#1 2012-07-18 07:40:20

fenkatapk
Member
From: Перник
Registered: 2012-07-18

Re: За него :)

Той за мен бе пламъка на нощта, и сладкия грях денем. Любов ли.. не, нещо много по-силно. Ние не можехме да разговаряме, но бе удивително как се разбираха устните и телата ни, когато се прерлитаха забулени от лъжата, зад която се криехме. Обичах да ме прегръща, да ме целува, да държи ръката ми. Дали обичах него ли.. иска ми се да кажа не.., но не мога. Вечер още се сещам как заспивах в прегръдките му.. и се чудя, къде изчезна всичко. Всички думи не биха стигнали, за да опиша страстта по между ни. Беше нужно само да погледна в очите му, за да разбера колко малко е нужно, за да превърна деня му в един незабравим спомен. Дали се уморихме да се крием или и двамата знаехме, че всичко между нас е една заблуда.. не знам, но само и единствено ТОЙ караше всичко в мен да трепери.. и само единствено ЗА НЕГО бях готова да бъда това, което се страхувах дори да помисля.
Ще излъжа, ако кажа, че не ми липсва. Без него всичко е някак различно, но не съжалявам. Знам, че когато прочете горните редове, ще си обясни това, което аз не посмях да му кажа, страхувайки се да не разваля магията по между ни. Не си мислете, че се обяснявам в любов или нещо подобно, напротив.. аз не съм влюбена в него.. или по-скоро вече не. Просто искам да запазя спомена за това, което е било и никога няма да се върне и да кажа на всички, да не плачат, че нещо е свършило, а да бъдат щастливи, че въобще се е случило. Любовта е нещо прекрасно.. стига да е с правилният човек.

Status: SINGLE, Heart: TAKEN... Love is BITCH

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook