#1 2009-11-23 16:19:52

strang3ra
Капризен простак
From: България
Registered: 2008-10-16

Re: 2012 година - фатална дата или ново начало

Част I - ва:
th_5262.jpg2012-а е най-наситената с глобални предсказания дата в близкото бъдеще. Да видим какво ни заплашва в тази фатална година.

На 21 декември 2012 година ще се наблюдава т. нар. "парад на планетите" - тогава на една линия ще се построят не само планетите от Слънчевата система, но и от други звездни системи, от самия център на Галактиката.

През 2011 - 2012 година се пада пикът на поредния 11-годишен цикъл на слънчевата активност.

През 2012-а Земята ще се сблъска с астероида 2005 YU55.

От 2012 година ще започне епоха на глобално застудяване.

През 2012 г. ще бъде кулминацията на световната икономическа и политическа криза спорел разшифрованите катренк, на Нострадамус.

През 2012-а близо до Земята ще премине планетата Нибиру, която ще стане причина за световен потоп, изместване на земните полюси и промяна на климата.

През 2012 година завършва епохата на "Петото слънце" според календара на майте. При навлизането в новия цикъл съществуващата цивилизация ще бъде унищожена...
Част II - ра:
th_14881.jpgАстрономите потвърждават това, което майте винаги са знаели: че на 21 декември 2012 г. ще се случи рядко астрономическо явление, което става веднъж на 26 000 години - Земята ще се подреди в една линия със Слънцето и центъра на Галактиката. Това според пророци и учени ще ознаменува началото на нова епоха.

Очевидно краят на един космически цикъл наближава. Това ще бъде белязано от обръщане на полюсите, което означава край на света такъв, какъвто го познаваме. Така предсказанието в календара на майте ще се осъществи. Според учени и изследователи, включени в сензационната книга "Мистерията 2012", след тази съдбоносна за света година планетата ни ще получи възможност да еволюира по-бързо. Специалисти предупреждават, че е дошло времето на безпрецедентна и ускорена промяна в състоянието на Земята.

Ервдн Лаело, Джон Питерсън, Джей Уайднър описват предизвикателствата, пред които е изправен светът днес: от световните епидемии и екологичните бедствия през глобалния срив в икономиката и международните политически обединения. Основният въпрос тук е какви промени трябва да бъдат осъществени на личностно, държавно и международно ниво, за да се избегне пълният хаос, който ни грози през 2012 г. Учените излагат своите виждания за бъдещето на планетата и за нейното опазване. Те смятат, че сме на гребена на тоталния срив, идващ от политиката на империите и ирационалния фундаментализъм. Екологичната катастофа също е неизбежна, ако не се спре системната прекомерна консумация на част от човечеството, предупреждават изследователите.

Според Грег Брейдън, автор на " Фракталното време", човечеството е способно да обърне хода на развитие на болестите, да предефинира понятието си за старостта и да промени самата действителност.

Учени твърдят, че веднъж на 26 000 години Земята се подрежда в линия със Слънцето и центъра на Галактиката. Това рядко явление ще наблюдаваме през 2012 г.

Брейдън привежда научни доказателства за тезата, че през 2012 г. магнитните полюси на Земята ще се обърнат - слънчевите бури според него са признак на това. Историкът д-р Хосе Аргуелес също бие тревожна камбана. Той въвежда понятието "Лъч на галактическата синхронизация" - това е времева вълна, която в момента предизвиква нова фаза в галактическата еволюция.

#2 2009-11-23 20:08:59

madamata5
Member
Registered: 2008-09-26

край ще се мре .... аз мн невярвам .. то сяка година идва края на света откакто се поня сяка година се очаква пук още не е дошъл когато доиде ще доиде само се плашим с такива теории ... или филмите ни влияят лошо laugh

Не ми хАресва да сТоиш и да ме гЛедаш в очиТе ,,
Да ми гоВориш за жИвота .. кАк праВят доБрите ...

