Pages: 1
#1 2012-10-05 17:01:25
- Hrisi. S. H
- Member
- From: Where the sky ends
- Registered: 2011-11-01
Re: Или той, или аз. Край.
Нова мини историйка от две или три части.
Надявам се да Ви хареса!
1-ва част.
Капките пот се виждаха по челото му. Дишането му беше тежко, сякаш се задушаваше. Усещах как капки избиваха и по моето чело, но се държах хладнокръвно или по- точно- опитвах се. Беше ме страх, но държах онази усмивка, която той ненавиждаше, но едновременно с това я обожаваше.
Мястото беше един изоставен склад. От тавана се спускаше само един кабел, на който бе крушката която беше над старата изтъркана билярдна маса. Нищо друго не се чуваше освен учестеното дишане на двама ни. Напрежението растеше с всяка изминала секунда.
Той бе облечен в дънки и фланелка. Имаше плочка на която бе написано името му, която се клатушкаше на ляво и на дясно, докато той бе положил ръце на края на масата. Гледаше ме и се усмихваше. Опитваше се да покаже колко е студен.
Засмях се и прехапах долната си устна. Носих черна рокля, която подчертаваше всяка една моя извивка. Косата ми бе вързана на небрежен кок. Знаех, че на него му харесва.
Той се засмя и завъртя барабана на револвера.
-Твой ред е! –плъзна го по старата маса и той се удари в ръба, след което се спря на място. Погледнах го и го взех. Трябваше да го взема. Насочих го срещу него. Имаше ли патрон, той щеше да спре всяко негово сетиво. Прицелех се и го погледнах студено.
Настинах спусъка, но нямаше патрон.
-Този път отърва кожата! –завъртях барана и го плъзнах към него. Взе го и бавно заобиколи масата за да стигне до мен.
-Ако има вътре патрон, ще останеш в миналото!- допря револвера до лицето ми и се засмя. Очите ни се спряха. Гледах го, както и той мен. Допря пистолета в челото ми, преглътна и наистина спусъка, но отново нямаше нищо. Засмя се.
-Играта продължава!- завъртя барабана и остави револвера на масата. –Давай! –засмя се и се обърна за да отиде отново на мястото където беше преди това- срещу мен, от другата страна на масата. Отново взех оръжието и го насочих към него, изчаквай ки до заеме мястото си.
-Късмет!- понечих да стрелям, но отново нямаше патрон. Той се засмя. Завъртях барабана и му го върнах. Взе го и го насочи отново към мен.
-Едва ли сега ще излезеш отново късметлийка!- каза и натисна спусъка...
[list=*]
[*][list=*]
[*]Понякога ще идвам в съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти на пътя-
вратите не залоствай.
Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.[/*]
[/list][/*]
[/list]
[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[*]"Прощално"- Н. Вапцаров[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#2 2012-10-05 17:07:37
- Vampire_Love
- Member
- Registered: 2012-08-26
Много ми харесва
Уникално е нямам търпение за продължението
[img]http://i50.tinypic.com/11gkk6p.gif[/img]
#3 2012-10-05 17:16:45
- sunshine5383
- Member
- From: girlland <3 ^ ^
- Registered: 2012-02-29
Много ми харесва!
п.п. пише се ''поТ'', не ''поД''
[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]
#4 2012-10-05 17:45:29
Не знам как ще продължиш, но като идея началото ти ми хареса.
До сега мисля, че не съм срещала подобна.
Имаш още да работиш върху описанията и като цяло върху стила на писане, но това става постепенно. Ще следя и коментирам отново, когато пуснеш следващата част.
хладнокръвно/слято/
пот
#5 2012-10-05 17:54:59
- nedi
- Independent
- From: Albuquerque, New Mexico
- Registered: 2010-05-20
Страхотно е, пускай некста.
[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...[/*]
[/list]
#6 2012-10-05 17:57:22
- Billy_and_Tomy!
- Member
- From: София
- Registered: 2009-10-20
Много ми харесва
![]()
Уникално е нямам търпение за продължението
![]()
[img]http://prikachi.com/images/290/2778290g.gif[/img]
#7 2012-10-05 18:28:00
- Hrisi. S. H
- Member
Благодаря Ви!
Радвам се, че Ви хареса, и се извинявам за грешките, просто при писането съм ги объркала.
Утре ще пусна следващата част.
[list=*]
[*][list=*]
вратите не залоствай.
[/list][/*]
[/list]
[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#8 2012-10-05 18:53:16
- poxleitner
- Member
- Registered: 2011-09-08
Некст!
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.
#9 2012-10-06 07:11:00
- kawaii_girl
- Member
- Registered: 2010-10-18
Идеята много ми допада! Некст!
.....................
.....................[img]http://31.media.tumblr.com/tumblr_m3mae2RiIM1r7962co1_500.gif[/img]
#10 2012-10-06 11:05:15
- Hrisi. S. H
- Member
Радвам се, че Ви хареса. Ще има още една част, която ще бъде последната.
Надявам се и тази да Ви хареса!
Приятно четене!
2-ра част.
Отново нищо нямаше в барабана на пистолета. Въздъхнах, а той го завъртя отново и го бутна към мен.
-Късметлийка си! –засмя се, а аз взех револвера и отидох за него бавно. Притиснах тялото си в гърба му и пуснах ръката си по гърдите му. Усетих как всеки негов мускул трепна. Целунах врата му, след което допря оръжието в слепоочието му.
-Колко жалко, че трябва да напуснеш този свят.- рекох, а той се обърна към мен.
Очите ни се срещнаха отново. Нито в моите, нито в неговите се четеше страха. Свалих револвера от лицето му и отпуснах ръката си, той допря своята ръка до моята и ме придърпа за кръста. Целуна червените ми устни, а аз сякаш не можах да се откъсна от него. Телата ни се допираха едно до друго. Сърцето ми почти щеше да изхвръкне, сякаш плътта ми го спираше. Усетих как той ни преобърна и аз бях с гръб към масата. Вдигна ме и седнах на нея. Съблече бялата си фланелка и остана само по дънки. Тялото му бе оформено страхотно, имаше леки мускули и се очертаваха плочките му. Съблече роклята ми и също както и фланелката я хвърли в страни. Продължи да ме целува, като бавно започна да минава по връта ми. Усещах как устните му се впиват в меката ми като коприна кожа. Усещах как ръцете ми играеха по цялото ми тяло, сякаш рисуваше, но не с четка, а с пръсти. Познавах го добре, но никога не се бе държал така с мен, никога не показваше любовта си, досега. Сякаш онова животно, което бе скрито в него в този момент го нямаше. На негово място беше мил и нежен човек. За миг успях да го погледна в очите, но щом се сетих за какво съм тук се ужасих, че ще трябва да го убия, ако натисна спусъка и се е паднал патрона. Усетих как устните му изрекоха думи, но не разбрах какви. Беше на друг език, но той ги повтори отново. След като ги чух бях още по- ужасена, че ще го убия. Когато започнах играта се страхувах, а сега се ужасих.
След около час цялата нежност и страст мина. Отново бяхме ние, онези които уж се мразеха и презираха, всъщност се обичаха. Той се дръпна от мен, облече се и ми хвърли роклята.
-Облечи се! –изрече той. Хванах я и се облякох. Гледах го. Хиляди мисли минаваха през главата ми, не знаех какво да правя.
-Продължаваме ли? –попита той и се обърна към мен гледайки ме.....
[list=*]
[*][list=*]
вратите не залоствай.
[/list][/*]
[/list]
[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#11 2012-10-06 11:16:48
- nedi
- Independent
Още, ощее
[list=*]
[/list]
#12 2012-10-06 13:41:43
- Billy_and_Tomy!
- Member
Още, ощее
Моляя те умолявам те пусни некстаа днесс моля тееее!!!
#13 2012-10-07 15:15:28
- Hrisi. S. H
- Member
Благодаря Ви, радвам се, че Ви хареса.
Утре ще публикувам последната част!
[list=*]
[*][list=*]
вратите не залоствай.
[/list][/*]
[/list]
[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#14 2012-10-07 16:42:02
- nedi
- Independent
Чакамее
[list=*]
[/list]
#15 2012-10-08 13:48:55
- Billy_and_Tomy!
- Member
Чакамее
#16 2012-10-08 15:06:47
- Hrisi. S. H
- Member
Последната част!
Радвам се, че Ви хареса!
Надявам се и с тази част да не Ви разочаровам.
Приятно четене!
3-та част.
Поколебах се за отговора, така че просто замълчах за няколко секунди. Гледах го в очите, а той бавно взе пистолета. Засмя се и ми го подаде.
-Твой ред е! –не бях взела все още пистолета от ръката му. Погледнах към пистолета и отново върнах погледа си право в очите му. Настъпи мълчание за около 2 минути, след което взех пистолета. Стиснах го здраво и отново погледнах право в очите му.
-Ценен ли ти е живота? –попитах аз, а той се засмя, сякаш се страхуваше да каже.
-Това е нелепо, стреляй, ако ще стреляш!- избегна въпроса ми, но така и не се отказах и отново го зададох. Погледна в страни и се засмя отново.
-А твоя? –попита ме той.
-За сега, да! –отговорих бързо аз. –Знаеш много неща! Искам да ми кажеш нещо, ако го кажеш, ще приключим играта. –казах аз и го погледнах самоуверено.
-Какво искаш да знаеш?- набързо изстреля той поглеждайки встрани.
-Кой уби брат ми?- попитах аз, а той стана сериозен. Започна да си поема дълбоко въздух. Усетих как се изнерви, а аз се засмях и прехапах долната си устна.
-Е, ще чуя ли отговора?- попитах го и го погледнах сериозно. Исках отговора, щях да приключа цялата игра, ако той просто отговореше.
-Брат ти..-започна да говори, но прекъсваше на моменти, беше му трудно да говори.
-Брат ти, не беше цвете, както ти си мислиш!- каза той.
-Познавах брат си, не повече от теб!- казах аз. –А сега ми кажи, кой го уби!- строго го погледнах. Той започна да поглежда ту встрани, ту към мен. Започна да се бои, но за да се подсигури попита отново.
-Щом кажа, изпразваш барабана! –каза той и ме погледна.
-Добре!- отговорих аз.
-Аз убих брат ти!- каза уверено той, а аз преглътнах тежко, сякаш имаше буца в гърлото ми. Погледите ни се спряха един срещу друг. След като чух думи, не можах да повярвам, всъщност мислите ми и съмненията ми се бяха оказали прави, но надеждата, че не е той не ме бе напуснала. Преди малко той изрече така сладко онези думи, които всеки би искал да чуе. Явно „Te Amo!” за него не значеха нищо.
-Изпразни барабана!- опита се да ми заповяда, но аз просто минах през него и отидох до вратата. Бях обещала да не го убивам, ако ми каже кой е убил брат ми.
-Какво? Не те ли зарадва отговора, най- накрая разбра, премаза толкова хора за да стигнеш до мен.- засмя се той. –Как се чувстваш? Толкова пъти си била с мен! –смееше се той, вече бе спокоен. Докато той говореше успях да отворя барабана и да видя къде е патрона. Беше точно там и ако стрелях щях да го убия. Затворих го, чувах в главата си думите, които ми каза, обърнах се и видях самодоволното лице. Лице на победител.
Запали цигара и се подпря на старата билярдна маса усмихвайки се подло. Обърнах глава към вратата и хванах дръжката, обърнах се към него, а той изрече.
-А сега беше твой ред!- мислеше се за победител.
-И все още е! –вдигнах ръката в която бе пистолета и го насочех към него. Натиснах спусъка. Нямаше да го убия, но брат ми бе всичко за мен. Струваше повече от всеки.
Излязох от склада и се качих в черната си кола. Сложих от червеното червило на устните си, оправих си косата, отново сложих молив и черна спирала за очи, усмихнах се и натиснах газта колкото можах, гумите изпищяха и оставих зад себе си облак дим.
Не отпусках газта, усещах как с всяка изминала секунда бях по- близо и по- близо до пропастта, докато изведнъж колата не се понесе над пропастта, а аз пуснах кормилото. След секунди вече всичко бе тъмнина, където живот нямаше. Бях там където тишината и мрака царуват. Всичко, което можеше да се види, беше тъмнина. Само тъмнина!
[list=*]
[*][list=*]
вратите не залоствай.
[/list][/*]
[/list]
[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#17 2012-10-08 16:13:38
- nedi
- Independent
Хареса ми, обичам черния хумор
[list=*]
[/list]
#18 2012-10-09 07:35:09
Аз ще се изкажа по по-дробно, защото мисля, че точно това искаш.
Не съм чела други твои произведения/не знам, дали имаш такива/, но ми се струва, че с това заявяваш, че искаш да се занимаваш по-сериозно с писането и да се усъвършенстваш. Просто предположение, поправи ме, ако греша.
Идеята ти ми хареса и то много. Самата атмосфера, която си избрала. Билярдната маса, изоставеното място, самата игра между тях също е много интересна. Има някаква амбиция, с която пишеш и точно това ме кара да мисля, че може би искаш да се занимаваш по-сериозно.
Сега малко критика.
На места не се изказваш достатъчно правилно, но това ще се поправи с времето.
Имаш да работиш още и върху описанията, също така. Някои уточнения ти се губят.
Иначе, както казах, мисля, че идеята ти е добра.
Хареса ми как преди да се самоубие си постави грим. Някак си подсилва цялата драма.
Относно това. От една страна не ми се искаше да умре, от друга като се замислиш, осъзнаваш, че вероятно няма за какво да живее повече, освен за поредното отмъщение, с което отново ще изгуби някой, който всъщност обича. Няма как да преценя с точност, обаче, тъй като не знаем много за характера й и живота преди това.
Той, от друга страна си изигра много добре картите.
Бях сигурна още в предната глава, че това, което й е казал е било с цел да я разколебае в случай, че попадне под прицел. Точно така и стана.
Винаги е по-трудно да заличиш някой, с който имаш взимана-даване на тема чувства. Дори си мисля, че тя не го уби не толкова заради брат си, а заради самия него. Брат й вече е мъртъв, можеше поне да помете и всичко останало заедно със себе си.
Продължавай да се развиваш и успех със следващото произведение.
Казвала съм го и на други хора, които се занимават с писане, но пак ще го повторя. Ако се нуждаeш от съвет/помощ за нещо, чувствай се напълно свободна да пишеш ЛС.
#19 2012-10-09 10:28:14
- kawaii_girl
- Member
- Registered: 2010-10-18
Определено ми хареса.
.....................
.....................[img]http://31.media.tumblr.com/tumblr_m3mae2RiIM1r7962co1_500.gif[/img]
#20 2012-10-09 11:57:09
- Hrisi. S. H
- Member
Радвам се, Ви е харесало!
Благодаря Ви!
Leonore. благодаря ти, за критиката, точно от това имах нужда. Все пак човек се учи от грешките си. Доста ми помогна да видя къде искам усъвършенстване.
[list=*]
[*][list=*]
вратите не залоствай.
[/list][/*]
[/list]
[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#21 2012-10-28 17:48:56
- Sissy~~
- Member
- From: Wonderland ^^
- Registered: 2012-08-26
Определено ми хареса.
![]()
Някъде има някой, който си мечтае за твоята усмивка и в твое присъствие открива смисъла на живота си. Така че, когато си сам, помни това – някой, някъде мисли за теб! [img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/Damon-Elena-damon-and-elena-16746451-450-253.gif[/img]
[img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/tumblr_ljo78jjp7j1qdz3mzo1_500.gif[/img]
#22 2013-01-31 15:22:18
- мимозата
- Member
- From: *Wonderland*
- Registered: 2011-11-06
Много ми хареса!
[img]http://i1062.photobucket.com/albums/t497/nutella-k-i-t-t-y/Panda_GIF_by_PandaBearRae.gif[/img]
The day I learn to fly,
I'm never coming down.
#23 2013-01-31 15:53:13
- zaicheto006
- Member
- From: .. ^ Dubstep ^ .. - * High Liv
- Registered: 2012-06-09
Уникално е !! Много ми хареса ..
(y) Пускай още твои творения , нямам търпение да ги прочета !! ..
Don't Drink and Drive ..Smoke and Fly !!
Pages: 1