#1 2012-10-12 21:11:58

makyinzz
Member
Registered: 2012-08-18
Posts: 54

Re: Диетата на Ан Хатауей

Ан Хатауей е вегетарианка, но за ролята на жената-котка в „Батман Черният рицар: Възраждане“ спазва строга диета и тренира усилено. Диетата на Ан Хатауей е изготвена специално за нея от звездната диетоложка Джаки Келър.

5371415U.jpg

Какво коства да облечеш черен кожен костюм по тялото и да се появиш пред милиони на големия екран? Много интензивни тренировки и много строга диета. Дори изисканата Ан Хатауей първо подготвя фигурата си и тогава „се мушка“ в костюма на жената-котка. Вегетарианката е на постоянен балансиран режим, но специално за ролята на жената-котка в Батман Черният рицар: Възраждане спазва строга диета и тренира усилено. Диетичният й режим е специално изготвен за нея от Джаки Келър, популярна звездна диетоложка.

5371417e.jpg

Диетата на Ан Хатауей включва предимно пълнозърнести храни за контрол на кръвната захар, авокадо, бадеми, сусам, тъмен шоколад, червени и оранжеви зеленчуци, които са богати на антиоксиданти, зеленолистни зеленчуци, джинджифил и куркума. За да поддържа високи нивата си на протеини, които изграждат мускулатурата, залага на интензивни тренировки.

Някои от любимите ястия на актрисата са мисо супа, сандвич с темпе, авокадо и хляб без глутен, фритата с белтъци, вегетариански яйчени рулца. Звучи супер здравословно, но Келър твърди, че Ан Хатауей е „шокоманиачка“ и обожава да похапва шоколадови бисквитки без глутен, брауни, мраморна торта и шоколадово смуути с бадемово мляко. Докато снима „Батман Черният рицар: Възраждане“ Келър следи актрисата задължително да има десерт, за да не гладува.

За да е заредена с енергия, Ан Хатауей яде на всеки 2-3 часа, общо между 1500-1800 ккал дневно. Това включва около 6-7 хранения плюс супа или салата. Тъй като целта е да остане слаба, но да е стегната и тонизирана, непрекъснато трябва да зарежда организма си с енергия. Ако огладнее, любимият й снак е нискомаслено фъстъчено масло със сушени плодове.

5371419j.jpg

Келър съветва още зеленчуците да покриват половината от храненето, а другата половина да е разделена между протеиновите и въглехидратните храни. Задължително е пиенето на много вода, която е важна за метаболизма. Друг съвет от диетоложката е поне временно да се ограничи консумацията на червено месо, за да се ограничи консумацията на наситени мазнини, като се замести със сьомга, сардини, пъстърва и други риби, богати на омега-3 ненаситени мастни киселини.


[list=*]
[*]Когато очите говорят,думите са излишни.[/*]
[/list]

Offline

#2 2012-10-13 09:41:23

happy_time_day
Member
Registered: 2012-03-02
Posts: 1,564

Re: Диетата на Ан Хатауей

Мисля, че това е по-скоро статия! smile


I'm becoming... Brundlefly.

[img]http://37.media.tumblr.com/0efe6690e2ab5b9ba55665325d7f94b3/tumblr_n4uqnoQeti1tn67w6o1_500.gif[/img]

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook