Pages: 1
#1 2012-09-12 07:32:44
- Ivamm
- Member
- From: Varna
- Registered: 2012-09-10
Re: Обичам те
Това е едно от първите ми произведения. Дано да ви хареса!
Обичам те
Лекият нощен бриз гали бузите ми. Лято е, топло е, и бризът е доста приятен, разхлаждащ. Слънцето отдавна вече е залязло. На небето се вижда само още бледата, едва събуждаща се Луна.Тя тепърва ставаше и се оглеждаше с невинните си сини очи, когато забеляза звездите.
-Добър вечер! - поздрави тя, но звездите не отвърнаха. - Ммм, казах добър вечер! - отново никакъв отговор. - Но в какво за бога сте се загледали! - Луната погледна към замята.
Там аз се разхождах с гаджето си. Той нежно галеше ръката и ми шепнеше, тихо, че ме обича. Впи стните си в моите, закаратко, но толкова нежно. Затворих очи и просто не исках да ги отворя. Щом целувката свърши чух нежния му глас да ми прошепва:
- Хайде мила, да седнем!
Не исках да говорим, думите нямаха смисъл. Всичко, което искахме да кажем го казвахме с очи, с душа и понякога с устни! Седнах в скута му.
- Много те обичам!
-Аз теб повече!Искам те само за себе си! Никой друг няма право да те има! Ясно!!
- Да! Докога ще седим тук? Става студено!
- Защо за бога не каза? - той съблече горницата си и ми я даде. Отдолу беше с една много тънка тениска.
- Но ти ще замръзнеш! - възразих.
- За теб бих станал и на ледена висулка! За мен е важно ти да си добре!
И за пореден път впи устни в моите
Всички ви обичам, уважавам ама на никого не подръжавам!!!
#2 2012-09-12 08:27:07
- lovegackt
- Member
- From: My imagination *~*
- Registered: 2011-09-26
Хареса ми началото с Луната и звездите, и докато четях нататък се надявах че си ги включил/а и в развитието на историийката, но уви.
Имаше малко грешки. Като цяло не съм особено впечатлена.
Когато пред теб се изпречи стена, не се притеснявай, изрисувай я!
Нарисувай мечтите, за които не си вярвал че ще се сбъднат.
[img]http://ic.pics.livejournal.com/omgakuto/24609747/35781/35781_900.gif[/img]
#3 2012-09-12 08:36:55
- Ivamm
- Member
Хареса ми началото с Луната и звездите, и докато четях нататък се надявах че си ги включил/а и в развитието на историийката, но уви.
Нали ви казах това е едно от първите! Писах го като бях на 9! Ама мерси за мнението! Човек се учи от грешките
#4 2012-09-12 08:39:18
- lovegackt
- Member
- From: My imagination *~*
- Registered: 2011-09-26
Имаше малко грешки. Като цяло не съм особено впечатлена.Нали ви казах това е едно от първите! Писах го като бях на 9! Ама мерси за мнението! Човек се учи от грешките
Нее, не ме разбирай погрешно, далеч не е грешка. Просто имах някакви очаквания докато четях, и затова останах разочарована. Иначе не е никак зле като за първи път
Когато пред теб се изпречи стена, не се притеснявай, изрисувай я!
Нарисувай мечтите, за които не си вярвал че ще се сбъднат.
[img]http://ic.pics.livejournal.com/omgakuto/24609747/35781/35781_900.gif[/img]
#5 2012-09-12 08:42:02
- Ivamm
- Member
Имаше малко грешки. Като цяло не съм особено впечатлена.Нали ви казах това е едно от първите! Писах го като бях на 9! Ама мерси за мнението! Човек се учи от грешките
Нее, не ме разбирай погрешно, далеч не е грешка. Просто имах някакви очаквания докато четях, и затова останах разочарована. Иначе не е никак зле като за първи път
Не, не! Аз разбрех какво имаш предвид няма нищо!
#6 2012-10-29 17:58:11
- Sissy~~
- Member
- From: Wonderland ^^
- Registered: 2012-08-26
Някъде има някой, който си мечтае за твоята усмивка и в твое присъствие открива смисъла на живота си. Така че, когато си сам, помни това – някой, някъде мисли за теб! [img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/Damon-Elena-damon-and-elena-16746451-450-253.gif[/img]
[img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/tumblr_ljo78jjp7j1qdz3mzo1_500.gif[/img]
Pages: 1