#1 2012-08-05 11:03:35
- fykla__
- Member
- Registered: 2012-02-29
Re: Йълдъз
Здравейте, ако някой от вас разбира немски, много го моля да ми погне с един превод на разказ. Благодаря предварително... ето и текста:
Yildiz hatte Angst, dass die drei Glatzköpfe plötzlich wieder auftauchen könnten. Natürlich wusste sie, dass in den vergangenen Monaten immer wieder Deutsche gegen Ausländer vorgegangen waren, dass sie sogar ihre Häuser angezündet hatten. Sie hatte die Bilder im Fernsehen gesehen. Aber sie hatte sich nicht besonders dafür interessiert, Uns kann so etwas nicht passieren. Wir leben schon so lange hier. Wir gehören hierher, hatte sie gedacht.
Aber sie wusste auch, dass Murat mit seinen Freunden nacht Plakate an Hauswände klebte und mit ihnen zu Demos fuhr. Murats Frunde waren alle Ausländer, sogar Araber waren unter ihnen. Den Eltern gefiel es gar nicht, dass ihr Sohn bei solchen Aktionen mitmachte. Aber dann schrie Murat zurück: ''Wir lassen uns nicht gefallen. Wenn man uns angreift, schlagen wir zurück!''
Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете
#2 2012-08-05 11:22:27
- Sun_Shine_
- Member
- Registered: 2011-10-02
Ето:
Йълдъз се страхува, че трите плешиви глави могат внезапно да се появят отново. Разбира се, те са знаели, че през последните месеци многократно немски е напукан на чужденците, че те дори подпалиха къщите си. Тя е видял снимките по телевизията. Но тя не е особено се интересуват от него, ние затова не може да премине нещо. Тук са живели толкова дълго. Ние принадлежим тук, те са мислели.
Но те също са знаели, че Мурат и неговите приятели нощни плакати, разлепени по стените на сградите, а с тях и отидох до демо. Мурат Frunde бяха всички чужденци, дори арабите бяха сред тях. Родителите не ми хареса, че нейният син, свързваща в такива дейности. Но след това изкрещя обратно Мурат: "Ние не ни обичат. Ако ни нападат, ние отвърне на удара!
П.П.-С гугъл преводач е ..
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_luxabjG6OJ1r2nsaxo1_500.gif[/img]
#3 2012-08-05 11:33:36
- CheRRy_LiPs.xD
- addicted to u
- Registered: 2011-09-17
Ето:
Йълдъз се страхува, че трите плешиви глави могат внезапно да се появят отново. Разбира се, те са знаели, че през последните месеци многократно немски е напукан на чужденците, че те дори подпалиха къщите си. Тя е видял снимките по телевизията. Но тя не е особено се интересуват от него, ние затова не може да премине нещо. Тук са живели толкова дълго. Ние принадлежим тук, те са мислели.
Но те също са знаели, че Мурат и неговите приятели нощни плакати, разлепени по стените на сградите, а с тях и отидох до демо. Мурат Frunde бяха всички чужденци, дори арабите бяха сред тях. Родителите не ми хареса, че нейният син, свързваща в такива дейности. Но след това изкрещя обратно Мурат: "Ние не ни обичат. Ако ни нападат, ние отвърне на удара!
П.П.-С гугъл преводач е ..
Нали знаеш, че всеки може да си го преведе с гугъл? омг.. На нея и трябва точен превод, а не 'Тя е видял'
[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.[/*]
[/list]
#4 2012-08-05 12:39:21
- fykla__
- Member
- Registered: 2012-02-29
да то и аз си го преведох с google-то ама всичко е толкова несвързано.