#1 2012-10-22 21:33:52

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20
Posts: 2,890

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Такам..след няколко несполучливи опита да  направя история,най-накрая мисля,че тази става.
Надявам се да ви хареса. С:

Част 1

В Лонг Айлънд живееше едно семейсто,е не чак толкова семейно,семейство.Което,като всяко друго,криеше и имаше своите тайни. Те просто бяха по-необикновенни и малко страшни тайни.

****

Запалих цигарата и се облегнах на кафявия кожен диван.Издърпах дима след което старателно го глътнах,после го изкарах. Брадли седеше точно до мен.Той взе цигарата от ръцете ми и си дръпна.Сетне ме придърпа към себе си и издиша дима в устата ми.
Господи,ако майка ми знаеше,какво правя в този момент,щеше да ме затвори в манастир. Помислих си,след което без да ми пука  особено много целунах Брадли и езиците ни се преплетоха.
-Ще отида в Ада. -казах му след като ме пусна.
-На кого му пука.Нали и аз отивам на там. -музиката кънтеше и навсякъде се носеше гъст пушек и миризмата на марихуана леко ни замая. Станах от дивана,отидох до черния плот който сега играеше ролята на бар и си налях още уиски в чашата.
-Ашли,мисля,че сутиенът ти се показва. -каза Кърстин и посочи към потника ми.Погледнах надолу,поместих късото кожено яке и видях как иззад черния потник с пайетен обърнат кръст се подаваше дантеления ми черен сутиен.
-Да върви по Дяволите ! -казах и се ухилих мързеливо,след което Кърстин кимна взе чашата ми и отпи голяма глъдка от чистото уиски.Направи гримаса и го преглътна.
-Ще отидеш в Ада! -каза тя през смях и ме посочи.
-И аз те обичам! -отвърнах и,и и показах среден пръст. Тя се изкикоти и отиде до Конан с когото почнаха да се натискат веднага щом Кърстин седна в него.Аз се върнах на дивата и забелязах,колкото и пияна да бях,как зелените очи на Брадли пълзят по тялото ми.
-Ох,мамка му! Просто ми кажи.Имаш ли кондом? -попитах го и той кимна с дяволита усмивка. -Тогава майната ти! -казах и го повлякох по стълбите на горния етаж.Тази къща или по-точно хижа на два етажа,беше на семейството на Брадли,което отсъстваше през уикенда.Познавах тази къщурка,като моя собствен дом. Черният ми прозиращ чорапогащник се бе напрал на коленете и когато се наведох за да го вдигна,Брадли ме удари по задника. -Копеле! - казах му,обърнах се и го целунах. Късите ми панталонки вече бяха почти разкопчани,когато той ме хвърли на леглото.Огледа ме и разроши рижавата си коса. В същност Брадли беше сладур,но много наивен сладур.
-Какво!? -попитах го когато забелязах,че не мърда. -Искаш да остарея ли!? Хайде почвай! -казах му и той се размърна неловко,после се залови за работа.

На прага на неговото свършване,някой кретен  отвори вратата и бавно пристъпи с някакво момиче.Най-близкия предмет който имах беше едната черна кубинка.Взех я и я хвърлих по тях.
-Чупката! Намерете си друга стая. -пичът се стресна и излезе след което хлопна вратата.
-Добра си! -каза Брадли и се отпусна на леглото като едвам дишаше.Аз се изправих и на бързно се облякох. След което го погледнах с  ужасена гримаса и казах:
-Знам,но ти не си. -изправих се,огледах се в огледалото и излязох.Оставих го да лежи на леглото с увсиснала физиономия.
Преди да сляза по стълбите видях още едно огледало.Огледах се и в него. Оправих коженното яке,вдигнах ципа на панталноките,смъкнах малко надолу потника и закопчах циповете на  дамските ми кубинки.Оправих косата си,която беше малко разрошена,прокарах пръсти през нея и те се заплетоха най-накрая,защото косата ми бе дълга до кръста и лесно се заплиташе. Оправих и пътя.Русата ми "прическа" беше на шест,както и аз самата.Заслизах надолу по стълбите и Кърстин ме посрешна с бутилка уиски.Връчи ми я и мъртво пияна с пиянаска усмивка се свлече на земята.Подпря глава на стълбите и започна да си пее.Жалка картинка. Върнах се на дивана с бутилката в ръка и се настаних удобно.
-Шибана кучка! -провикна се женски писклив глас. Обърнах се и видях Амадна да слиза надолу по стълбите,запътила се право към мен.Изправих се,олюлях се,но останах на крака. -Кой ти позволи да се чукаш с Брадли!? -развика се тя и изведнъж музиката спря и всички млъкнаха.
-О,разрешение ли трябваше да искам !? -направих се на изннадана и тя кимна.
-Той е мой,ясно!? Така,че по-добре си дръж лепкавите ръчички далеч от него! -просъска тя.
-Или какво,мислиш,че ще ме засегнеш ли!? Или те притеснява това,че съм по-добра от теб!? Хъ? -казах и.Тя се обърна и тръгна нагоре по стъпалата към стаята в която бяхме аз и Брадли.
-Шибана уличница! -провикна се тя и се обърна.Показах и един среден пръст и отпих от бутилката. Често се случваха такива спорове и то на купони на които винаги нечие "гадже" прави нереален секс със нечие друго "гадже".
-Моля те,не ме изпращай в Ада.Ще бъда добра.. -казах си,след което се засмях с пълно гърло и се отпуснах на дивана.Музиката отново кънтеше и не можех да чуя мислите си,за щастие обаче,чувах нечии други..

-----------------------------------------------------
Това е за сега..Ще се радвам да коментирате,за да разбера дали ви харесва,само искам да спонена,че това,ще е типична тийн. история. С:


[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

Offline

#2 2012-10-22 21:44:33

snow white_99
Member
From: София
Registered: 2011-01-27
Posts: 996

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Ооо много ми харесва ^.^ Дай некст бързо < 3сй


If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention.

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8cec9ilRs1qg3fxxo2_500.gif[/img]

Offline

#3 2012-10-23 13:01:26

geri18
Member
From: East London
Registered: 2010-09-20
Posts: 946
Website

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Ооо много ми харесва ^.^ Дай некст бързо < 3сй

http://kaprizen.com/


XVIII. XII .MCMXCVII

Offline

#4 2012-10-23 13:47:13

Unstoppablє
Member
Registered: 2012-08-28
Posts: 9,514

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Некст. ;3

Offline

#5 2012-10-23 17:55:19

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20
Posts: 2,890

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Радвам се,че има интерес.Ще пусна следващата част след малко. С:


[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

Offline

#6 2012-10-24 17:53:37

nedi
Independent
From: Albuquerque, New Mexico
Registered: 2010-05-20
Posts: 20,505

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Искааам некст heart


[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...
[/*]
[/list]

Offline

#7 2012-10-24 19:53:08

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20
Posts: 2,890

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Радвам се,че има интерес. Ето:

Част 2

Събудих се с ужасно главоболие.Алкохолът си казваше думата.Бях буквално залепена за кафявия кожен диван.Станах бавно и  отидох до хладилника прескачайки около двайсетина тела.
Отворих го и взех три кубчета с лед,сетне ги увих в една хавлиена кърпа и ги поставих на главата си. Върнах се обратно,крадешком и взех да си търся мобилния. Когато го намерих натъпкан в чантата си проверих пропуснатите повикваня.
Седемнадесет пропуснати повикваня. Започнах да прелиствам
Мама,мама,мама,Скот,мама,мама,Кърстин...Защо пък Кърстин.Рших да и звънна,но първо трябваше да се прибера у дома. Взех чантата си,натъпках вътре якето,защото на вън бе топло и излязох.
Все още се чудех защо Кърстин ме е търсила,като бяхме заедно. Набрах номера и.
-Ало? -сънливият глас на Кърстин ме накара да съжаля,че съм я събудила.
-Кърст,звъняла си ми снощи? -попитах я и тя като че ли изведнъж се разбуди.
-А,да!  -каза тя. -Но ти не ми вдгина,исках да ти кажа,че си тръгвам и,че Конан ме докара да не се тревожиш,но ти явно си си имала занимания. -изкикоти се тя.
-Навярно. -кзах аз и спрях едно такси.
-Към "Кърт Роуър 43",моля. -казах на жената и тя натисна газтта.
-Е,поне яко ли беше? -попита ме Кърстин.
-Мм,да.Може да се каже.Проспах половината,след като Аманда се заяде с мен. -засмях се.
-Въшлива кучка. -просъска Кърстин и също се засмя. -Знаеш  ли? -подсети се тя. -Сам каза,че е имала срамни въшки. -Кърстин започна да се киска още по-силно.
-Да бе.Кажи ми нещо ново. -изсмях се. -Хей хайде да се видим в "Старбъкс" към четири,какво ще кажеш? -попитах я.
-Окей.- каза тя. -Ще се видим.Чао. -след което затвори.
-Къде да спра? -попита жената и аз се огледах. Бяхме пред общежитието и то изглежда беше празно.Момичетата със сигурност бяха на вън в Събота на обяд.
-Тук е добре. -казах и и платих дължимата сума. След което влязох. Беше празно,познах.
-Супер.Сега ще си метна една вана.. -казах си и се засмях. Качих се на втория етаж,пуснах водата и съблякох дрехите си. Докато чаках ваната да се напълни си измих зъбите.
-О! Супер. -продължавах да си говоря сама,докато се киснех. -Хейй! Трябваше да звънна на мама. -пресегнах се и взех увитя в найлон телефон и я набрах.
-Ашли? -попита тя когато вдигна. Майка ми никой не казваше "Ало" по телефона. -Мила,добре ли си,десет пъти съм те търсила снощи.. -каза тя.
-Петнадесет. -промърморих си. -Да,добре съм.Бях на купон във вилата на Брадли,знаеш как е.. -не я лъжех за такива неща.
-О,мила.Страхотно! Но нали не си направила...знаеш кое? -попита ме тя.
-Нее! Дяволе,мамо!  -казах и се престорих на засрамена. -Как можа да си го помислиш.. -продължавах.
-Знам,но мила,нали ще ми кажеш,когато това се случи? -попита ме.
-Непременно! Ще затварям. Обичам те,чао! -казах и затворих. След което се изсмях.
-О да! Аз ще отида в Ада. -и тогава си спомних какво бе казал Брадли :"На кого му пука,нали и аз отивам на там!" Но не го мислеше,по-точно беше "О,Господи..Просто искам да я изчукам по-бързо." Няма значение.Излязох от банята и се подсуших с халата.

След час и половина бях напълно готова да изляза. Точно заключвах вратата и телефонът ми отново звънна.
Беше Скот.
-Да? -казах когато вдигнах.
-Сладкиш,къде беше снощи,защо не ми вдигна? -попита той. Прихнах.
-Ъ,не ми дръж сметка и не съм ти сладкиш! -сопнах се и бях готова да му затворя.
-Съжалявам.Липсваш ми,кога ще се видим? -попита той.
-Оу,разплака ме. -казах и му затворих. Скот беше пълен задник.Вярно е,че беше адски сладък и секси,но си беше задник.Почти всички руси със сини очи са задници! Той беше живо доказателство.
Осъзнах,че вече съм почти пред "Старбъкс" и видях Кърстин. А да,тя беше цветнокожа.Слаба висока с големи цици и цялата и коса беше на плити.Ама си беше красива...
-Ей,любовницата! -изкикоти се тя след което ме прегърна.През мен премина нещо много странно..Като електрически ток,но по-слабо. -Хайде по кафе. Аз черпя. -каза тя и влязохме в кафето. Огледах се и погледа ми попадна на един младеж.Кафява разрошена коса,лешникови очи и секси усмивка. Вдигна поглед и очите ни се срещнаха.Хвърлих му една сочна усмивка и той се изчерви.
Настанихме се и Кърстин поръча.
Дяволе,дано ме заговори! Помислих си.


[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

Offline

#8 2012-10-24 20:39:59

Murderer .
Member
From: world of Gummy Bear ^,^
Registered: 2012-04-30
Posts: 154

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Прекрасно е!  inlove Некст. :3


[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m40oyvfB1s1rv4ymgo1_500.gif[/img]
Ask - ComeTakeMeThere

Offline

#9 2012-10-24 21:35:49

snow white_99
Member
From: София
Registered: 2011-01-27
Posts: 996

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Прекрасно е!  inlove Некст. :3


If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention.

