Pages: 1
#1 2012-10-02 17:39:58
- butterflyyy
- Member
- Registered: 2012-08-13
Re: Не издържам повече !
Здравейте. Искам съвет и да го кажа някъде, който иска да го прочете.. ще съм му благодарна Значи живота ми е пълен АД от ВСЯКЪДЕ! И аз НЕ съм поредното момиченце, което иска да се направи на интересна. Не е така. Разочарована съм от всичко. Във Семейството ми имаме много проблеми. Нямаме много пари, а те са ни нужни понеже аз пътувам в друг град и ми трябват пари, а имам и сестра. Татко работи много на няколко места, винаги е изморен и нещастен, а това ме УБИВА просто. Като го гледам как се измъчва за 1 парче хляб :х С майка се караме много често, но хубавото е, че винаги се сдобряваме. Имаме още много лични проблеми с братовчедите ми и баба ;д Мама има някакво заболяване, което не могат да разберат какво е от дооооста време. Като ги гледам направо УМИРАМ. Нямам и никакви приятели. Имам де, но са двуличници всичките! Имам, колкото да не съм сама. Няма човек на който да се доверя и да му разкажа всичко. Постоянно съм в депресия. От доста време съм забелязала ( не си въобразявам ), че 2 дена някое момче ме прави щастлива и след това ме зарязва и ме боли. След това за тези 2 дена трябва да си платя 2 месеца нещастие. Освен преди 2 дни, не помня кога преди съм била щастлива. Всяка вечер плача и се моля на Господ всичко да се оправи. Направо.. ужас. Не издържам просто. За любов изобщо не ми се говори. Толкова болка съм преживяла, толкова нещо... Няколко пътя до сега съм била на ръба.. на ръба на пропаста.. Падала съм много пъти. Естествено не в буквалния смисъл ;д Дори по едно време бях започнала сериозно да мисля за самоубийство. И беше много сериозно, почнах всичко да приготвям. И не, не ме спряха приятелите, нямаше на кого да кажа за това. Спряха ме отговори на теми във форуми като този ;д Ужасно съм самотна и нещастна. Просто не е истина. В депресия съм почти винаги, отпаднала, безжизнена и така ме възприемат хората от класа ми. Зареди това ме мислят за смотана и не ми обръщат внимание изобщо. + това имам много кожни проблеми и се възприемам за грозна ..;д Ако бях красива съм сигорна, че нямаше сега да съм толкова отчаяна и нещастна. Супер рядко съм добре. В училище имам проблеми и уча в Гимназия в която страшно много държат, аз уча и уча и нямам никакво време за себе си и не мога да се наспя като хората и накрая кво ?! Лишавам се от много неща за 3-ки ?! Мен въобще не ме е*е за оценките! Просто всичко го правя, зареди мама и тате. Те заслужават поне това. Да виждат как "успявам" и да знаят, че не си дават парите на вятъра. Прекалено съм добра. Помагам на всички с всичко, те след 1/2 дена забравят това и започват да се държат гадно с мен като всички останали. Слаба съм, ужасно слаба. Едвам се сдържам да не се разплача. В семейството ми проблеми след проблеми.. всеки на мен ми се уплаква, но НИКОЙ НИКОГА не пита какво ми има на мен. Разочарована съм от всичко, писна ми от всичко! Така съм вече в продължение на 2 години. Ако случайно нещо хубаво стане и някой ме направи щастлива и ме накара да забравя всичко , то ще стане за ден-два и след това отново в тежката реалност, в която трябва да се справям с всички и всичко. А забога аз съм едва на 14г. Просто не знам какво да правя :Х Не искам никакви лоши мнения, ако може. Писна ми. Искам някакъв съвет, ако има изобщо какъв да се сложи в моята ситуация. Ужасно е. Всичко ми се стоварва на главата. Съжелявам, ако темата не е за тук. Бих говорила много за любовните ми мъки, но ме боли само като се сетя и ще се разрева ;д Само като се сетя и ми идва да се самоубия. Убиваща болка. Всичко ми е вповече. Единственото е което вярвам е съдбата. Искам и аз да съм щастлива с някой, който ме обича такава каквато съм. Някой, който да прави всичко за мен, някой, който да ме разбира и помага, някое хубаво момче ;д След като ме нараниха жестоко, спрях да чувствам. сериозно, нищо не чувствах. Никаква любов към никого. Даже се плашех от себе си. Но сега съм си харесала едно момче и искам той да е всичко това, което търся и да ми помогне да излезна от всичко това. Искам с него да се чувствам щастлива и да забравя всичко, което ми е на главата. Все пак съм на 14г. и това всичко ми е мноооого и БОЛИ. Опитвала съм се да се оправя и настроението и живота, но нищо не става. Изобщо не преовеличавам, ако някой ще си го помисли. Точно така е , даже по-зле.Всеки ден се чудя как може да има "гадни кучки", който да имат всичко за което аз мога само да мечтая, а дори да не го осъзнават и да го нямат за нищо. Всеки ден се чудя какво толкова съм направила, че заслужавам всичко това?! Защо все на добрите лошо се случва? Да, знам такъв е живота, но това е прекалено.
#2 2012-10-02 18:02:22
- mi_chan
- Member
- From: Hogwarts
- Registered: 2010-03-20
Само докато го чета ми стана гадно ... първо поговори с майка си да спрете да се карате . Едва ли на нея също й е приятно да се кара със дъщеря си . По-добре се стегни в училище .Ако за напред искаш всичко да се оправи , учи за да имаш хубава работа ;d едва ли искаш цял живот да чистиш улиците.Пък и разочароваш родителите си . Опитай се да си намериш истински приятели . Честно казано станах доста близка с едно момиче , чрез интеренет и на нея й казвам доста неща . А , сега любовта . На кой му трябва всъщост? Влюбваш се , тръгвате , разбива ти сърцето и отново си нещастна . Аз предпочитам да съм свободна . И да знаеш , че всичко си идва с времето. Мислиш си ,че никой не те харесва , но излез навън и виж какви хора си имат гаджете , да не говорим мъже ;d .Ще намериш някой , които ще те харесва такава каквато си .
И никога не прибягвай до самоубийство !
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mb9qvyDkIy1qc09cro2_500.gif[/img]
#3 2012-10-02 18:05:41
- florchety
- Member
- From: Miiami Beach
- Registered: 2011-09-12
Аз съм в същото положение. И много пъти съм опитвала да се самоубийя...
#4 2012-10-02 18:09:29
- butterflyyy
- Member
Само докато го чета ми стана гадно ... първо поговори с майка си да спрете да се карате . Едва ли на нея също й е приятно да се кара със дъщеря си . По-добре се стегни в училище .Ако за напред искаш всичко да се оправи , учи за да имаш хубава работа ;d едва ли искаш цял живот да чистиш улиците.Пък и разочароваш родителите си . Опитай се да си намериш истински приятели . Честно казано станах доста близка с едно момиче , чрез интеренет и на нея й казвам доста неща . А , сега любовта . На кой му трябва всъщост? Влюбваш се , тръгвате , разбива ти сърцето и отново си нещастна . Аз предпочитам да съм свободна . И да знаеш , че всичко си идва с времето. Мислиш си ,че никой не те харесва , но излез навън и виж какви хора си имат гаджете , да не говорим мъже ;d .Ще намериш някой , които ще те харесва такава каквато си .
И никога не прибягвай до самоубийство !
Говорила съм с майка. То е неизбежно просто. Ако зависеше от мен или от нея нямаше да се караме изобщо. За най-малкото и почваме, тя просто има гаден характер и не издържам да ми натяква примерно 1 нещо по 1000 пъти. Аз уча, уча много, уча през повечето ми свободно време( не че имам кой знае колко ) И аз бях на твоето мнение за любовта и един ден просто спрях да чувствам ;д ей така.. беше ужасно. Сега просто искам някой, който да ме обича, да ме прави щастлива и да ме накара да забравя всичко и всички. Искам само това. Искам да съм щастлива, но не за 1 седмица или 2, а за много повече. Не мога да намеря истински приятели, защото са ме предавали прекалено много хора и колкото и да искам не мога да се доверя на никого. Аз живеех точно с мисълта, че " всичко се връща " и че ще дойде времето, когато ще бъда истински щастлива и ще получа заслуженото ми, но вече не вярвам. Това са глупости, а аз съм най-найвното момиченце на света. Преди бях от хората, който знаеха, че надеждата умира последна, сега съм от тези, който знаят, че тя все пак умира.
#5 2012-10-02 18:22:19
- Vampire_Love
- Member
- Registered: 2012-08-26
Разбирам те идеално и аз съм се чувствала по този начин , само дето нямам толкова проблеми . Приятели отдавна съм разбрала че не ти мислят доброто , много рядко се срещат истински приятели . Аз бих те посъветвала да учиш и да се бориш , защото когато пораснеш , ще можеш да се изсмееш на всички който са ти причинили болка и да им кажеш : Майната ви аз успях ! Не се предавай за нищо на света ако искаш да поговориш с някого аз съм насреща , можеш да ми пишеш Семейството , винаги има проблеми , постарай се да не създаваш никакви проблеми и да се караш с тях коклкото се може по рядко , показвай им че въпреки всичко ги обичаш и те са важни за теб . Самоубииството не е изход , просто се предаваш , не решаваш проблемите си . Любовта , тя на тази възраст не е истинкса , или много рядко е такава . Изчакай и ще намериш истинксата любов , която ще те цени и ще вярва в теб . Бъди силна , бори се и накрая ще видиш че не е било напразно . Човека до теб трябва да те обича не заради външната ти обвивка а заради самата себе си , не се прави на друга , бъди себе си пък който иска да те харесва. Когато ти отнемат нещо , значи че то не е било достатъчно добро за теб , нали знаеш Когато Бог затваря една врата , той отваря друга . Разбирам че ти си доста чувствителна и лесно могат да те наранят и при мен е така затова трудно се доверявам . Ако в училище се чувстваш самотна или няма с кого да си говориш през междучасието , можеш да си пуснеш музика . За всеки влаг си има пътник , и твоя влаг ще дойде .
Дано да съм ти вдъхнала поне малко надежда и да съм ти помогнала
[img]http://i50.tinypic.com/11gkk6p.gif[/img]
#6 2012-10-02 18:28:26
- girlcheto
- Member
- From: New Yorkk ;pp
- Registered: 2009-01-10
"Харесвай себе си, за да може и другите да те харесват."
Търси положителните неща, дори и в най-лошите ситуации.., защо си толкова негативно настроена? И аз имам проблеми, но винаги гледам от положителната им страна - правят ме по-силна, показват ми какви са ми възможностите, мотивирам се да уча повече и да си намеря хубав университет. Не се предавай, живота е една борба. А и нали знаеш "понякога болката ти показва, че ти все още си жив" Радвай се, че сте живи и здрави, и сте на този свят. За самоубийство не мисли!!! И аз съм много чувствителна, но хората около мен не знаят тази подробност. Знаят ме като усмихнатото момиче, което постоянно се шегува. Знам, че има много предатели, това е недостатъка на големите градове, все повече предатели има. Ти си намери някого, с когото просто да си говорите и да се шегувате, а не да му споделяш съкровени тайни и постепенно ще разбереш дали ти мисли доброто, и дали ще можеш да му се довериш.
#7 2012-10-02 18:51:08
- butterflyyy
- Member
Искам просто да бъда щастлива.
#8 2012-10-02 18:55:23
- volume
- Member
- From: SOFIA CITY
- Registered: 2009-03-08
намираш си работа за през лятото с позволение от майка ти и нужните документи и така може да им помогнеш (wave)
( •_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
(☞ ■_■)☞
#9 2012-10-02 19:03:37
Единственото в което вярвам е съдбата.
Там ти е грешката. В този свят, ако ти самата не се бориш за себе си и за това, което искаш, то никой друг няма да го направи.
Живота е нечестен кръговрат. Едно добро се равнява на три лоши.
Освен нечестен, той е и кратък, обаче. Има прекалено много въпроси без отговори и прекалено малко време, за да отговориш на всички тях, затова не си прави труда да мислиш. Като цяло живота представлява една енигма, безсмислица и бойно поле в едно.
Едни имат късмета да се родят в една среда, други имат нещастието да пропаднат още с раждането си. Никой, обаче не е казал, че ролите не могат да бъдат разменени.
Обичам да казвам, че надеждата и вярата са за загубилите, а любовта за глупавите.
Не се осланяй на нещо или на някой. Не вярвай дори на себе си прекалено. Ние хората сме невероятно податливи, умеем да се самозаблуждаваме и да изкривяваме реалността. Трябва да си способна да си играеш дори със собственото си съзнание, за да печелиш. Често най-големият ти враг, си самият ти.
Ако искаш нещо - искай го дори по-силно и прави всичко възможно и невъзможно, за да го получиш. Остави миналото там, от където идва, в противен случай винаги ще пречи на настоящето ти. Не казвам да го забравиш, а да не живееш в него. Човек не трябва да забравя миналото си, защото то го прави този, който е в момента, тук и сега. Когато един ден погледнеш назад ще видиш разликата, а чувството ще си струва, гарантирам ти го.
Просто се бори и никога не спирай. Захвърли клишетата и мнението на мнозинството.
Не бъди добра, мила, наивна и всичко, което смяташ, че си, но ти пречи. Не бъди себе си, ако това не те прави щастлива. Ако от това нямаш полза. Бъди онзи човек, с който един ден искаш най-големите ти врагове да се сблъскат. Бъди момичето, което искаш да те мотивира. Бъди онзи човек, с който искаш да се срещнеш един ден.
Не ти давам никакви точни съвети, защото тук говорим за живота като цяло. За твоя живот. Нещо прекалено обобщаващо и индивидуално, за да давам конкретни съвети.
Целта ми бе да те мотивирам така, както някога мотивирах себе си и продължавам да го правя, защото знам какво е да прескочиш трап. Живота си е твой и ти ще решиш как да продължи, но дори и най-успелите хора почват от някъде или нещо, било то дори и обикновен сайт в интернет.
#10 2012-10-02 19:22:44
- nedi
- Independent
- From: Albuquerque, New Mexico
- Registered: 2010-05-20
намираш си работа за през лятото с позволение от майка ти и нужните документи и така може да им помогнеш (wave)
Няма да стане, 16 години трябва да има, поне сладолед, за да продава..
Положението е много заплетено и ужасно.
Опитай се да гледаш положително на нещата, трябва да има някакъв изход.Опитай се да бъдеш щастлива, колкото и да е трудно. Не се отказвай.
Ще кажеш, че ми е лесно на мен..Не съм преживявала такова нещо, но поне се опитай да гледаш от другата страна.
Самоубийството не е решение.
[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...[/*]
[/list]
#11 2012-10-02 19:24:38
- butterflyyy
- Member
Това за самоубийството го разбрах отдавна и вече е последната ми мисъл. Аз просто казах, какво преди ми е идвало да направя. Това няма край, така съм вече 2 години.
#12 2012-10-02 19:30:17
- kingsize_ofanziva
- kingsize
- From: Някъде там
- Registered: 2009-03-09
- Website
Миличка , знам , че е банално,но след най-тъмната нощ изгрява най-яркото слънце
Вярвай и им помагай както и с каквото можеш-вие сте семейство-дръжте се заедно
Всичко ще си дойде на мястото
Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то
умря...хахаха...
Да ви имам мониторно , процесорната , клавиатурно , мишкова , скайп любов !!
#13 2012-10-02 19:30:22
- newsy_95
- Motherfucker. ××
- From: Варна
- Registered: 2011-09-12
Адмирации за мнението на Leonore.
Най-важното в живота е здравето.Докато си здрава,можеш да направиш всичко,докато можеш да ходиш,да виждаш,да чуваш etc можеш да правиш толкова много неща...''.Всеки ден се чудя как може да има "гадни кучки", който да имат всичко за което аз мога само да мечтая, а дори да не го осъзнават и да го нямат за нищо. '' И ти имаш неща които другите нямат, но това е дълго и широко,за това няма да отварям темата.Просто се радвай на това,което имаш.Помисли върху това,защото някъде по света има хора,които си мечтаят за твоят живот.Не че ти е лесно,много добре те разбирам,но в живота любовта и приятелите за на втори план за мен...Както казах радвай се на това,което имаш.
П.С.:никога не спирай да се молиш на Господ.
you say you hate me? i just love you more. :3
[img]http://data.whicdn.com/images/38616824/1348799191233779_animate_large.gif[/img]
#14 2012-10-02 19:30:53
Нищо не трае вечно.
За всичко трябва търпение и труд, обаче.
Вярно, както казах някои се разминават с много от тези неща, но вече така или иначе си прецакана, нищо няма да загубиш, ако вложиш всичко от себе си в това, за което мечтаеш.
Поне ще знаеш, че си опитала да направиш нещо, вместо да тъпчеш на едно място, просто седейки отстрани и наблюдавайки безпомощно, как собствения ти живот рухва. Самосъжалението е най-голямата грешка, която можеш да направиш. Губиш време, което не можеш да си позволиш. Думите и мислите няма да ти помогнат. Те нямат странично влияние. Единствено и само се отразяват на психиката ти, разбивайки я все повече. Сякаш застиваш във времето. Стегни се и започни да действаваш. Номера е да започнеш, след това ще ти става все по-лесно и по-лесно. Ще си иградиш нов начин на живот, нови навици и правила.
#15 2012-10-02 20:39:30
- Call Again
- «√anity ℱair»
- Registered: 2011-03-01
Не знам ... аз докато го четох , какво мога да кажа ?!
Просто ... има много по-лоши неща от това. Знам ,че това което пиша е доста сурова спрямо теб,но аз лично съм ставала свидетел на много,ама много по-лоши неща , от това което описваш ти ... като и да е. Аз прочетох , че си на 14 , но хайде този път няма да обвиняваме пубертета ... нека този път да потърсим проблема другаде?!
Проблема нека , да е в неразбирателството с майка ти ... но това е временно,нали?
Друго ... всичко друго зависи от теб. Ти имаш един живот и трябва да се гордееш , че го имаш ... ти можеш да направиш със себе си всичко което поискаш ... ти само можеш да се закопаеш и ти само може да се издигнеш,след всичко.
Друго ... чак такива потресаващи неща чак не прочетох. И всеки е красив ... всеки , не го забравяй! Това , че си слаба ... може ли да питам колко кила си , че да казваш , че си слаба? 32 ? или ... защото аз на 14,бях толкова. Както и да е ... няма да разправям моят живот.Просто знай ... има много по-лоши неща от това , което си видяла ... и самоубийството , не е решение ... по простата причина , че е най-лесно да се самоубиеш , отколкото да се бориш!
#16 2012-10-03 06:11:46
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Напълно съгласна съм с Leonore.
Каквото и да става, ти продължавай да се бориш и никога не падай в пропастта, защото рано или късно ще ти се върне с хубаво. Повярвай ми!
#17 2012-10-03 15:43:34
- butterflyyy
- Member
"Слаба" го казах в друг смисъл. Смисъл като изтощена..
#18 2012-10-18 12:21:42
- noni_1992
- Member
- Registered: 2012-09-06
Нека да се включа и аз малко ... Най-важното,което искам да ти кажа е,че повярвай ми колкото и банално да е всичко това се дължи на възрастта, в която си. В момента аз съм на 20 и съм минала през тези периоди така,че са ми до болка познати.Тогава,когато света ти се вижда черен,не виждаш никой и нищо,мислиш,че си най-отчаяния и най-нещастния.В никакъв случай НЕ искам да казвам,че нямаш проблеми ... но проблеми кой няма?! Всичко това,което си мислиш,отчаянието,депресията-ще премине с времето,но единствената,която може да се пребори с това си ти, а ти МОЖЕШ.Мисли за позитивните ти страни,за това какво обичаш да правиш,отделяй си малко повече време,естествено не оставяй ученето,защото ти не учиш заради родителите си, а заради СЕБЕ СИ-ще го разбереш по-късно. Приеми живота като една игра, в която ти трябва да победиш и ти определяш правилата.Остави съдбата и другите глупости,ТИ решаваш днес по кой път да минеш,какво да ядеш,как да се облечеш,Не съдбата-Помисли и ще разбереш какво се опитвам да ти кажа сигурна съм.И накрая ще ти кажа една моя любима мисъл,която ми дава сили всеки път,когато ми е гадно- Не е победен този,който е паднал,а този който не успее да се изправи.
I'd LOVE GO BACK TO WHEN WE PLAYED AS KIDS
BUT THINGS CHANGES....
THAT'S JUST THE WAY IT IS ... THINGS'LL NEVER BE THE SAME!
понякога се питам кой си?.. и защо си с мен?
понякога не знам коя съм,но пак съм с теб!
Не вярвам,че си като всички други,макар понякога да си приличаш..
Някак наивно вярвам ти,макар понякога да го отричам..
И кой си ти-коя съм аз все пак не зная.. но знам-Ти си този от когото се нуждая!(h)
#19 2012-10-18 13:22:39
Пеперудке, щастливият човек не е човек в определени обстоятелства, а човек с определен начин на виждане. Научи се да търсиш хубавото в малките ежедневни неща, защото ако сама не го откриеш никой няма да ти го посочи с пръст. И това не зависи от околните или от парите на семейството ти, изцяло твой избор е.
Всички сме имали проблеми, всички сме плакали и сме падали, но сме се изправяли и още сме тук, това че не сме избягали ни е направило силни. Животът не е поел ангажимент към нас да изпълнява всичките ни желания, но се радвай на това, което имаш, защото може да е и много по-лошо.
Бъди благодарна, че имаш семейството си, радвай се, че сте заедно и сте здрави, от това по-хубаво няма, повярвай ми. Сега може и да се карате, но пред истинските трудности няма да си сама и винаги ще имаш кой да те подкрепя, макар и да не ти се вярва, те просто искат най-доброто за теб.
Нормално е да спреш да чувстваш, след като са те наранили и да изгубиш доверие в хората, това е един вид защитна реакция. Времето ще излекува това. И ще срещнеш истински хора с главно "Х", които ще заслужат доверието ти, ще дойде ден, когато сама ще решиш да повярваш на някого повече, отколкото вярваш на самата себе си, защото такива са истинските приятели.
Но не можеш просто да стоиш и да се оплакваш, направи нещо, започни с една усмивка ако трябва, колкото и малко да изглежда това е могъща сила. Спри да гледаш онова, което нямаш и оцени какво ти е дадено.
Just remember that sometimes,
the way you think about a person
isn’t the way they actually are.
Pages: 1