#1 2012-07-10 13:56:03

Same Mistakes.
Member
Registered: 2012-07-09

Re: He asked.

Ако съм допуснал грешки - съжалявам!

Часът беше 3 следобед.Поредният скучен ден.Мона стоеше в стаята си и гледаше през прозореца.Очите и бяха втренчени в красивата градина на нейните съседи.По пътя мина едно момче - симпатично,високо с кафява коса.Мона се размърда и се скри,да не я види.Отиде и седна пред компютъра,попита приятелките и дали искат да отидат на кафе.Те бяха съгласни.След около половин час те излязоха.По пътя Мона ги заговори:
- Днес видях едно момче из квартала,да не го познавате - попита тя.
- Оо.. видяла си Тома - каза Кристина.
- Кой е той? - попита Мона.
- Не знам много,знам само,че е от друг град и е дошъл на гости - каза тя.
Те продължиха да вървят..
-Харесва ли ви новата ми чанта - попита Лиза.Тя беше момиче с високо самочувствие.Имаше страхотен стил.
- Хубава е! - каза Тери.
Те бяха четири много добри приятелки.Почти винаги бяха заедно,дори през лятото.Всяка беше с различен характер,но беше поносима за останалите.Никоя от четирите си нямаше гадже,но всичко това беше на път да се промени!
Изведнъж телефона на Мона звънна.
-Ало.-каза тя.
-Хей,Мона.Какво правиш - попита я нейната приятелка.
- Здравей,Джеси.Ние сме на кафе,а ти? - попита я Мона.
- м.. слушам музика и реших да те чуя - отвърна Джесика.Тя затвори телефона,като и каза,че ще и се обади по-късно.
- Коя е Джеси - попита Лиза.
- Приятелка от лагера - каза Мона.
- Не си ни говорила за нея - възрази Кристина.
- Така ли .. - зачуди се тя.
Четирите приятелки продължиха да вървят по пътя за кафето.След време стигнаха,седнаха и си поръчаха обичайното - шейкове.
- Ехо,Тери - някой се обади.Тя се обърна и видя,познато лице,но в този момент тя не можеше да се сети,кой е това.Тя тръгна към него и като започна да се приближава се сети,че е приятел от гимназията.
- Здравей,Роб - каза Тери.
- Откога не сме се виждали - каза и Роб.
- Да.. - възкликна тя.
- Значи,ще ходиш към Гърция - попита я той.
- Какво!? - попита Тери учудено.
- Явно е тайна,майката е казала на татко,но сигурно е било изненада - каза и Роб.Той си тръгна,като я целуна по бузата.Тя се върна натъжена при останалите.Мона,Лиза и Кристина знаеха,че има нещо,но не знаеха,че скоро животът им ще се промени корен
но.

Two can keep a secret if one of them is dead - Pretty Little Liars.

#2 2012-07-10 14:05:40

Smile3
Unbrєakablє ♥
From: Manhattan.
Registered: 2011-09-10

Не ми хареса, много, но дай некст.

'Сложният проблем между нея и мен, всъщност е трагично прост:
За да й кажа, че не мога без нея, тя трябва да ми каже, че може без мен.'

#3 2012-07-10 14:06:29

Amore Mio
Member
Registered: 2012-07-10

Next.
Интересно ми е какво ще е продължението.

#4 2012-07-10 14:07:11

kiki_009
Brutal Bitch
From: Kavala,Grece <333
Registered: 2011-09-15

Не  ми  хареса,едно такова  много  еднообразно,едни скучни  изречения,не  ми  допадна...

♔...................†...........♔

#5 2012-07-10 14:08:33

geri18
Member
From: East London
Registered: 2010-09-20
Website

е добре де да не би в квартала да има само едно момче да се разхожда , как така веднага ще разберат че е бил Тома , поне трябваше да го опишеш . и някак са ми мн обикновени скучни прости  изреченията както искаш ги наречи .и малко повече описания .  дай да видим неста все пак !

XVIII. XII .MCMXCVII

#6 2012-07-10 14:09:48

jetix4e
Thug Angel
From: London
Registered: 2010-02-01

Не е много хубаво  и малко заглавието не е свързано но дай
некст .

#7 2012-07-10 14:15:48

Same Mistakes.
Member
Registered: 2012-07-09

- Момичета искам да ви споделя нещо - каза Кристина.
- Казвай - рече Лиза.
- Аз ще заминавам .. - отговори тя.
- Къде? - попита Лиза учудено.
- В Прага! - потвърди Кристина.Всички бяха изненадани.
-Аз също. - казаха Мона и Тери в един глас.Всичка бяха много много изненадани,започнаха да се смеят,но между тяхното твърдо приятелство проникна и съмнение.Чудеха се защо не си са казвали.Станаха и се прегърнаха.
- Явно само аз ще си остана тук сама - каза Лиз.
- Искате ли да отидем към плажа - попита ги Мона.Всички бяха съгласни.Тери стана и отиде да плати шейковете.Вървейки по пътя спряха пред един луксозен магазин.
- Боже! - каза Лиза,като си взе въздух.
- Вижте каква уникална рокля.Със сигурност струва поне хилядарка - продължи тя.
- Да проверим - попита Мона. Те влезнаха и отидоха към продавачката.
Тя им каза цената,а те се съгласиха.Първо я премери Лиза и и беше по мярка.След това и останалите на тях също им стана.Купиха я и се отправиха към плажа,като скачаха по пътя от радост.След няколко минутки пристигнаха на плажа,беше пълно с хора.
- Елате тук! - каза им Тери.Те отидоха и седнаха на пясъка.Започнаха да си говорят.
- Тъй като всички дадохме пари за роклята всички ще я носи всяка от нас - каза им Лиза.Всички бяха съгласни.
- Първо ще я носи Мона,а след това аз,после Кристина, а накрая Тери - заяви Лиз. Отново всички бяха съгласни. - продължи тя.
- Когато я изпращате ще пишете и писмо - предложи Мона.
- Мона,вземи я ти - каза Лиза,като и я даде.
Тя я взе.
- Ще я пазя - обеща Мона.
Всички се прегърнаха,станаха и се затичаха към морето. Може би това щеше да бъде последния ден заедно за това прекрасно лято!
- Пляс,Пляс - се чуваше във водата. Те се забавляваха заедно и бяха много щастливи,всички момичета ги гледаха със завист,защото винаги бяха нещо повече от другит
е.

Two can keep a secret if one of them is dead - Pretty Little Liars.

#8 2012-07-10 16:10:57

Smile3
Unbrєakablє ♥
From: Manhattan.
Registered: 2011-09-10

Опеделено, не ми хареса.

'Сложният проблем между нея и мен, всъщност е трагично прост:
За да й кажа, че не мога без нея, тя трябва да ми каже, че може без мен.'

#9 2012-07-10 16:26:27

Amore Mio
Member
Registered: 2012-07-10

Идеята случайно да не си я взела от някакъв филм? Не мога да се сетя за името, но съм напълно убедена, че съм гледала такъв. Иначе би било хубаво, ако беше оригинално и идеята си беше твоя.

#10 2012-07-10 19:49:03

CheRRy_LiPs.xD
addicted to u
Registered: 2011-09-17

1. Въобще не ми харесва. И 4те едновременно ще ходят точно в Прага. И Прага не е в Гърция.
2. Като децата, харесали си една рокля и сега всеки трябва да я носи. Според мен никое момиче не би си деляло роклята със 3 други wink. (поне аз)
3. "
Всичка бяха много много изненадани,започнаха да се смеят,но между тяхното твърдо приятелство проникна и съмнение.Чудеха се защо не си са казвали.Станаха и се прегърнаха." аха, проникна съмнение и се прегръщат..
4. Да не говорим, че разказваш от 1во лице, което е отвратително, и че читателите много ще бъркат имената.. най-добре да се говори от името на едно момиче.

П.С. - нищо лично.

[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.
[/*]
[/list]

#11 2012-07-10 19:55:41

dirtymind
Member
From: Barselona <3
Registered: 2012-03-24

Не ме грабна,сори. =)

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook