#1 2012-09-01 13:33:09
- Smile3
- Unbrєakablє ♥
- From: Manhattan.
- Registered: 2011-09-10
Re: Аз, те и той. 2-ри сезон.
Такааа, реших да направя продължение на историята ми, това е втората част на 'Аз, те и той' - за да имат по - голяма представа какво се случва, някои потребители, на които продължението им харесва, могат да прочетат и първата част от тук. Искрено се надявам да ви хареса.
Ето ни в Америка, беше минала една година, откакто аз и Камелия живеем тук. Наистина живота ни дръстично се промени, нови приятели, нов живот, ново начало, ново гадже. Да, аз имах ново гадже, забравих Рик, намерих си Пол, с него вече половин година сме заедно. Той е много, много по - различнен от Рик, знае как да се забавлява истински, знае и как да се държи с мен. С него следваме една и съща специалност, в началото на годината не ми допадаше много, но след това и аз не знам как, но нещата станаха сериозни. Ще питате за Камелия - тя също не остана по - назад, тя също си има много свястно момче, той се казва Джон. Наистина много си допадат. Аз, Камелия и още едно момиче на име Дженифър деляхме една стая в студентското общежитие. И трите бяхме луда компания, всяка вечер всички момичета от общежитието се събираха у нас и си парвехме яки купони, няма вечер, в която да съм си легнала по - рано от 3 часа.
-Беки, Беки, миличка хайде събуди се вече, знам, че е почивен ден, но вече е 14:00 - трябва да ставаш. - слушах този глас, и сънено погледнах, Камелия беше се надвесила над мен, и ме караше да се събудя. Станах леко, разтърках си очите, не можех да повярвам, че вече е 2 часа.
-Защо не ме събуди по - рано Кам, днес трябва да ходим на пазар, а ти сега ме будиш. Браво на теб! Джен къде е ?
-В банята, преди малко събудих и нея, поне не реагира така, както ти, та нали и аз сега ставам. Успали сме се и трите.
Звънна ми телефона, беше Пол.
-Алооо. - прозях се.
-Бек, кажи ми, че не ставаш сега, моля те? - каза засмян той.
-Ох да мили, сега ставам, щх да спя до по - късно, но Камелия ме събуди.
-Браво поспаланке, много рано ставаш. Какво ще правиш днес?
-Мислим да ходим и трите на пазар, защо?
Докато говорех с него Дженифър излезе от банята.
-Днес ще се видим ли? - попита той.
-Охоо, разбира се, че ще се видим, хайде, че трябва да влизам в банята, после ще ти звънна. Целувам те.
-Добре, чао за сега, целувки и от мен.
'Сложният проблем между нея и мен, всъщност е трагично прост:
За да й кажа, че не мога без нея, тя трябва да ми каже, че може без мен.'
#2 2012-09-01 13:41:28
- p0p staR
- Black Angel
- From: In the Nowhere
- Registered: 2012-04-03
Next жжж
[list=*]
[*]Follow me.[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Ask me.[/*]
[/list]
#3 2012-09-01 13:56:04
- nedi
- Independent
- From: Albuquerque, New Mexico
- Registered: 2010-05-20
Ее това е Това очаквах ;Д Некст
[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...[/*]
[/list]
#4 2012-09-01 14:55:52
- waniinkka*
- Member
- From: ** някъде извън реалноста [yea
- Registered: 2010-08-08
Некст.
[img]http://prikachi.com/images/154/5202154Q.gif[/img]
#5 2012-09-01 19:47:40
- poxleitner
- Member
- Registered: 2011-09-08
Некст.
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.
#7 2012-09-03 04:57:55
- Smile3
- Unbrєakablє ♥
2-ра част.
Бяхме напазарували доста неща и вече се прибирахме. Имаше още един магазин, който харесвам, на път за общежитието и решихме да минем и из него.
-Ками, Джен, аз ще вляза в този магазин, ако не ви се чака, може да седнете в кафенето отсреща и да ме изчакате.
-Това ще е настина добре, и без това в тази жега, хайде ние отиваме. Да ти поръчваме ли нещо, или ти сама ще си поръчаш? - попита ме Дженифър.
-Ами не, поръчайте ми един студен чай, че наистина е много топло, айде.
-Добре.
Влязох в магазина, поздравих продавачката и започнах да оглеждам за нови работи. Тежката врата се отвори, не се обърнах, защото не ме интересуваше кой влиза, и кой излиза. Докато бях пред окачалките за тениски, някой ме докосна по ръката, обърнах се и видях него, момчето, което нито мразех, нито обичах, момчето, което ми беше безразлично - Рик.
-Хей, Ребека, променила си се, станала си по - хубава. - каза той и ме погали по косата, блестящата му усмивка веднага се появи.
-Ти какво правиш тук, ти не разбираш ли, че не искам да те виждам, какво е това от теб не знам, защо дойде, как ме намери? - въпросите не спираха да се излизат от устата ми.
-Дай по - леко с въпросите, а? - започна да докосва устната ми.
-Ти какво си мисиш, че правиш. Изчезавй!
-Виж Беки, знам, че сгреших със Саманта..
-О знаел той, аз съм била много ревинва, мисля, че приключихме този въпрос още в Кандитус. - казах нервно.
-Чуй ме, не ме прекъсвай моля те, още от както си излязла те следя, но все беше с приятелките ти, а не искам Камелия да знае, че съм тук. Дойдох, защото искам да се върнеш при мен.
-Ох Риик, ти май не разбираш, че не си единственото момче в света нали? Виж сега какво, имам си гадже, много по - сериозен и свестен от теб, казва се Пол, и следваме една и съща специалност. Не знам защо ти го казвам, но наистина искам да ме оставиш на мира. Трябва да тръгвам, приятелките ми ме чакат в кафенето отсреща. Чао. - казах тези думи, отворих вратата, и силно се надявах да не ме последва.
#8 2012-09-03 07:42:42
- poxleitner
- Member
Още.
#10 2012-09-03 08:56:25
- sunshine5383
- Member
- From: girlland <3 ^ ^
- Registered: 2012-02-29
Лелеее, най - яката история се завръща Страхотно Искам некст некст некст
[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]
#11 2012-09-03 09:09:54
- waniinkka*
- Member
- From: ** някъде извън реалноста [yea
- Registered: 2010-08-08
Още.
[img]http://prikachi.com/images/154/5202154Q.gif[/img]
#12 2012-09-05 11:42:59
- Smile3
- Unbrєakablє ♥
3-та част.
-Струваш ми се леко притеснена, да не е станало нещо? - попита ме Камелия.
-Ооо, нищо не е станало, много ми е топло.
Оставих чантата си на стола и седнах, пийнах от сока, и си взех телефона да звънна на Пол. Тъкмо го търсех в номерата и ..
-О Боже. - силно извика Камелия. - Беки, обърни се настрани. - погледнах и видях Рик, ето че ме е последвал.
-Ребека, какво си мислиш, че правиш? Между - другото здравей Кам, виждам, че много добре си прекарвате тук, кафета, пазар, приятелки.
Прекъснах го. - На теб пречи ли ти? Стига си ме следвал, ти не разбираш ли? Престани, разкарай се от живота ми, не искам да те виждам, достатъчно ме нарани, стига толкова! - взех чантата от стола. - Камелия, Джен - да тръгваме, нямаме работа тук.
Той ме дръпна за ръката, погледна ме адски злобно и каза.
-Чуй ме добре, ти се връщаш с мен обратно у дома, или ще си моя, или на никой друг.
-Ти полудя ли бе, какво ти става? .. махни се от мен.
-Не искам да повтарям, казах ти вече.
Дръпнах се от него и тръгнах, веднага звъннах на Пол и му казах, че веднага трябва да се видя с него, уредихме си среща в 19:30. Как щях да му кажа, че бившият ми е дошъл, и отново иска да тръгна с него. Не знаех какво да правя.
#14 2012-09-05 13:55:18
- sexy_girlll
- Member
- From: ~Summer Paradise~
- Registered: 2012-03-13
Лелеее, много е хубаво, пусни НЕКСТА, дано Пол и Ребека не се разделят
[list=*]
[*]........................................................................
Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.[/*]
[/list]
#15 2012-09-06 10:14:30
- imposible_**
- Member
- From: Soffia
- Registered: 2011-09-20
и аз чакам следващата част .... историята е супер първата част е прочетох наведнъж и сега втората ще я чета на части наидтина имаш талант
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
#16 2012-09-07 10:55:40
- Smile3
- Unbrєakablє ♥
4-та част.
Вече беше 18:30, време беше да започна да се приготвям за срещата с Пол, сложих едни къси дънкови панталонки, черен потник, розово сако и черни високи токчета. Време беше за грима, нищо особено - леко спирала и черен молив, малко гланц, оставаше да си поизправя косата, че ми се беше начупила малко по връхчетата. Вече бях готова, тъкмо на време. Отидох на мястото, където се бяхме разбрали, той както винаги беше там.
-Хей здравей, много ли ме чакаш?
-Оо, не, и аз пристигнах преди малко. - отвърна ми той и ме прегърна. - Кажи сега, за какво искаш да говорим? Гледаше ме толкова спокойно, имаше кафяви очи, леко тъмен тен и тъмна коса.
-Ами Пол, искам да ти кажа, че днес видях Рик, разказвала съм ти за него, искам да знаеш всичко, не искам да го крия от теб, ти ми помогна да го забравя, и сега днес като го видях, бил дошъл, за да ме върне с него в Австралия, аз не искам. Искам да живея с теб, ти върна усмивката на лицето ми, която той преди това беше заличил, днес ми каза, че или ще съм негова, или никоя друга, ами ако ме убие? Страх ме, днес цял ден съм мислила над тези думи, той е способен на всичко, но аз няма да се върна при него, ако ще да ме убие няма да съм с него. Исках да знаеш какво става, знам че ти пука. Какво да правя?
-Скъпа, ако още един път започне да ти досажда искам да ми кажеш. Не мога да позволя да те заплашва. - той седна на стола до мен, прегърна ме отново, целуна ме по челото и ме погледна. Когато бях с него се чувствах в безпопастност. - Говори ли с Камелия и Дженифър за това, те знаят ли?
-Да, когато се видяхме бях с тях. Камелия едва не му се нахвърли, такава злоба имаше в очите й, че дори и аз не можах да я позная. Още когато си бяхме в Австралия не можеха да се понасят, а след онази случка - Кам, вече го ненавижда. - Засмях се и пийнах от сока, който преди малко беше простигнал.
Пол не спираше да ме гледа, в очите му можех да прочета, че е лудо влюбен в мен.
#17 2012-09-07 11:00:31
- Osum
- Member
- From: in the earth
- Registered: 2012-06-06
Лелеее, много е хубаво, пусни НЕКСТА, дано Пол и Ребека не се разделят
[[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m703q9Ag5u1rnwqsxo1_500.gif[/img]
#18 2012-09-07 11:04:54
- poxleitner
- Member
Некст.
#19 2012-09-07 11:32:10
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
Некст.
♔...................†...........♔
#20 2012-09-07 11:47:56
- sexy_girlll
- Member
- From: ~Summer Paradise~
- Registered: 2012-03-13
Некст.
[list=*]
[*]........................................................................
Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.[/*]
[/list]
#21 2012-09-07 13:26:00
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Първи сезон ми харесваше повече, честно казано.
Нещото, което ме дразни е, че пишеш разни подробности, които не са особено важни.
И много бързо му изреди всичко в 4част. щеше да бъде по-хубаво например, ако беше уточнила по-ярко каква физиономия е придобил след като е чул, че Рик е там..и т.н.
Това, което написах са съвети или критика, както искаш го разбирай, казвам как на мен щеше да ми звучи по-добре. Но, хайде, продължи.
#22 2012-09-07 13:43:55
- Smile3
- Unbrєakablє ♥
Нещото, което ме дразни е, че пишеш разни подробности, които не са особено важни.
И много бързо му изреди всичко в 4част. щеше да бъде по-хубаво например, ако беше уточнила по-ярко каква физиономия е придобил след като е чул, че Рик е там..и т.н.
Това, което написах са съвети или критика, както искаш го разбирай, казвам как на мен щеше да ми звучи по-добре. Но, хайде, продължи.
Оценявам това, че си прочела частите и изразяваш мнение, историята ще бъде продължена. Не съм преофесионален писател та да изреждам всичко така, както на другите им харесва, всеки с вкуса си. Това за подробностите преценила съм, че с тях ще е по-добре.
#23 2012-09-07 13:50:54
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Това, което написах са съвети или критика, както искаш го разбирай, казвам как на мен щеше да ми звучи по-добре. Но, хайде, продължи.Оценявам това, че си прочела частите и изразяваш мнение, историята ще бъде продължена. Не съм преофесионален писател та да изреждам всичко така, както на другите им харесва, всеки с вкуса си. Това за подробностите преценила съм, че с тях ще е по-добре.
Е, защо мислиш изреждам всичко това? Точно, защото се учиш, всички се учим. Просто забелязвам дори и най-малкото и решавам да ти го кажа. Точно така, всеки с вкуса си.
#24 2012-09-09 11:25:55
- nedi
- Independent
- From: Albuquerque, New Mexico
- Registered: 2010-05-20
Харесва ми.
[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...[/*]
[/list]
#25 2012-09-11 15:07:01
- imposible_**
- Member
- From: Soffia
- Registered: 2011-09-20
некст
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.