#1 2012-11-26 19:32:49

Billy_and_Tomy!
Member
From: София
Registered: 2009-10-20
Posts: 1,012

Re: Доверие

Една приятелка ми препоръча един филм, казва се Доверие (Trust) и преди малко го гледах. Правя темата, за да може повече хора да разберат за филма и да го гледат, защото според мен е доста поучителен филм за опасностите онлайн. Разказва се за едно момиче, което чрез интернет се запознава с един мъж, който първоначално я лъже за годините си и когато се виждат се оказва, че е на 35. Те отиват в мотел, където той я изнасилва, и след няколко дни най-добрата приятелка на момичето, сигнализира на директора на училището. И започва разследване на ФБР, но самото момиче сякаш не иска да съдейства на ФБР. Тя е обедена, че мъжът я обича и че са влюбени. Филмът е наистина поучителен и е интересен и препоръчвам на всеки да го изгледа. 

Ако темата ви се стори скучна-КОШ!


[img]http://prikachi.com/images/290/2778290g.gif[/img]

Offline

#2 2012-11-27 16:48:44

Taking a Stand
Member
From: Manhattan
Registered: 2012-03-30
Posts: 4,176

Re: Доверие

Гледах го преди няколко месеца филма и е страшно интересен, поучителен и много реален.
Всичко, което показаха в него е самата реалност.
Адски много ми хареса, защото показва какво се случва с тъкмо навлизащите момичета и не само в Интернет пространството, колко лесно се лъжат и как само за секунди могат да докарат проблеми на главата си.
Мисля, че филма заслужава вниманието на всеки един, да може би по- малките ще кажат, че филма е тъп, но това е реалността.
Също ми хареса факта, че момичето дори и да се срамуваше от случилото си, то каза, позволи на родителите си да му помогнат и да им бъдат упора.
Евала за филма, радвам се, че още един човек го е харесал!
Надявам се и по- малките от мен да го гледат и да разберат за какво става въпрос и да спрат да се доверяват на когото и да е било в Интернет, защото никога не знаеш, кой стои от другата страна.


“True confidence leaves no room for jealousy. When you know you’re great, you have no need to hate.”

-Nicki Minaj

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook