#1 2012-10-08 19:14:15

baby_dol97
Member
Registered: 2011-11-07

Re: Недостъпността

Как да съм „недостъпна“ просто не разбирам.Всички казват да се правя на недостъпна,защото момчетата харесват такива момичета.Как да съм такава? И ако има такава тема изтрийте моята  smile

#2 2012-10-08 19:57:49

Miss.Mesmerizing
Member
Registered: 2012-09-18

Playing hard to get?!Dumbest thing ever...
Според мен не е нужно да се правиш на недостъпна, за да се харесаш на дадено момче.Бъди себе си, това е напълно достатъчно.Представи си, че правейки се на недостъпна пред момчето което харесваш, той си помисли, че не изпитваш нищо към него и се откаже?!

[list=*]
[*].........................YOLO.[/*]
[/list]
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/782/7317782Z.gif[/img][/*]
[/list]

#3 2012-10-09 05:43:24

lovegackt
Member
From: My imagination *~*
Registered: 2011-09-26

Playing hard to get?!Dumbest thing ever...
Според мен не е нужно да се правиш на недостъпна, за да се харесаш на дадено момче.Бъди себе си, това е напълно достатъчно.Представи си, че правейки се на недостъпна пред момчето което харесваш, той си помисли, че не изпитваш нищо към него и се откаже?!

Именно. Това за недостъпността е до един момент. На всеки рано или късно му писва момичето да се дърпа като...котка от вода  laugh  Сравнението не беше особено добро, но схвана намека wink

Когато пред теб се изпречи стена, не се притеснявай, изрисувай я!
Нарисувай мечтите, за които не си вярвал че ще се сбъднат.
[img]http://ic.pics.livejournal.com/omgakuto/24609747/35781/35781_900.gif[/img]

#4 2012-10-09 07:09:32

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Website

Има разлика от недостъпност, до недостъпност.
Макар че, ако се заглеждаш ще видиш, че всъщност най-ухажвани и център на внимание са по-скоро леките, но красиви момичета. Това е реалността. Ако имаш хубава обвивка, но съдържанието ти не е толкова блестящо, въпреки всичко би се преглътнало много по-лесно от околните, в сравнение с обратното положение.

Лично аз, намирам онези недостъпни момичета за прекалено плоски, ограничени, пошли, наивни дори и всичко останало, що е синоним на тези четирите. До една се препокриват в идеите си и "оригиналността". Те действат механично и заучено, просто защото така са свикнали и не искат да рискуват, тъй като има шанс да не им провърви и да загубят единственото нещо, което имат - някаква си слава сред купчина от познати. Иронията естествено лъха от всякъде, при положение, че точно тези момичета се водят за един вид дръзки, диви и първични. Проблемът е, както казах, че те могат да бъдат само такива.

Тук не говорим за недостъпност или не, а за начина, по който ще представиш себе си.
А това никога няма да стане по правилния начин, ако продължаваш да се водиш толкова сляпо по мнението на околните, било то и на собствените си приятели. Мисли с главата си, никой не е казал, че след като са мнозинство, то те са сто процента прави.

Недостъпността/в умерени количество и то/, винаги изглежда много по-добре, когато е съпроводена с класа, достойнство, също толкова умерено самочувствие, което си има покритие, остроумие и добре поддържан външен вид, разбира се. Все пак, ясно е, че не всички се раждат с неземна красота.

#5 2012-10-09 08:36:59

-atanasowa
Member
Registered: 2012-08-07

Замисълът бил момичетата да не са ''леки жени'', но всичко много се променя, така или иначе. Всъщност момчетата точно тях харесват.
Не защото ги обичат или нещо, а защото се притесняват ''недостъпните' да не ги отрежат. Не стигай нито една от двете граници, бъди просто себе си (;

.
Verlieben. Verlieren.

#6 2012-10-09 08:50:56

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Значи,всичко зависи ПРЕД КОГО ще се правиш на недостъпна.Защото в повечето случай,някои момчета (ько става дума за момче) Не ги харесват,а понякога им се присмиват.Разбира де,не бива да си "лека жена",но прекаление "Poker Face" те прави безинтересна.Опитай се да си по-загадъчна,а не недостъпна. С:

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#7 2012-10-09 11:50:43

wiikuu
Member
Registered: 2011-09-08

Замисълът бил момичетата да не са ''леки жени'', но всичко много се променя, така или иначе. Всъщност момчетата точно тях харесват.
Не защото ги обичат или нещо, а защото се притесняват ''недостъпните' да не ги отрежат. Не стигай нито една от двете граници, бъди просто себе си (;

#8 2012-10-09 12:18:42

Call Again
«√anity ℱair»
Registered: 2011-03-01

Така е най-важното е човек да е себе си ... когато не ти харесва даден човек , просто не проявяваш интерес към него ... това не те прави недостъпна или обратното! Напротив това изказва мисленето ти без да говориш...същото е и когато харесваш даден човек , а и не мисля,че когато харесваш някого истнински си в състояние да "задържиш" инстнинктите си,без той да забележи,че изпитваш симпатий към него.Вярвай ми всичко си личи , дори и ти да не искаш. А и нужно ли е да не си личи?! Това е нормално човешко състояние и не мисля,че трябва да се прикриват емоцийте ... затова,ако си влюбен или харесваш някого,по скоро сподели ... какво мислиш ...

#9 2012-10-10 10:35:35

baby_dol97
Member
Registered: 2011-11-07

Благодаря за всички отговори!  hug Ами аз забравих да спомена една подробност-аз разбрах ,че той сам е казал ,че му е по-интересно момичето да е недостъпно  smile

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook