Pages: 1
#1 2012-10-08 15:28:18
- the cutie
- Member
- From: София
- Registered: 2012-07-06
Re: New story: Drеам ..~
Здрастии ;д това е новата ми история. Този път обещавам да я довърша.
Част I (Кандидатстването)
Отворих широко вратата и влязох вкъщи. Беше зима, стана течение и врата се тресна зад мен. От кухнята се чу познат глас.
- Кейт! Не тряскай така!
- Извинявай, мамо! - казах аз и закачих якето и шапката си на закачалката
Опитах се да събуя ботушите, но не можах, затова се проснах на пода и почнах да ги дърпам от краката си. След дълго напъване, най - сетне ги изхлузих. Отдъхнах си и станах. Стоварих ботушите под закачалката и се запътих към стълбите за горния етаж. Свалих раницата от гърба си и докато се качвах, я удрях във всяко стъпало. Стигнах горе. Влязох и захвърлих раницата си в единия ъгъл на стаята. Самата аз се довлачих до леглото си и се проснах върху него.
- Оффф - измърморих аз, защото се бях уморила от дългия път от училище до вкъщи
Надигнах се и седнах пред компютъра. Влязох във фейсбук и почнах да разглеждам публикациите. Беше пълно с глупости от сорта "Още го обичам ..". Ами като го обичаш, защо по дяволите не му кажеш? Пф, глезли.
- Нищо интересно - измърморих пак и тъкмо да натисна "Изход", погледа ми се спря върху нещо. Видях, че организират конкурс за най - добър танцьор, а на мен танците доста ми се отдаваха. Кликнах върху рекламата и прочетох условията. Трябваше да заснемеш клип как танцуваш и да го изпратиш на посочения имейл. Дори не се замислих, а веднага сграбчих камерата и натиснах "Запис".
След като приключих с танца, аз го качих на компютъра и го изпратих на посочения имейл. Тъкмо натиснах "Send/Изпрати" и видях, че възрастта не трябва да е под 17 години, а аз за съжаление бях на 16. Въздъхнах.
- Е какво пък? Може и да имам късмет и да ме изберат - усмихнах се с надежда
Приключих с компютъра. Станах и слязох долу. Седнах на дивана и включих телевизора.
- Така и така нямаш работа, поне изведи Макс на разходка - каза майка ми, която готвеше в кухнята (Макс беше нашето куче)
Издадох звук, подобен на ръмжене. Облякох се, обух се и излязох на двора. Отидох при къщичката му и погледнах вътре - нямаше го. Огледах се, но не го видях.
- Макс, ела момче!
Чух някакви стъпки. Обърнах се и видях как нещо търчи срещу мен. Още преди да определя какво беше, се озовах на земята. Един огромен език облизваше лицето ми.
- Макс, слез от мен!
Той слезе. Надигнах се и се поизтупах. Взех каишката му и я сложих на нашийника. Тръгнахме на разходка. Тъкмо прекрачих прага на двора ни и получих SMS, който гласеше: "I ne zabravqi da vzemesh sestra si ot detska gradina". Беше напълно очевидно от кого беше.
Разхождахме се. Върху градчето ни се сипеха малки снежинки. Беше страшно красиво! Докато се наслаждавах на пейзажа, Макс изведнъж спря. Той приклекна и ушите му се изтеглиха назад. Ясно беше какво ще прави. Извърнах поглед на другата страна и изчаках. Когато приключи, отново потеглихме. Трябваше да взема Изабела от детската градина, затова се запътих натам.
Когато стигнах, завързах Макс за оградата и влязох. Попитах в коя стая е сестра ми. Те ме упътиха и отидох. Когато влязох в стаята, там нямаше никой друг освен Изабела и една учителка.
- Здравейте. Дойдох да взема Изабела - усмихнах се
Учителката само ми кимна, а сестра ми се затича към мен
- Хей отново съм последна! - измърмори с тънкото си гласче
- Радвай се че въобще дойдох, малката. Можеше да прекараш нощта тук - усмихнах се закачливо
Взе си якето, обу се и излязохме от сградата.
- Макс! - изпищя, хукна към него и го гушна
Погалих я по главата, отвързах Макс и се запътихме към нас. Обичах Изи, но по дяволите, тя не млъкваше! Постоянно ми разказваше какво е правила в детската градина. Не е моя работа да я слушам, а на майка ми.
Стигнахме до вкъщи. Тя влезе в нас, а аз отидох на двора, за да оставя Макс. След малко и аз влязох в къщата. Закачих якето и шапката си и отново седнах на земята, за да изхлузя ботушите си. Този път ми отне повече време, защото нямах сили от толкова ходене. Излегнах се на дивана, затворих очи и задремах.
И така, надявам се да ви е харесала. Кажете дали да пусна следваща?
[list=*]
[*] - my weheartit[/*]
[/list]
[img]http://store.picbg.net/pubpic/0F/4C/889d15d69dd60f4c.gif[/img]
#2 2012-10-08 16:11:01
- nedi
- Independent
- From: Albuquerque, New Mexico
- Registered: 2010-05-20
Давай натам .
[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...[/*]
[/list]
#4 2012-10-08 17:07:19
- Unstoppablє
- Member
- Registered: 2012-08-28
Изглежда интересно. Чакам некст.
#5 2012-10-08 17:22:13
- marleyandme
- Member
- Registered: 2012-03-21
Давай натам
.
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/705/8087705D.jpg[/img][/*]
[/list]
#6 2012-10-08 20:09:05
- bebche__:)
- Member
- From: Pariss
- Registered: 2011-02-26
Давай натам
.
<З
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxrrp7zAaV1r7mjy5o1_500.gif[/img]
#7 2012-10-09 10:36:21
- kawaii_girl
- Member
- Registered: 2010-10-18
Започва интересно. Ще я следя.
.....................
.....................[img]http://31.media.tumblr.com/tumblr_m3mae2RiIM1r7962co1_500.gif[/img]
#8 2012-10-09 13:08:05
- the cutie
- Member
Радвам се, че ви харесва.
Част II (Одобряването)
- Охх, колко е часа? - изпъшках и надигнах глава - 17:30ч.? Значи не съм спала толкова дълго.
Потърках очи и с пъшкания се надигнах от дивана. Вратът ме болеше. Явно съм спала накриво. Почесах се по главата и тръгнах към кухнята. Майка ми я нямаше там. Отворих хладилника и почнах да ровя с надеждата да намеря нещо за ядене.
- Какво търсиш? - попита майка ми, която явно изникна от нищото
- Ъъ храна .. какво друго може да има в хладилник ? Логикаа .. - отговорих аз и продължих да ровичкам
- Сам каза, че на връщане от работа ще напазарува. *Сам е приятелят на майка ми. Срещна го само месец, след като се разделиха с татко. Тя смята, че беше любов от пръв поглед, а аз смятам, че той е идиот.*
Отново издадох онзи звук, наподобяващ ръмжене и издухах с уста бретона от челото си. Затворих хладилника и се качих в стаята си. Седнах пред компютъра и погледнах пощата си.
- Хмм ново писмо? - кликнах върху него
Дъхът ми секна и зяпнах. Писмото гласеше:
"Здравейте, госпожице Кейт. Макар, че сте още на 16, Вие ни изумихте с вашият танц! Вие сте една от малкото одобрени в танцовата ни академия. Утре в 14:00ч. трябва да дойдете на адрес *****************, за да се запознаете с другите танцьорки и дори танцьори. Изискванията ни са да носите трико (за предпочитане да не е много шарено) и цвички. Като за пръв ден няма да Ви задържаме много, но ако искате си донесете и бутилка вода. Благодарим за интереса ви.
____________________________Поздрави: Екипът на академия "До последен дъх" "
Това беше най-щастливият миг в живота ми! Не можех да повярвам! Аз съм приета! Скочих от стола и се хвърлих на леглото. Ухилих се до уши. Това щеше да е началото на нещо страхотно ...
Извинявам се, че стана толкова кратка. ;s
[list=*]
[*] - my weheartit[/*]
[/list]
#9 2012-10-09 14:39:48
- нiiк4iiтu
- Member
- Registered: 2011-10-12
Интересна е. Некст.
#10 2012-10-11 17:39:32
- nessy_
- Member
- From: -New York
- Registered: 2010-12-25
хайде некст
[img]http://www.prikachi.com/images/105/4948105h.jpg[/img]
Докосвам гръбнака на вселената, когато пътувам из времето и оставям сянка върху слънцето, любовта ми е като песента на вятъра. Ако зависи от мен, никога няма да умра, ако зависи от мен, утре ще умра хиляди пъти и ще оживея седем секунди по - късно ..!!!
#11 2012-10-14 06:44:23
- kawaii_girl
- Member
- Registered: 2010-10-18
Некст.
.....................
.....................[img]http://31.media.tumblr.com/tumblr_m3mae2RiIM1r7962co1_500.gif[/img]
#12 2012-10-18 17:37:12
- marleyandme
- Member
хайде некст
![]()
![]()
[list=*]
[/list]
#13 2012-10-19 14:42:10
- the cutie
- Member
Ох, много се извинявам, че не можах да я постна по - рано, но имах семейни проблеми .. както и да е .. вече съм тук и ви давам това, което искате.
Част III
И така .. дойде дългоочаквания ден. Облякох един пуловер и дънки. Натъпках едно трико и цвичките си в един малък сак и слязох долу. Седнах на земята и с охкания нахлух ботушите си. Облякох якето си, сложих и шапка и отидох до кухнята, за да кажа на майка ми.
- Късмет, мила! - каза тя и ме целуна по челото
Усмихнах се и потеглих.
Пътят беше доста дълъг. Озовах се пред величествена сграда. Погледнах картата в ръцете си и отново отместих поглед нагоре.
- Уоу - казах аз и от устата ми излезе пара
Влязох вътре и се озовах в един огромен салон със сцена. Имаше доста други момичета. Всички те ме изгледаха със странен поглед. Може би защото бях най-малката ..
- Извинявай, изгуби ли се? - попита едно от момичетата
- Мм това е академия "До последен дъх", нали?
- Да.
- Значи не съм объркала ..
- Ха, а не си ли малка за тук?
Точно тогава влезе един от хореографите.
- Здравейте, дами. Надявам се, че сте наспали хубаво, защото днес ще е уморителен ден.
- Извинете, сър, но тук има едно момиче, което мисля че не трябва да е тук ..
Всички погледи се обърнаха към мен, включително и на мъжът. Той плесна с ръце и се усмихна.
- О, здравей, госпожице Кейт.
- Ам здравейте - направих странна усмивка
- Момичета - обръщайки се към тях - това е новата ни танцьорка - сложи ръката си на рамото ми
- Но тя не е ли доста малка? - продължаваше да пита онова момиче
- Да, но има невероятен талант! - обърна се към мен - виж, не искам да се притесняваш, че си най - малка, чу ли?
Кимнах.
- Добре. Изгубихме достатъчно време. Хайде да започваме! - тръгна с бърза стъпка към сцената
Другите го последваха, затова и аз направих същото. Той седна на един стол и извади тетрадка. Сложи очилата си, приготви един химикал и провери дали всички са тук. Изреди всички по имена и след почти всяко име се чуваше "Тук.".
След като приключи, той отново каза първото име и едно от момичетата излезе на сцената.
- Добре, Аманда. Нека видим на какво си способна - усмихна се и посочи с ръка сцената
Тя въздъхна и започна да прави ловки движения. Следях съсредоточено всяко едно движение и се възхищавах на таланта й. След няколко минути тя приключи, поклони се и седна до хореографа.
И така "изпита" всяко едно от момичетата. Стигна до моето име. Притесних се.
- Трябва ли да облека трикото си? - казах аз и надигнах сака си
- Разбира се! Дънките ограничават възможностите. Затова моля отиди в съблекалнята и се облечи.
Кимнах и излязох от салона. Влязох в съблекалнята и започнах да се събличам. Мислех си дали ще се справя, защото всяко от момичетата беше страшно добро.
Върнах се отново в салона.
- Чудесно! Заповядай на сцената.
Качих се и поех дълбоко въздух. Музиката започна и след миг вече бях във въздуха, правейки шпагат. Все едно не управлявах аз тялото си. Имах чувството, че бях под чужд контрол.
Приключих. Настана тишина. Той не продума нищо, а само записа нещо в тетрадката си. Другите момичета си шушукаха, а аз изчаках да ми подаде знак да сляза. Той го направи и аз слязох. Хореографа се надигна и отиде пред сцената. Плесна с ръце и се усмихна.
- Добре, дами. Всички вие бяхте просто невероятни! НО .. за съжаление не всички ще се задържат дълго.
Погледът му се задържа върху мен. Настръхнах. Сигурно аз бях тази, която ще си тръгне. Отмести поглед и продължи да говори.
- Искам ви следващият път много по - уверени и надъхани. Готови за битка! - стисна юмрук - следващият път няма само аз да ви оценявам. Ще има още 4-5 хореографа, които са наистина жестоки! Затова ако искате място тук, ще трябва да си го заслужите! - направи кратка пауза - свободни сте.
Всички се запътихме към съблекалнята. Облякох се, обух се и тръгнах към нас. Мислите ми бяха объркани, но едно нещо знаех със сигурност - ще остана в тази академия, независимо какво ще стане!
[list=*]
[*] - my weheartit[/*]
[/list]
#14 2012-10-19 16:37:17
- Unstoppablє
- Member
- Registered: 2012-08-28
Некст.
#15 2012-10-19 21:30:15
- marleyandme
- Member
Некст.
[list=*]
[/list]
#16 2012-10-28 17:37:20
- Sissy~~
- Member
- From: Wonderland ^^
- Registered: 2012-08-26
Некст.
Някъде има някой, който си мечтае за твоята усмивка и в твое присъствие открива смисъла на живота си. Така че, когато си сам, помни това – някой, някъде мисли за теб! [img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/Damon-Elena-damon-and-elena-16746451-450-253.gif[/img]
[img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/tumblr_ljo78jjp7j1qdz3mzo1_500.gif[/img]
Pages: 1