#1 2012-11-16 13:33:49

malwu..
Member
From: Монтана ~
Registered: 2010-11-17
Posts: 1,239

Re: Ти и аз.

Мислиш си, това нима е мит, легенда, сън или нещо друго, което не съществува и не е реално, е - грешиш. Всъщност. То е нещо подобно на тях, но не е същото, защото в думичката "любов" , гради нашето "Ти и аз", а Любовта е чувство, което осещаме и не може да се каже, че е минала измислица. Хм, но като се замисля, колкото и да не ми се иска всъщност си прав. "Ти и аз" не съществува. Никога не е съществувало. Просто съм била поредната ти играчка, която забърка по себе си за известно време и избяга. Избяга. И никога няма да се върнеш, зная го. Както и знам, че взе доброто в мен, взе онова добро момиче, което даваше всичко за теб.
А ти си мислеше, че ще те последвам до безкрайност, за да си го върна. Е, няма да стане. Достатъчно изстрадах, достатъчно време бях добра с когото и да е. Омръзна ми вече.
Но моля те, освободи добрината ми от своята клетка. Не ме ли чуваш ? Нима я нараняваш и тормозиш, само и само да те последвам?
Хубаво, така да бъде, играта ни започва- сега.
Ще те преследвам, ще бъда винаги край теб, няма да отмествам поглед, когато ме погледнеш, ами напротив- ще продължавам да те наблюдавам в дълбоките ти, подиграващи се на останалите, заради болката, която съдържаш в себе си, очи. Няма да отмествам ръката ми, когато доближиш своята до нея. Нито пък ще ти отговарям с думи, когато ме обиждаш. Звучи добре, нали? Ще бъда, като всички останали твои кукли, които измъчваш все още и ще бъдеш доволен, че добави още една в колекцията си. Е, неприбързвай с изводите. Твърде хубаво звучи, за да е истина- повярвай.
Да- Ще те преследвам. Ще те преследвам, съсипвайки живота ти, както ти съсипа моя.
Да- Ще бъда винаги край теб, за да те тровя с интриги, както когато се борех за теб с всички твои "почитателки", а ти накрая се подигра с мен.
Да- Няма да отмествам погледа си, когато ме погледнеш, за да видиш кои очи ще те съсипят, за да ги запомниш добре и да се забият в съзнанието ти до толкова, че да ги виждаш, дори когато примигваш.
Да- Няма да отмествам ръката си, когато доближиш своята до нея, за да си ми по- близо, чакайки удобния момент да забия нокти и да изтръгна онзи камък в теб, наречен Сърце.
И да- Няма да ти отговарям, когато ме обиждаш, а ще изчакам момента в който си най- уязвим, за да те съсипя с действия.
Запомни това, няма да позволя да съм поредната кукла на конци, а ще съм първата, която закачила конците на теб.


~* - * Our love is like the wind .. I can't see it,but I can feel it ! <3 ~ ;}

Offline

#2 2012-11-16 13:53:12

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17
Posts: 21,410

Re: Ти и аз.

Когато човек пише такива неща, той обикновено описва своето моментно любовно състояние, своята болка. В това малко текстче има гняв, любов, сълзи и болка! Поздравявам те за целия труд! Поздравявам те, защото това ме накара да се замисля и да хвърля поглед върху моето моментно любовно състояние (което е подобно)! Евала ти правя! Продължавай да пишеш, защото писателите, когато са тъжни или щастливи, изливат емоцията си в разкази и стихове! heart

Offline

#3 2012-11-16 14:10:29

malwu..
Member
From: Монтана ~
Registered: 2010-11-17
Posts: 1,239

Re: Ти и аз.

Много ти благодаря  heart  hug


~* - * Our love is like the wind .. I can't see it,but I can feel it ! <3 ~ ;}

Offline

#4 2012-11-16 14:12:27

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17
Posts: 21,410

Re: Ти и аз.

Много ти благодаря  heart  hug

Няма защо. Пак заповядай. Очаквам още твои творби да прочета.  heart  hug

Offline

#5 2012-12-16 20:25:15

drebosy4etu
Member
Registered: 2009-08-08
Posts: 33,354

Re: Ти и аз.

Поздравявам те, защото това ме накара да се замисля и да хвърля поглед върху моето моментно любовно състояние (което е подобно)! Евала ти правя! Продължавай да пишеш, защото писателите, когато са тъжни или щастливи, изливат емоцията си в разкази и стихове! heart

+.


Виждам кога мъжете обичат жените.Те им дават всичко,освен малка чaст от живота си.Но жените,когато обичат,те дават всичко

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook