- Index
- » Лично творчество
- » Тя
Pages: 1
#1 2012-07-23 13:32:04
- Same Mistakes.
- Member
- Registered: 2012-07-09
Re: Тя
Тина стана рано сутринта приготви се и отиде на училище.По пътя към училището,тя видя една нейна съученичка -Мария.Викна я и се отправиха към училището заедно.То се намираше на края на града.По пътя си говореха и се смееха.Стигнаха до училището и Тина видя едно момче,което не беше виждала.Зачерви се и го подмина.Влязоха в стаята,където имаха География.След 10 минути същото момче дойде с учителя Морис.Учителят им каза:
- Ученици,запазете спокойствие искам да ви запозная с новият ви съученик.Той се казва Ед.
-Здравейте - каза тихо Ед.
Всички го гледаха втренчено само Тина го гледаше странно.Той седна на първото свободно място,което видя и това място беше до Тина.Тина и Мария не седяха заедно,защото много говореха.Ед седна до нея без да каже нито дума и часа започна.
Часът по География приключи.Ед си събра нещата много бързо и си тръгна.
- Ед,забрави си химикалката - извика Тина.Ед се обърна и се върна обратно да си я вземе.
- Благодаря - каза той.
- Аз съм Тина.Приятно ми е.Ти от къде си? - попита тя.
- Аз съм от Аржентина,но се преместихме тук. - отговори Ед.
- Къде живееш? Наблизо ли? - попита отново Тина.
- Не е много близо.Сутринта се нанесохме,близо е до сладкарница ''Рики'' - каза той.
- ''Рики'' аз живея точно до тази сладкарница - изненадано каза Тина.
- Страхотно. Искаш ли да вървим заедно тъкмо ще си поговорим. - попита я Ед,като се усмихна.
- Добре,да тръгваме.
Заедно излязоха от училището.Тина се усмихваше и държеше Ед за ръката.
- Тина,Тина - извика се Мария. Тина показа някаква странна физиономия сякаш не се радваше на Мария,защото беше развалила хубавия момент.Тина пусна Ед,хвана Мария за ръка и и каза
- Мария,трябва да говорим с Ед за нещо. Мария усети,че не е подходящия момент и си тръгна.
-Имали нещо,Тина - попита той.
- Не няма - отговори тя. Хванаха се за ръка и тръгнаха по улицата.Говореха си много неща.След няколко минути Ед прекъсна Тина и и каза:
- Искаш ли и двамата да си обещаем нещо?
- Какво? - попита Тина.
- Например аз ще ти обещая,че ще си останем приятели. - каза Ед.
През главата на Тина минаха много неща,които не каза.Тя си рече на ум ''Ти ще останеш първата ми любов''.
- И аз мисля така - рече Тина,като се зачерви.Продължаваха да вървят,а тя си мислеше толкова много неща.Тя го обичаше и Ед също я харесваше,но и двамата ги беше срам да си признаят.
Two can keep a secret if one of them is dead - Pretty Little Liars.
#2 2012-07-23 13:53:39
- Костова baby *
- Member
- Registered: 2012-04-27
Мааалко е банално. Нов ученик, веднага се харесаха и заобичаха... Нищо лично, но на мен не ми хареса!
[img]http://24.media.tumblr.com/7e4754ee06f81b8688295380dae7d038/tumblr_menh7hwTvS1qdz3mzo1_500.gif[/img]
#3 2012-07-31 16:40:10
- nedi
- Independent
- From: Albuquerque, New Mexico
- Registered: 2010-05-20
Костова baby * защо не, точно това е интересното.
[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...[/*]
[/list]
Pages: 1
- Index
- » Лично творчество
- » Тя