#3 2009-11-30 09:57:52

XxXchocolatefullyxXx
Cookie Monster
From: Vampville ]:)
Registered: 2009-10-19

да бе.Няма да пукнем laugh  laugh  laugh

•What doesn't kill you make you stronger...! •

Paper Monsters
vbox7: punk_princess28
[img]http://prikachi.com/images/9/3510009P.gif[/img]

#4 2009-11-30 12:53:09

strang3ra
Капризен простак
From: България
Registered: 2008-10-16

Абе щом толкова казват за тая 2012 ,сигурно ще се случи нещо.Но чак пък края на света... laugh

p.S. Това е просто статия,не си мислете,че вярвам на всички глупости,които пиша. laugh

#5 2010-06-26 18:36:10

demito_didito
Member
From: Stockholm, Sweden
Registered: 2009-09-18

През 2012-а близо до Земята ще премине планетата Нибиру, която ще стане причина за световен потоп, изместване на земните полюси и промяна на климата.

А тази планета по-малка или по-голяма е от Земята?

#6 2010-06-26 18:59:28

JB.Smille
Member
Registered: 2010-03-28

Аз вярвам на това нещо laugh  laugh  laugh

The truth is I’ve never fooled anyone. I’ve let people fool themselves. They didn’t bother to find out who and what I was. Instead they would invent a character for me. I wouldn’t argue with them. They were obviously loving somebody I wasn’t.

#7 2010-06-28 10:07:15

iveto0_94
`Vampire heart`
From: *...MyStic FallS...*
Registered: 2009-08-03

Колко много предположения има!! laugh Да доживеем до тогава,пък ще видим какво ще става!
Нибиру мисля,че е по-малка.

[img]http://i569.photobucket.com/albums/ss138/softskin13/Emoticon-Flip.gif[/img]  Когато често се срещаме с дадени хора,
те стават част от живота ни. И като станат
част от живота ни, започват да се опитват
да го променят. И се сърдят, когато не
правим това, което те изискват от нас.
Понеже всеки си мисли, че знае как
другият трябва да живее живота си,
но всъщност никой не знае как трябва
да живее своя собствен!

#8 2010-06-30 13:42:52

zvezdi4kata_
Member
Registered: 2009-11-30

А тази планета по-малка или по-голяма е от Земята?

по-малка е от Земята.

#9 2010-07-03 08:09:52

sleep4
Member
From: София
Registered: 2009-11-06

Не съм медиум, но вярвам че ще настъпят събития, които ще ни променят- дано да е към по-добро. Скоро се коментираше по TV,че се очаква експлозия на звезда намираща се близо до Земята и никой не  може да ме убеди, че АКО тя избухне няма да се отрази на нашата планета.

#10 2010-07-03 21:51:47

gazaro_wow
Member
From: West side
Registered: 2009-04-05

Слушал съм много истории за 21.12.2012 Някой казват ,че ще дойде края на света,други метеорит ще удари земята ще се обърнат полюсите и всичко на земята ще се обърка ,други пък казват ,че това не е края а хората ще станат по добри (това не го вярвам) и т.н.
Според мен няма да стане нищо съвсем обикновена дата може би ако някакав метеорит да се разбие но няма да обърка нищо (лично мнение).Ако някой от вас помнят краят на 90-те години се говореше ,че 2000г. била края на света понеже компютрите били програмирани до 1999г. и ,че това щяло да е края (оказа се пълна глупост нищо вярно нямаше).Така ,че не трябва да се притесняваме и да будим излишна паника и напрежение межу себе си. Относно до хората с всеки изминал ден се "Плаша" от човешката завист,злоба и отношения ,дано се промени мисленето на хората към по-добро иначе сами ще се изтрепем всеки ден се чува само за загинали по пътищата за пияни шофьори , някой се самоубил и т.н Което е много лошо всеки ден даваме жертви а все по малко Българчета се раждат. Искрено се надявам всичко да се нормализира и да живеем в една по добра България с наистина добри хора ,това ще стане но не се знае кога дано да е по скоро ,всеки да прави добри дела и да радва хората около него smile
П.П Омраза има за всички,любовта не достига  worried

SIDE_2_SIDE
   MAF1A

#11 2010-07-04 11:05:05

XxXchocolatefullyxXx
Cookie Monster
From: Vampville ]:)
Registered: 2009-10-19

Не съм медиум, но вярвам че ще настъпят събития, които ще ни променят- дано да е към по-добро. Скоро се коментираше по TV,че се очаква експлозия на звезда намираща се близо до Земята и никой не  може да ме убеди, че АКО тя избухне няма да се отрази на нашата планета.

(y)

•What doesn't kill you make you stronger...! •

Paper Monsters
vbox7: punk_princess28
[img]http://prikachi.com/images/9/3510009P.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook