#1 2012-10-06 09:52:02

-atanasowa
Member
Registered: 2012-08-07

Re: Несподелени чувства a.k.a как да го накарам да се откаже??

Има две момчета, които вчера разбрах, че ме харесват.
Ще започна с Д. С него се запознахме в училище, а той пита каква ни е програмата за деня, за да се видел с едно момче от нашия клас. Щом му казах, обаче, той постоянно ме следи. Влиза в стаята, започва да ме глда и така, докато междучасието свърши. А когато вървя по коридора, той ме пресреща и не ме пуска да мина. После всички ми казаха, че той иска поне да говори с мен. ''Блокираха'' ме пред една врата и му казах ''Здрасти'', а той нищо не казваше. И така всяко междучасие. И това, което е най-лошо: всички се опитват да ни сватосата -.- Аз му казах, че не го харесвам, че не го познавам, но той не спира. Всяко междучасие разпитва по едно момиче за мен, а дори бърка името ми. Пита ги за лична информация или къде съм. Няколко пъти го молих да спре, но той не иска. Окей, да се бориш за любовта си е едно, но да преследваш човек, това си е психически тормоз ,-, Просто не мога да издържа, не знам какво ще се случи в понеделник, искам това просто да престане.

Другото момче е Ц. Той просто ме сваляше, не е нищо особено. Пита ме дали искам да играем на истина или предизвикателство и въпросът беше ''Ако се опознаем какво ще искаш да правиш с мен''. Отговорих му, че не знам и че просто не го познавам още, а той каза, че в чата ще се запознаем*защото си пишехме* а на живо ще се ''опознаем'' и ще видим. После ме попита ако сучайно ми каже, че ме харесва какво ще му кажа. Не исках да го обидя много, затова му казах, че в момента не си търся гадже, че не мисля за момчета. И той каза ''нищо ще изчакам до зимата и тогава ще си станем споко'' Аз отговорих, че нищо не се знае и могат да се случат много неща, но не искам да си имам гадже. После казах ''ами аз трябва да заминавам'', само че той пак не се усети и написа, че ще ме чака и когато дойда ще говорим кога ще съм готова да станем. Казах, че не мисля, че ще стане, а той излъга ''споко и аз трябва да си взема почивка от навалицата мацки, ще те изчакам да дойдеш''. Снощи цяла вечер е седял онлайн. Но аз не го харесвам по различни причини. И той не може да разбере. Притеснявам се какво ще каже като идем на училище, дали ще изрече някоя лъжа за нас, дали ще започне и той всяко междучасие да ме следи. Той е една година по-малък от мен. Как да го накарам да се откаже от мен?! Как изобщо ще вляза в стаята им да извикам някой ако той е там .-. До сега винаги хората са били разбрани.

Помогнете ((:
Предварителни благодарности

.
Verlieben. Verlieren.

#2 2012-10-06 10:18:07

girlcheto
Member
From: New Yorkk ;pp
Registered: 2009-01-10

Ако бях на твое място щях да им кажа и на двамата направо "Не ви харесвам, не си търся гадже и не искам да има нищо повече от приятелство между нас!"
Толкова ли не разбират от намеци...

Реален свят .. реални хора с нереално самочувствие..

Убиецът от град Хевън <--- първата ми история

#3 2012-10-06 11:38:22

-atanasowa
Member

Явно не .-. Мерси за съвета (:

.
Verlieben. Verlieren.

#4 2012-10-06 12:31:44

smileme
Member
From: ~In my Dream~
Registered: 2011-09-23
Website

Ако бях на твое място щях да им кажа и на двамата направо "Не ви харесвам, не си търся гадже и не искам да има нищо повече от приятелство между нас!"
Толкова ли не разбират от намеци...

+1

#5 2012-10-06 12:47:13

Коди Мартин
Member
From: Russia, St, Petersburg
Registered: 2012-03-03

Здравей, -atanasowa.
Както вече и ти явно си разбрала любовта е нещо колкото хубаво, толкова и странно. Тя може да превърне всяко момче в хлапак, и да стопи сърцето на всяко момиче.
В твоя случай това с момчетата е по-правилно. Разбирам, това, че не ги харесваш и това, че искаш да имаш повече лично пространство, защото на никой не би му харесвало постоянно да го преследват, дори на двойките.
В твоя случай обаче трябва да реагираш много внимателно, за да не нараниш или обидиш някое от двете момчета. Факт е, че теса влюбени до уши в теб, затова ако им кажеш директно, че е искаш да имаш нищо общо с тях е твърде вероятно да ги нараниш прекалено много.
От друга страна обаче, ако започнеш с едни намеци, които рядко някой толкова влюбен ще разбере, отново няма да постигнеш голям резултата. Затова трябва да се спреш на нещо средно между тези две неща.
Можеш да дръпнеш настрани Д., за да може да не разбере целия ви клас, за какво става дума и да му кажеш, че ти просто не изпитваш чувствата, които той изпитва към теб и, че дори да се опиташ да създадеш от взаимоотношенията ви нещо повече от това, което са сега, ще жертвате в бъдеще приятелството си и просто той ще се нарани повече от това, че любовта ви няма да е истинска. Опитай да направиш това и с Ц. . Трябва да знаеш, че и двамата ще се измъчват дълго и дори може отново да правят опити за флиртове и свалки, защото на всеки ще приеме тези думи по свои начин и може би дори някои ще се затвори в себе си за определено време, но ти просто трябва да им обясниш, че някой ден ще намерят някое момиче, което ще изпитва повече от приятелски чувства към тях и тогава те ще усетят истинската любов.

Поздрави и усмивки!  smile

[img]http://prikachi.com/images/652/6784652t.png[/img]

#6 2012-10-06 14:23:01

-atanasowa
Member

Мерси (:

.
Verlieben. Verlieren.

#7 2012-10-06 14:33:14

Коди Мартин
Member
From: Russia, St, Petersburg
Registered: 2012-03-03

Моля.  smile

[img]http://prikachi.com/images/652/6784652t.png[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook