Pages: 1
#1 2012-07-10 15:07:45
- the cutie
- Member
- From: София
- Registered: 2012-07-06
Re: Любовна историйка.
Видях, че има много такива и реших да напиша и аз.
Надявам се да ви хареса. ^^ { Част I-ва }
-------------------------------------------------
Здравейте, аз съм Джесика. На 18 съм и искам да ви разкажа моята история.. всъщност .. до 14 години не знаех какво значи думата "живот".
Когато се приберете след училище, вие най-често заварвате майка си с тарелка бисквитки. Докато аз заварвам моята сгушена в ъгъла, цялата покрита в синини.
Вие сядате пред плазмения телевизор, или пред компютъра. Аз обаче нямам нито едно от тези.. аз сядам на земята, свалям блузата и търпя камшика, който баща ми удря, заради поредната му пиянска история. Гледам майка си в очите и плача. Тя стои в ъгъла без никакво движение, за да не отнесе камшик през лицето. Когато всичко това приключи, хващам мизерната метла, събирам счупените стъкла от бирени бутилки и чувам как баща ми крещи на майка ми отново. Чувам нейния плач и звука от камшика, минал през гърба й.
Стоя и гледам пръските кръв от действията на баща ми. Чудя се това живот ли е, или не. Защо, Господи? Защо така се получи? Защо не затворят баща ми? Свличам се на земята и започвам да плача. Навсякъде е мръсно, окървавено и осеяно с хапчета. Това продължи до 14-тия ми рожден ден. В училище бях срещнала голямата си любов - Браян. Той е ужасно мил и сладък. За първи път денят ми мина добре .. преди да се прибера. Още когато наближавах мизерната къща, чувах виковете на баща ми. Влязох вътре и от гледката, която видях очите ми се напълниха със сълзи, ръцете ми се свиха на юмруци и изтръпнах. Беше ужасно. Видях баща ми целия облян в кръв, с нож в ръка. Плачът на мама не се чуваше. Осъзнах какво е станало. Не можех да повярвам. Баща ми ме погледна и аз се уплаших. Той тръгна към мен, но аз тряснах вратата пред носа му и хукнах да бягам колкото ми сили държат. Браян ме видя и ме спря. Все още чувах виковете на баща ми, които ставаха все по-силни и по-силни. Разбрах, че е след мен.
- Браян, пусни ме! - крещях аз, и се дърпах.
- Джесика! Спри, успокой се! Какво е станало?
- Пусни ме! Моля те! - разплаках се, защото виковете се усилиха доста.
Браян не знаеше за моето тежко положение, затова не ме пускаше. По едно време се зададе баща ми, с ножа в ръка. Браян го видя, хвана ме за ръката и хукна да бяга с мен. Стигнахме задънена улица. Баща ми ни видя и тръгна към нас .. Ами сега ? Какво щеше да стане с нас?
Това е първа част. Искате ли продължение?
[list=*]
[*] - my weheartit[/*]
[/list]
[img]http://store.picbg.net/pubpic/0F/4C/889d15d69dd60f4c.gif[/img]
#2 2012-07-10 15:11:52
- miki_99
- Member
- Registered: 2011-09-24
Следващщ
We buy shit we don't need - with money we don'have - to impress people we don't like.
http://im-dying-inside-now.tumblr.com/
#4 2012-07-10 15:14:29
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
Като стигнах до тия камшици и боеве,спрях да чета,дайте нещо по-цветно,всичко едно мрачно още в началото,само бой и камшици,не ми харесват такива историй и тази определено не ми хареса,отвращават ме подобни истории.
♔...................†...........♔
#5 2012-07-10 15:23:27
- the cutie
- Member
- From: София
- Registered: 2012-07-06
Като стигнах до тия камшици и боеве,спрях да чета,дайте нещо по-цветно,всичко едно мрачно още в началото,само бой и камшици,не ми харесват такива историй и тази определено не ми хареса,отвращават ме подобни истории.
Мм добре .. ще я направя по-цветна.
[list=*]
[*] - my weheartit[/*]
[/list]
[img]http://store.picbg.net/pubpic/0F/4C/889d15d69dd60f4c.gif[/img]
#7 2012-07-10 15:50:20
- dirtymind
- Member
- From: Barselona <3
- Registered: 2012-03-24
Щом е любовна,сигурно ще я направи по-свежа нататък.Хареса ми,заинтригува ме,пък и добре описваш. =)
[img] http://24.media.tumblr.com/tumblr_m66uu … 1_1280.gif [/img]
#8 2012-07-10 15:50:50
- follow.your.HEART
- Member
- Registered: 2012-04-13
Хубава е, но преди 2 дена четох същата. Само дето тази е по кратко написана.
Няма значение. Некст. ( :
“Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.”
― Marilyn Monroe, Marilyn
#9 2012-07-10 16:15:07
- CheRRy_LiPs.xD
- addicted to u
- Registered: 2011-09-17
Некст.
[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.[/*]
[/list]
#10 2012-07-10 16:29:41
- Amore Mio
- Member
- Registered: 2012-07-10
Щом е любовна,сигурно ще я направи по-свежа нататък.Хареса ми,заинтригува ме,пък и добре описваш. =)
Напълно съм съгласна.
Давай продължение.
#11 2012-07-10 17:04:30
- Little_babyy
- Member
- From: Sofya Sity
- Registered: 2011-11-01
Не е лоша. Хареса ми.
Man is truly wise when he knows he knows nothing.
-Socrates
#12 2012-07-11 12:07:40
- Osum
- Member
- From: in the earth
- Registered: 2012-06-06
Не ми харесва . Все едно и също значи . И прекалено преувеличавате.Действията се развиват бързо.
[[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m703q9Ag5u1rnwqsxo1_500.gif[/img]
Pages: 1