Pages: 1
#1 2012-09-19 13:52:16
- noni_1992
- Member
- Registered: 2012-09-06
Re: Не всичко е розово
Реших и аз да пусна едно мое произведение,ако ви допадне ще кача и нататък
Хората виждат в това място спокойствие,една невероятна сгушена в планината уютна къщичка,слънце,мирис
на смола и далечен грохот на водопат ..Хиляди полянки осеяни с пролетни цветя,усмихнатия изгрев и загадъчния залез
Красиво е погледнато отстрани за това много хора искаха това място и тайно ни завиждаха. Бях щастлива тук,но днес
виждам само грозни картинки.... празната стая,вълчия вой,скърцащите клони на дърветата нощем,призрачните сенки и самота,самота,самота...
Днес се махам от тук,нищо няма да ми липсва искам да се завърна в града... тук всичко ми напомня за него,за преди...
Аз в прегръдките му-вечер тихо до огнището..Още чувам смехът кънтящ в прозорците,усещам кожата му в сатенените
чаршафи,изпивам устните му от кристалните чаши.
Всичко е минало.. Твърде много време мина,твърде много време пропилях в сълзи и отчаяние.Тук съм изолирана,
но стига вече съм бягала,трябва хората да разберат,че
онова щастливо момиче от преди,вече не съществува.Вече виждам смаяните им погледи и въпросите им в главата ми
"Какво стана?" "Как можа да напуснеш онова приказно място?" "Къде е той?"
Все такива, на които не смятам да отговарям.. Хубавото е,че човек може да запази някои неща за себе си.
Трябва да започна нов живот,далеч от тук,дори не смятам да се връщам,това само ще ме накара да размисля,а време за размисъл няма...Живота ми тъпче на едно място,всякаш
съм на бягаща пътека.Добре дошла реалност аз се завърнах!
I'd LOVE GO BACK TO WHEN WE PLAYED AS KIDS
BUT THINGS CHANGES....
THAT'S JUST THE WAY IT IS ... THINGS'LL NEVER BE THE SAME!
понякога се питам кой си?.. и защо си с мен?
понякога не знам коя съм,но пак съм с теб!
Не вярвам,че си като всички други,макар понякога да си приличаш..
Някак наивно вярвам ти,макар понякога да го отричам..
И кой си ти-коя съм аз все пак не зная.. но знам-Ти си този от когото се нуждая!(h)
#2 2012-09-21 04:51:46
- goo50chang
- Member
- Registered: 2012-09-19
Хубавото е,че човек може да запази някои неща за себе си.
Трябва да започна нов живот,далеч от тук,дори не смятам да се връщам,това само ще ме накара да размисля,а време за размисъл няма...Живота ми тъпче на едно място,всякаш
#3 2012-09-25 17:41:58
- nedi
- Independent
- From: Albuquerque, New Mexico
- Registered: 2010-05-20
Давай натам
[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...[/*]
[/list]
#4 2012-09-26 10:45:31
- goo50chang
- Member
- Registered: 2012-09-19
Хубавото е,че човек може да запази някои неща за себе си.
(ninja)
#5 2012-10-28 18:22:28
- Sissy~~
- Member
- From: Wonderland ^^
- Registered: 2012-08-26
Некст (y)
Някъде има някой, който си мечтае за твоята усмивка и в твое присъствие открива смисъла на живота си. Така че, когато си сам, помни това – някой, някъде мисли за теб! [img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/Damon-Elena-damon-and-elena-16746451-450-253.gif[/img]
[img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/tumblr_ljo78jjp7j1qdz3mzo1_500.gif[/img]
Pages: 1