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8cec9ilRs1qg3fxxo2_500.gif[/img]

Offline

#10 2012-10-25 10:54:43

nedi
Independent
From: Albuquerque, New Mexico
Registered: 2010-05-20
Posts: 20,505

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Задникът ме уби rofl давай натам 8-|


[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...
[/*]
[/list]

Offline

#11 2012-10-25 15:10:34

Unstoppablє
Member
Registered: 2012-08-28
Posts: 9,514

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Супер е. Давай натам.

Offline

#12 2012-10-26 08:37:07

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20
Posts: 2,890

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Благодаря. Тази вечер - Некст <33


[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

Offline

#13 2012-10-26 17:33:56

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20
Posts: 2,890

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Заповядайте. С;

Част 3

Молейки се на ум този сладур да ме заговори,по незнайни причини,Кърстин  стана от стола.
-Аш,отивам за малко на вън. Конан ми звъни.Няма да се бавя. -каза тя.Аз кимнах и отпих от кафето си.
Скунди след като Кърстин  излезе,усетих полъх и някой седна до мен. По-скоро надуших миризмата му.
-Благодаря за очарователната усмивка.Но не съм сигурен,как ще ви се отблагодаря. -каза момчето което до преди малеко седеше срещу мен. Понечи и хвана ръката ми,потръпнах,по ръката ми пропълзяха ледени тръпки.След което я целуна и ми метна поглед. Усетих,как лицето ми пламва. Усмихнах се и той изпревари думите ми. Огледа мястото,метна няколко погледа към прозорците и каза:
-Съжалявам.Ще ви напусна.Време ми е да си тръгна,но ние пак ще се срещнем. -каза странният сладур,стана от мястото на което седеше Кърстин и с бързи крачки излезе от вратата. С полезрението си видях,че бутна Кърстин и се извини,след което изчезна. Тя се върна леко бясна.
-Видя ли го този!? Видя ли го!? - понечи да продължи с нападките,но се спря. -Е да,беше очарователно красив и...Ах какви очи,но...Видя ли го? -попита ме тя.
Кимнах притеснено и малко смутено.Кърстин ме изгледа продължително,сетне отпи голяма глъдка от кафето си.
-Е, -опитах се да сменя темата. -какво искаше Конан?
-Ъ,знаеш.Обикновеното. -излъга.
-Нима? -засмях се. -Значи секс? -Кърстин прихна.
-Да бе. С него!? Друг път! -отново лъжеше.
-О,я стига видях ви снощи..Натискахте се като луди!
-Да,но само това. -каза тя,след което смени темата. -Ами с теб и Брадли? -попита ме и повдигна вежди.
-Нищо. -изпреварих я и тръснах глава.Направи ми впечатление на един медальон който носеше.За първи път го виждах.
-Хей,какво е това? -попитах и го посочих. Медальонът представляваше змия увита около ковчег. Беше интересен. Кърстин смъкна поглед.Стресна се и го прибра под тениската си трескаво.
-А нищо.От Конан е. -смотолеви тя.
-Аха..Нищо сериозно,а!? -засмях се. Тя се насили и се засмя. Изглеждаше странно.
-И за какво е? -попитах я.Беше ми интересно.Гаджета ли бяха!? Защо иначе ще и дава такава оръглица,нещо ценно ли беше?
-Ами,заради... -замисли се тя. -Хареса ми. -да,Кърстин беше добра в много неща,но не умееше да лъже. Кимнах и не повдигнах темата отново,защото очевадно не искаше да говорим за това,но останах загледана в мястото на което бе стояла огърлицата.
Изпих кафето си и се приготвих да стана,като извадих протмонето си за да платя,Кърстин ме спря.
-Ехей,нали помниш.Аз плащам. -аз кимнах и тя отиде да плати. Огледах се защото беше тъмно.Колко бързо минаваше времето през Ноември и,колко бързо се скъсяваше деня.Излязохме от заведението.Бяхме в различни посоки.
-Окей.Аз тръгвам. И прати много целувки на брат ти. -каза Кърстин,прати ми една въздушна целувка и тръгна. Брат ми беше с две години по-малък от мен.Е,аз бях на седемнадесет,а той на петнадесет. Беше си сладур.Е,като мен.
Извадих телефона  за да видя часа. Беш шест и половина и беше адски тъмно,добре,че бяха няколко улични лампи и луната. Лонг Айлънд не беше толкова голям,колкото изглеждаше,или толкова весел. Хората бяха просто ужасяващи.Наистина! Като се замислих  за луната. Имаше още четири дни до пълнолунието.Най-гадната част в месеца. Просто си беше Ад.
Включих слушалките към телефонът и си пуснах музика. "Старбъкс" беше близо до общежитието в което бях и за това не вървях много. Когато стигнах пред общежитието си мислех,че вътре може би ще има някой,но грещах. Беше празно и лампите бяха изгасени. Оставих чантата си,изключих музиката и пуснах осветлението.Всичко изглеждаше точно както го оставих.Явно никой не се беше прибирал и изглежда нямаха намерение да се прибират. Нямаше значение,не ми пукаше. Качих се в моята стая,която незнайно защо беше на третия етаж и вратата беше отворена..Е,може би съм забравила да я тресна,както обикновено.Чувствах се като пребита.Бях уморена и исках да спя  и само да спя. Е,не си легнах веднага.Порових се около два часа във "Facebook" и после изгасих лап-топа и си легнах.

