#1 2012-11-07 16:51:16

diam0nd_girl
Member
From: Somewhere .. *
Registered: 2010-06-02
Posts: 1,431

Re: Влюбена в съседа си..

Тъгата заемаше малко по малко душата й. Сърцето й започна да бие по-бавно с всяка секунда, след която не получаваше никакъв отговор.. никакъв отговор от него. Тя го обичаше толкова много, а той дори не разбираше, не чуваше нейните викове, не чуваше нейните молби.. Не чуваше как тя се моли за любовта му. А тя викаше толкова силно, само той не можеше да чуе виковете й, единствено той. Виждаше сълзите й, но дори не подозираше, че е причината за тях.., че той е глупакът, който с безразличието си правеше болката и толкова силна. Той просто не разбираше или не проумяваше, че може тя да го харесва, та дори и да го обича. Но толкова ли беше трудно да разбере, толкова ли не си личеше.. не виждаше ли как тя го гледа, не можеше ли да прочете в очите й тази силна любов.. любов, която я изпиваше докрай. Тя го обичаше до лудост и все още е така, дори с всеки ден чувствата й стават все по-силни. И това също много я измъчва, защото тя знае, че няма смисъл, защото с всеки ден любовта й расте - любовта към едно момче, чието сърце никога няма да й принадлежи.
Всяка сутрин, събуждайки се след прекрасния сън с него тя си казваше, че ще бъде силна и все още го прави.. всяка една сутрин, макар силите й вече да са към края си. И когато го видеше дори малката последна частичка сила в нея отлиташе нанякъде. Тя губеше контрол, не можеше да му устои, не можеше да устои на усмимката му, толкова потайна и примамлива. Тя искаше да скочи на гърба му и той да я носи на конче, както в сънищата й.. искаше да се прегърнат силно и да се хванат здраво за ръце, обещавайки си никога да не се разделят. И все пак тя просто искаше.. искаше неща, които няма как да се случат. И все още продължава да ги иска. Все още иска да го опознае, да бъде част от него, да бъде специална за него. А той не спираше както всеки път да я обърква с поведението си, един път се държеше мило, усмихваше се и й говореше. Друг път беше студен и безмълвен като камък.
Всяка вечер преди да заспи си казваше, че ще го забрави и, че след тази нощ повече няма да мисли за него. Но винаги проклетото й сърце побеждаваше разума й, винаги командваше чувствата й. И тъкмо тя си беше помислила, че ще успее да го забрави и ето, че отново стана нещо, което да й попречи и да направи опитите й да го изтрие от мислите си по-трудни. Ето, че тя го видя.. по-прекрасен от всякога, видя го, отключвайки входната й врата. И сега не се чудете какво е правил пред входната врата. Той просто се прибираше, прибираше се в своя дом. Да, точно така.. те двамата бяха и все още са в един блок. Да, те са съседи и не са просто от различни етажи, те са точно един срещу друг.. врата срещу врата. Именно това съседство правеше несподелената й любов още по-сложна. Нима можеш да забравиш някой, който виждаш почти всеки ден.. някой, който живее точно срещу теб. Нея дори я беше страх, страх я беше да излиза от тях, за да не се сбъска с него - с този, който беше напълно сляп за любовта й, за да не се сблъска с нейната най-голяма слабост. Но до кога ли ще издържи, до кога ли ще бяга по коридорите, криейки се от любовта?!  heart


Тя вървеше като сянка по брега на морето..
Беше наранена, плачеше...
но въпреки всичко си повтаряше "Обичам го!" .. heart

Offline

#2 2012-11-07 17:24:50

zaicheto006
Member
From: .. ^ Dubstep ^ .. - * High Liv
Registered: 2012-06-09
Posts: 1,683

Re: Влюбена в съседа си..

Уникално е ..  heart


Don't Drink and Drive ..Smoke and Fly !!

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook