Pages: 1
#1 2012-07-20 06:16:32
- Osum
- Member
- From: in the earth
- Registered: 2012-06-06
Re: Една недовършена история ...
Надявам се тази да има поне малко повече интерес . Пускам я ,не съм я писала,тепърва ще мисля какво ще се случи по-нататък .
Дойде най-после . Облечен беше с ежедневни дрехи,такива,които носеха на мръсотия,защото скейтборда,който обичаше повече от мен беше единственият му начин за превоз. Закъсня . Отново .Час и половина . ’Какво пък?Малко е ’ – винаги бе отговорът му .
Писна ми от него , от това , че никога не си правеше труда да измисля оправдания защо закъснява ,а просто казваше някаква фраза,от рода ‘какво пък толкова? ’ ,от това че винаги,абсолютно винаги ме излагаше с детинството му и разглезената му богаташка усмивка в квартала . Писна ми никога да не ми казва колко ме обича , да не ме прегръща ,да не прави като другите,за да постигне това ,което иска – да е оригинален . Писна ми всеки ден аз да му звъня и да въртя сметка , повече , от колкото може да си позволи той ,а това е много – все пак е по-богат от повечето деца тук . Писна ми от всичко . Но въпреки това съм до него. Незнам защо . Свикнах . Свиквах и му позволявах да се разглезва още повече,и по този начин постепенно започнах , не да му прощавам – а да не му обръщам внимание на простотиите и действията си , с които ме нараняваше . Да , всеки се е чувствал самотен . Но никой не е бил толкова нещастен,колкото мен . Да,всеки един е имал поне една безсънна нощ , в която е мислел за половинката си , всеки се е притеснявал за една дребна грешка ,която е допуснал при първата целувка , всеки усеща сърцето си счупено при раздяла . Но аз бях различна – за мен нямаше нощ , аз никога не спях , защото вечерта свалях маската си , която вече се разпадаше от фалшиви усмивки , и започвах да плача . Аз не се притеснявах за дребни грешки – просто се хващах за главата и се питах как може да съм толкова глупава да ги допусна , а след това си забивах по един силен шамар . Моето сърце си беше счупено – независимо дали е след или преди раздяла . Но въпреки това биеше . И все още бие…
-Омг,к’во ти има? – хах,колко нагло , и ме питаше .
-Нищо –поредната фалшива усмивка .
-Ми тогава к’во стоиш кат’ заспала ? Аре тръгвай !
-Знаеш ли какво ? – избухнах аз . Всеки път го правех и всеки път завършваше .. – нищо ..
- Много си зле ! – бутна ме Александър .. Да , така бе името му .
И така , както винаги , той си караше скейтборда , а аз вървях сама назад , с надеждата , че ще усети самотата , която пръсках като парфюм навсякъде и ще дойде при мен , за да ми обърне поне малко от мечтаещото до болка внимание . Но отново не се получи . Отново останах само с надеждата . Толкова много исках да му кажа как се чувствам , не че той не виждаше , но поне щеше да е сигурен , ако му кажех , но не можех – знаех как ще свърши всичко .
И така докато си разсъждавах и се блъсках с купища хора по пътя , кестенявата ми коса се развяваше на вятъра , а сините ми очи не фокусираха нищо , най-сетне стигнахме до Lidl и Kaufland . Не гледах докато вървях , нито хората , нито сградите , заобикалящи ни .Винаги потъвах в мислите ми и всичко беше като наизустен път , през който минавах .. Знаех само едно – преди бях от хората , които знаеха , че надеждата умира последна . А сега вече знам , че все пак умира …
[[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m703q9Ag5u1rnwqsxo1_500.gif[/img]
#2 2012-07-20 06:57:19
- the_cool_girl_97
- Member
- From: Middle Earth
- Registered: 2010-07-02
- Website
не е лошо, но имаш правописни грешки, но те са малко, обясненията ти са прекалено подробни, трябваше ми малко сила на волята за да го прочета докрай, много е мрачно.. дай некста, все пак ме заинтригува
[img]http://24.media.tumblr.com/029ba717573a7d8e9139644f40b50792/tumblr_mqwmeyLjNT1rx5m4to1_500.gif[/img]
#3 2012-07-20 07:14:45
- Osum
- Member
не е лошо, но имаш правописни грешки, но те са малко, обясненията ти са прекалено подробни, трябваше ми малко сила на волята за да го прочета докрай, много е мрачно.. дай некста, все пак ме заинтригува
Нарочно ги направих подробни,за да компенсирам описанията от другите части . Виждала съм много по-дълги истории . За напред няма да е мрачно . Все пак пак благодаря
#5 2012-07-20 08:31:56
- CheRRy_LiPs.xD
- addicted to u
- Registered: 2011-09-17
Некст.
[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.[/*]
[/list]
#6 2012-07-20 09:25:38
- Osum
- Member
Радвам се,че ви харесва.Утре ще пусна некста,защото както казах - не съм мислела нищо по историята ,нямам идея и ще пиша всичко на момента и трябва да ми дойде музата , което обикновено става вечерта или когато няма никого в нас
.
бтв : няма да откажа критики ;д
#7 2012-07-31 08:57:17
- sevgi_19991
- Member
- From: place that doesnt exist
- Registered: 2010-12-11
некст
[img]http://24.media.tumblr.com/1dff2e53764da3d1019cbce5704ffc8b/tumblr_mmvz7zalCi1rhp257o1_500.gif[/img]
#8 2012-07-31 10:45:27
- Osum
- Member
- Лили!- притича се едно момче към мен и ме прегърна - Сладур,как си ?
- Както винаги - чакаща внимание
Момчето , което ме прегърна се казваше Иван , беше точно като мен , кестенява коса и сини очи , само възрастта ни малко се разминаваше . Той бе на 17 , а аз - на 15 . Бяхме с него приятели от 4 месеца , но се обичахме като брат и сестра . Винаги, когато Александър ни видеше , че се прегръщаме , усещаше чувството на ревност - едно от редките неща , на които се радвах .
- Ще караш ли ? - попита ме Александър
- Познаваш ме , не обичам скейта .
- Ще караш ли ? - този път звуковите вълни , които долавяше ухото ми , бяха зад мен . Въпросът бе зададен от момче , средно на ръст , с грубовата , но чаровна усмивка и кафяви очи . Не ми изглеждаше никак познат .
- Ъм , кой си ти ?
- Люк . Просто Люк . - отговори той - Е, ще караш ли ? Отказа на гаджето си , ще разбиеш ли и моето сърце ? - и двамата се усмихнахме
- Не мога да карам . - отговорих простоватичко
- Махай се от нея ! - бутна го Александър
- Кой е този ? - попита Иван
- Не знам . И дори знае , че Сашо ми е гадже - засмях се аз
- Всички знаят - намеси се Катя , стана от скута на гаджето си и с бавна походка се приближаваше към мен - Госпожа Петрова , ох неразделната двойка сте !
- Катяяяяя - изписках аз - Ти си тук ?
- Мислиш ли ,че ще оставя най-добрата си приятелка при всичките тези момчета , мръсницо малка?
Прегърнахме се . Е ,да , разбрахте каква е Катя, външността и ли ? - Странна походка , груб стил и много стегното дупе,големи гърди , всичко , което аз притежавах , освен зелените очи . Тя почти никога не идваше , защото се беше разделила с Лил , който беше скейтър и един от главните на тези места , но нещо ми подсказа , че пак са заедно .
Никога не показвах емоциите веднага пред Катя , когато я видя , защото тя правеше някакви уникални тъпотии , които ме разсмиваха и с удоволствие чаках те да се развивят . И чак когато свършеха , тогава реагирвах .
- Хей ,вижте - обади се момчето , което запомних просто с името Люк - Онези пак се бият .
- О , не ! - казах аз и бях решена да си тръгна . Писна ми винаги да идвам за едно , а да се получава друго .
Pages: 1