Внезапно се събудих от нищото.Стреснах се,но не знаех от какво.Повъртях се малко в леглото,но не можех да заспя. Незнайно защо си мислех за  медальона на Кърстин.Изправих се до седнало положение. Че защо Конан ще и дава медальон,като не са заедно!? При това,точно пък..Такъв странен. Пресегнах се и включих лап-топа. Не ми оставяше друг избор.
Кърстин нямаше да ми каже,за това трябваше сама да разбера. Включих "Google" и написах "Амолет със змия". Излезе ми най-различна информация.Най-накрая намерих това което търсех,което ме шокира. Амолетът който носеше Кърстин беше за...Защита от Свръхестествени същества. What The Fuck!? Истерясах.Но защо по Дяволите!? Конан беше глупак. Сетих се. Ето защо.Защото вярваше на глупостите за тези неща.Очевидно на Кърстин също не и обягваха..Тогава се сетих. Когато гушнах Кърстин,когато се видяхме..Имаше нещо като електрическа тръпка която премина през мен.Възможно ли беше..?


[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

Offline

#14 2012-10-26 20:51:33

snow white_99
Member
From: София
Registered: 2011-01-27
Posts: 996

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Asdfgh супер интересното е ^^ :3 дай некст <3


If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention.

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8cec9ilRs1qg3fxxo2_500.gif[/img]

Offline

#15 2012-10-27 06:49:25

Unstoppablє
Member
Registered: 2012-08-28
Posts: 9,514

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Некст. <3

Offline

#16 2012-10-28 16:30:30

Sissy~~
Member
From: Wonderland ^^
Registered: 2012-08-26
Posts: 1,184

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Некст. <3

heart  sun


Някъде има някой, който си мечтае за твоята усмивка и в твое присъствие открива смисъла на живота си. Така че, когато си сам, помни това – някой, някъде мисли за теб!  heart [img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/Damon-Elena-damon-and-elena-16746451-450-253.gif[/img]
[img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/tumblr_ljo78jjp7j1qdz3mzo1_500.gif[/img]

Offline

#17 2012-10-28 17:10:51

~smiley___face~
Member
Registered: 2011-09-08
Posts: 2,036

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Интересно... Некст? smile heart


Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]

Offline

#18 2012-10-28 18:42:03

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20
Posts: 2,890

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Благодаря  bow . Ето. :

Част 4


Отказах се да мисля за това сега. Както се казва "Утрото е по-мъдро от вечерта." Дано да беше правилно.
Отпуснала съм се и съм заспала.


На другата сутин телефонът ми ме събуди.Бе Неделя.
-Здравей поспаланке! -беше Кърстин.Денят ми (който между другото едва сега започваше) тотално се срина.
-Здравей. -казах.
-Как върви,кексче.Имаш ли планове за днес? -попита ме тя.
-Не,не нямам. -казах и.
-Вече имаш! Ще те чакам пред "Сградата" в седем! Ще ходим на парти.Облечи се добре. -изсмя се тя.
-Окей. -казах. След което затворих. В същност много обичах да ходя по партита. Изолирах се от всичките глупави неща които ми бяха на главата,като това например. Или пък пълнолунието.Абе,тотално отускане! Вратата на стаята ми се отвори с гръм и трясък и в стаята нахлу Мат. Подскочих.
-Хайде,хайде! Няма време з аповече сън! Ставай! -развика се той. Сетне се засмя,аз също.
-Добре Мат,разкарай си стегнатия задник от тук! -казах му и му посочих вратата,през смях.
-Цуни ме! -засмя се Мат.
-Друг път. -казах и сетворих за да се облека. Мат не спря да тропа по вратата и да ми казва как трябва да попързам.Вързах  косата си на хлабава опашка.Облякох една широка тениска на "Guns 'n' Roses" ,обух къси панталонки и пъргаво отворих вратата.Мат се строполяса на земята след което започнах да се смея истерично.
-Млъквай! -каза той и ме дръпна надолу към стълбите. Неговата стая беше на втория етаж,а Стаята на Джин,Ема,Джоана и Ник на първия. Само аз бях на третия.Сам самичка! Какъв кеф. Мат беше на втория етаж заедно със Карл и Саймън. Да.Бяхме доста хора. Но общежитието си беше голямо и бяхме само ние.
-Трябвва да обсъдим партито довечера у Никълсън. -каза Мат,когато всички вече бяхме долу. Явно за това парти говореше Кърстен. -Кои ще ходят ? -попита Мат и всички,включително и аз вдигнаха ръце. Не пропусках парти,освен,ако не беше наложителнно.
-Окей.Трябва да решим кой ще остане за да пази тук. -каза Мат. Държеше се така сякаш той е..Уф не знам,но беше сладък.
-Мамка му! З това ли ме събуди!? Решавайте.Аз няма да остана. -казах и отворих хладилника.Взех една бутилка портокалов сок и си налях.
-Окей.Няма да е Ашли. -каза той.Това му харесвах.Винаги правеше каквото му се каже.
-Ей,не е честно! -възраси Джоана.
-Млъквай. -каза Мат и тя се сви.
-Ема. -ти оставаш. -каза Ник.
-Но,но защо аз? -тя беше разочарована.
-Защото и аз оставам. -изражението на Ема веднага се промени и на устните и заигра усмивка.Всички се сетихме.
-Какво ще равите вие двамата...? -подсмихна се Карл.
-Секс. -казах аз и всички се обърнаха и ме погледнаха с огромно опулени погледи.
-Всички си го мисли.Аз посмях да го кажа. -казах безразлично и сложих чашата си в мивката,след което я заплакнах и я сляжох на сушилника.
-Има нещо вярно. -засмя се Карл.

****

Точно в седем часа бях пред "Сградата" и чаках Кърстин. Бях решила да облека сини,накъсани скини джинси и потник с надпис "I gdon't give a FUCK".
И когато тя гойде,разбира се беше с Конан. Имаше нещо в този тип..Нещо което ме изкарваше извън равновесие. Тя се приближи и преди да ме прегърне я огледах. Никъде не видях онзи медальон,нито пък да се очертаваше под хипер тясната и тениска.Дяволе,като се загледах в тази тениска гърдите и исглеждаха..Огромни.
-Хей! -каза тя и ме прегърна. -Кексче,трябваше да е нещо секси.. -измрънка тя,когато ме огледа.
-Не съм в настроение сега. -казах и.
-Добре,няма да те закачам. -каза тя.
-Здрасти Аш. -Конан ме поздрави.Погледнах го изпитателно,сле дкоето казах.
-Здрасти. Е,Кърст къде си решила д ани водиш сега? -попитах я.
-У Никълсън.Парти нали знаеш. А най-хубавото е,че ще има басейн! -тя врътна дупе.
-Какво!? -истерясах.
-Споко бейби. Нали не беше срамежлива. -попита тя. -Нощо плуване..Сещаш се. -подсмихна се.
Истерясах  още повече. Нямаше начин,но да.Те всички знаеха,че не съм срамежлива.Само че това...Това беше прекалено дори за мен. "Няма шанс"!
Вървейки към партито,забелязах колко много хора отиваха на там.Но един ми направи впечатление. Момчето от кафенето! И той ли щеше да бъде там..Мамка му! Сега това,да плувам гола със всички останали ми се виждаше още по-невъзможно. Той се обърна към мен и ме погледна.Очите му се разшириха и се усмихна,сле дкоето забърза напред и изчезна от погледа ми.Той се открояваше.Беше някак си по-блед и по-интересен.Е,както и да е.Щеше бързо да ми омръзне.Предчувствах го. Както и да е.Превключих на вълна парти.Дано си струваше.


