#1 2012-10-29 19:40:27

Tania.†
Member
From: Paris <3
Registered: 2012-09-10

Re: Отражението

За първи път пиша нещо и искам да чуя вашите коментари ако събера повече полужителни ще пусна некст..                                                         
                                                              Отражението
                                                                I глава

Преди много години в едно градче на име  Хресдаил в една красива къща живеели две сестри на име Аманда и  Роуз, заедно със своята майка Елизабет и иконома Христас, а и да не забравим котарака Ричи.Всичко започна в един дъждовен есенен ден.
Роуз отваря врата и вижда сестра си Аманда тъжна на прозореца.
- Какво има, разкажи ми, знаеш , че можеш да се довериш на мен –каза и притеснена.
- Все още си мисля за него. Защо не иска да излезе от мислите и сърцето ми. – със сълзи тя и отговори.
-   Как може да мислиш изобщо за него след всичко което ти причини? Та, той се подигра с чувствата ти и  дори се възползва от теб. И не ти ли стигна, че той  също така се възползва и от най-добрата ти приятелка, която издаде всички твои тайни само защото беше влюбена и си мислеше , че постига нещо.  Той ви нарани и използва.
- Но аз съм толкова влюбена в него , никога няма да го забравя.  Постоянно се появява в сънищата и мислите ми.
-   Моля те, забрави го  така само страдаш.
Изведнъж  се чу  силен шум.
-Какво стана?
Те тръгнаха да слизат. Сестрите тъкмо слизаха по стълбите когато се чу още един трясък.
Когато слязоха видяха една необикновена сянка. В началото момичетата много се уплашиха, но решиха да последват сянката. Тя ги заведе в мазето и им показа някаква стая за която никой не знаеше.....

http://ask.fm/taniamarinova
[img]http://data.whicdn.com/images/58446688/tumblr_ml830aspZy1qetv0zo1_500_large.gif[/img]

#2 2012-10-29 19:53:10

dynda2
Member
Registered: 2010-10-27

ннекстт  sun  heart

#3 2012-10-29 20:03:05

Коди Мартин
Member
From: Russia, St, Petersburg
Registered: 2012-03-03

Аз първо да почна с това, което още в началото ми направи впечатление- при писането на разказ (но както аз виждам, твоето няма да е разказ), не е много уместно да смесваш двете времена, а ти в началото си направила точно това. Виждам по-надолу си избрала сегашно време, което е много добре, защото и то като време поне за мен е трудно за писане. Това е нещо съвсем малко и съвсем неоснователно, на което въобще не трябва да обръщаш голямо внимание, но просто лично на мен ми направи впечатление.

Разбира се, положителните страни са много- като идея и начало е измислено много добре, защото не се впускаш в някакви скучни детайли, а караш по същество. Доколкото виждам ще смесваш фантастична с любовна тема и лично аз много бих искал да видя, какво ще се получи, макар, че съм почти убеден, че ще е нещо добро.

Очаквам продължението!

[img]http://prikachi.com/images/652/6784652t.png[/img]

#4 2012-11-03 23:54:26

toni_hug
Member
Registered: 2010-08-05

Некст.  heart

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook