Pages: 1
#1 2012-09-28 12:53:30
- sunshine5383
- Member
- From: girlland <3 ^ ^
- Registered: 2012-02-29
Re: Странен случай
Реших да пусна следващата част. Извинявам се, малко се забавих, защото ме мързеше, но... Ако някой иска, може да прочете и първата част...
Part I
`-`-`-`-`-`-`-`-`-`-`-`-`-`-`-`-`-`-`
В стаята е полутъмно, тихо и някак си зловещо. Единствено от улицата долита глухо ръмжене на коли. Живея на най-оживената улица. Винаги е шумно и претъпкано. Разни хора- мъже, жени с деца се лутат напред-назад по тротоарите. Всеки един от тях бърза ту за работа, ту за вкъщи. Слънцето бавно се скрива зад високите блокове, които сякаш са разположени на сантиметри един от друг. Спуснах завесите и включих лампата. ''Какво да хапна?''- мислех си аз. Запътих се към хладилника, в който имаше само едно парче шунка ''Минс'', кофичка кисело мляко, две филии хляб и бутилка вино ''Дие''. ''Трябва пак да пазарувам.''-припомних си аз. След като не се нахраних с две филии хляб и парченце шунка, реших да отида до магазина. Беше осем и петдесет и две. Обух гумените ботуши и дъждобрана и се запътих към магазина. Вън валеше силно. Влязох в най-близкия маркет, защото не ми се ходеше до ''централния''-така го наричаха всички. Взех една количка и започнах да се разхождам из маркета. ''Ще взема от това,... и малко от това, също и две от тези...''-мислех си аз. След старателно обхождане на магазина тръгнах към касите.
-Сумата Ви е седемдесет и осем долара и девет цента!- каза продавачката, като се усмихна.
Платих и прибрах покупките си, а след това се затичах към вкъщи.
[b]Part II
`-`-`-`-`-`-`-`-`-`-`-`-`-`-`-`-`-`-`
След като накупих всичко нужно, реших да се нахраня както трябва. Пуснах си музика и седнах да вечерям. На вън валеше. Беше страшна буря. Изведнъж вратата се отвори. ''Оф, пак този вятър.''-мислех си аз. Отхапах от парчето хляб и станах да затворя. Обърнах се и тръгнах към масата, когато вратата пак се отвори. Затворих я, но този път за по сигурно я заключих. Отново се обърнах и тръгнах към масата. Доядох всичко, което бях приготвила за вечеря. Спрях радиото и пуснах телевизора, но вратата пак се отвори. Май имаше някой в къщата.
-Ехо, кой е там?-викнах аз.
Никой не ми отговори. Взех кухненския нож и отидох да затворя вратата. Отново я заключих, но щом се обърнах, тя пак се отвори. Не знаех какво се случва. Реших да се обадя на приятеля си.
-Ники?- с треперещ глас казах аз.
-Мая ти ли си?-попита ме той.- Какво има, защо плачеш?
-Ники знам, че няма да ми повярваш, но има нещо или някой в дома ми.- хлипайки му отговорих.
-Мая какво говориш. Чакай, по-бавно.
-Ники има някой у дома. Изведнъж вратата се отвори и реших, че е вятъра, но след като я заключих, тя пак се отвори. Това се повтори няколко пъти. Моля те ела и...
''Тиит, тиит, тиит...''
-Ало, Мая?! Мая там ли си?...
[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]
#2 2012-09-28 13:00:13
- nedi
- Independent
- From: Albuquerque, New Mexico
- Registered: 2010-05-20
Супеееер
[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...[/*]
[/list]
#4 2012-09-28 17:24:56
- xmonsterxx
- Member
- Registered: 2012-08-15
- Website
Бива те да пишеш истории, продължавай! (:
Единственият начин да се отървеш от хаоса.. е с хаос.
- Emily VanCamp
#5 2012-09-28 18:43:09
- sunshine5383
- Member
- From: girlland <3 ^ ^
- Registered: 2012-02-29
Благодаря!
[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]
#6 2012-10-28 18:20:51
- Sissy~~
- Member
- From: Wonderland ^^
- Registered: 2012-08-26
Некст
Някъде има някой, който си мечтае за твоята усмивка и в твое присъствие открива смисъла на живота си. Така че, когато си сам, помни това – някой, някъде мисли за теб! [img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/Damon-Elena-damon-and-elena-16746451-450-253.gif[/img]
[img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/tumblr_ljo78jjp7j1qdz3mzo1_500.gif[/img]
Pages: 1