[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

Offline

#19 2012-10-29 17:42:52

Sissy~~
Member
From: Wonderland ^^
Registered: 2012-08-26
Posts: 1,184

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Некст  heart  sun


Някъде има някой, който си мечтае за твоята усмивка и в твое присъствие открива смисъла на живота си. Така че, когато си сам, помни това – някой, някъде мисли за теб!  heart [img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/Damon-Elena-damon-and-elena-16746451-450-253.gif[/img]
[img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/tumblr_ljo78jjp7j1qdz3mzo1_500.gif[/img]

Offline

#20 2012-10-29 22:49:06

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20
Posts: 2,890

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Част 5

Не мисля,че партито започна особено бурно.Никой не танцуваше,музиката беше пълен боклук и всички пиеха. Това..от една страна бе нормално,от друга не чак толкова.
-Ашли,мамка му ! Какво ти става!? Това е купон забавлявай се както обикновено по Дяволите! -Кърстин танцуваше на отвратителнат амузика с бутилка алкохол в ръката.Типично в нейн стил. Но точно този ден,точно тази вечер,аз нямах такава нагласа.Не бях в насторение за пиене и за парти.
-Кърст мисля,че ще е най-добрре да се прибера. Не се забавлявам.Този купоне  пълна дупка. -казах. Тя направи физиономия.
-О-о. -Кърстин понечи да ме прегърне,но аз се изхлузих от  пластмасовия стол и изхвърчах навън през вратата. На никой не му направи впечатление,че вратата се тресна или,че изобщо някой излиза.
Изненадах се.На вън имаше повече хора,отколкото вътре. Беше странно.Те пушеха и си говореха.
Огледах се за да видя някой познат,но уви.Нямах късмет. Минах през събралия се на едно място пушек и тръгнах по голата улица с няколко лампи.
-Защо по Дяволите тези лампи са сложени толкова далеч една от друга!? -промърморих си.
-Защото винаги трябва да има черна дупка в която да се крият злите същества. -чу се тих мъжки глас с нотка на присмех. Засмях се горчиво и се обърнах. Момчето от кафенето!
-Казах ви.Казах ви,че ще се срещнем отново. -бях едновеменно трогната и ужасена.Той се наведе и отново целуна ръката ми. Оптъпнах..Наново от леденината на устните му.
-Помня. -казах. Наистина помнех. Направи ми впечатление,че не се държеше като..Задник,а по-ското като джентълмен от средата на осемдесетте и деведесетте.
-Ако смея да попитам на къде вървите сама по тези улици,в тези часове? -попита той.Нещо ме накара да прихна.Исках да се засмея.Имаше интересен акцент.Забелязах,че натъртваше на съскане,по незнайни причини.
-Ами,към вкъщи. -чувствах се пълна неудачница пред него.Той беше някак си изискан,а аз..Ужас! Обзе ме малко паника,но се съвзех.
-Мога ли да попитам за името ви? -попита той и спря,по мой вторичен инстинкт,аз също стрях.
-Ашли. -казах.
-Ашли. -каза той,по-ското сякаш си припомняше нещо,а не за да го запомни.
-Казвам се Кристиано. -каза той. -На крадко,просто Крис. -е разбира се,не бях малоумна.
-Мисля,че трябва да вървите. Пак ще се срещнем,но за нещастие,аз не мога да ви изпратя до дома ви,мисля,че скоро ще съмне ,а аз трябва да съм у дома. Бъдете винмателна,Ашли.Много сенки бродят в този град по това време. -той целуна ръката ми ,аз отново потръпнах от ледената тръпка която ме заля. Сетне той просто се обърна и тръгна с бавни крачки,когато изчезна от погледа ми и бях сигурна,че няма да ме види се ударих по главата с ръка.
-Идиотка! Идиотка! -казах си.В същност нямаше причина,аз си знаех това,че съм идиотка,но не мислех,че е толкова очерадно. Реших,че ще е най-добре да се прибера и да започна да уча за утрешните занятия. Защото,може и да откачам по парита и да правя всякакви просотии,но успехът ми бешена ниво,което беше добре.Родителите ми ми имаха доверие и не се оплакваха.
Припомних си последните думи на Крис "Бъдете внимателна Ашли,много сенки бродят в този град по това време" Потръпнах и забързах към общежитието.


[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

Offline

#21 2012-10-30 23:02:27

Murderer .
Member
From: world of Gummy Bear ^,^
Registered: 2012-04-30
Posts: 154

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Некст!  sun


[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m40oyvfB1s1rv4ymgo1_500.gif[/img]
Ask - ComeTakeMeThere

Offline

#22 2012-10-31 21:04:03

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20
Posts: 2,890

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Част 6

Когато влязох,не намерих ищо необичайно. Чувах стенанията на Ема от първия етаж. Не им обърнах внимание. Отворих хладилника и понечих да си взема чаша за сока,но просто отпих от бутилката. Ема изведнъж се показа иззад втория етаж.
-Опа..Ашли,ти ..Какво правиш тук? -попита ме тя и страните и поруменяха.
-Бродирам. -казах и завъртях очи. -Изчезвай преди да съм извадила телефона си и не съм те снимала за "Курви точка ком". -казах и.Тя се засмя и се качи нагоре.
-Тъпачка. -казах си и затворих вратата на хладилника. Беше странно. Не зная защо.Просто така се чувствах.Доста странно. Замислих се над казаното от онова странно момче.
-Я! Ашли! - Мат надника в кухнята. -Ти какво правиш тук красавице? -попита ме.Подбелих очи.
-Мат,не те бива в прелъстяването. -казах му.
-Цуни ме! -изсмя се той.
-Не мерси. -казах му и той се намуси.
-Разби ми мокрия сън. -започна да се смее. -Сега сериозно.Не трябваше ли да си на парти? -попита ме той.
-То беше пълна дупка! -казах му. Той се ококори и седна до мен на другия стол.
-И защо така? -попита ме. Сведох главата си и я опрях в ръцете си,които бяха на масата.
-Всички се натискаха. -казах.Мат пригна.
-Е,не виждам какъв е проблемът. Това обикновенно е пристойно за теб. -каза той наистина учуден. -Да не би да нямаше с кого да се натискаш? -попита той леко изчервен.
-Не. -казах. -Имаше.Просто не бяха достатъчно добри. -казах и вдигнах глава,сле дкоето направих физионимия,Мат се засмя.
-Това няма да е за дълго. -каза той. Погледнах го и направих физиономия тип "Да бе,сигурно."
Той се засмя и каза.
-Ашли,защо го правиш?
-Защо правя кое? -попитах го изненадващо заинтересувана.
-Ами..Това.Искам да кажа,натискаш се с който ти падне..Държиш се като..Кучка! -отбеляза той.
-Знам. -казах и свих рамене.
-Но защо? -попита ме той.
-Това си е моя работа Дон Жоан. -казах му и станах,тръгнах към вратата.
-Някой ден ще ми паденш. -каза Мат и ми намигна,слеко засмян.
-Цуни ме! -казах му и ударих задника си.
-Добре! -каза той и се засмя.Тръгна към мен.Когато се обърнах той беше само на сантиметри от лицето ми. Целуна ме. Устине му бяха меки и сладки.Достатъчно влажни.Перфектни.
-Готово. -шепна той и аз,този път без да се усетя,го целунах. Неговите устни и моите устни..Перфектното съчатание.
-Не съвсем. -казах ми и той се притисна в мен.Не беше както попринцип. Сетне ме вдигна,аз обвих крака околу кръста му и той закътери стълбите,като не пускаше устните ми.


[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

Offline

#23 2012-11-01 06:12:39

Unstoppablє
Member
Registered: 2012-08-28
Posts: 9,514

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Некст.  heart

Offline

#24 2012-11-01 13:45:51

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20
Posts: 2,890

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Радвам се,че ти харесва. С: Довечера- Некст <3


[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

Offline

#25 2012-11-01 13:55:49

nedi
Independent
From: Albuquerque, New Mexico
Registered: 2010-05-20
Posts: 20,505

Re: .Monsters Family. (Семейство Чудовищни)

Ощее heart  sun


[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...
[/*]
[/list]

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook