#1 2012-07-04 21:31:58

daisystyles
Member
Registered: 2012-07-03

Re: Believe me ...

Надявам се да ви хареса.Ако има интерес ще пусна продължение.Извинявям се предварително за допуснатите грешки. smile

Дъждът винаги е бил предвестник на трагедията.
Не винаги лошите неща се случваха ,когато валеше,знам,но всичко лошо, което ми се е случвало в живота ми се е случило винаги,когато навън валеше.
Всичко започна , когато бях на седем.Една кола удари котката ми , която е с мен откакто съм се родила , тъй като шофьорът не можел да види нищо през поройния дъжд.Но това беше само началото.
Когато бях на десет открих , че дядо ми има рак.В този ден навън валеше.Тогава , почти година след това , валеше дъжд в деня , в който той умря.Той беше единственото семейство, което имах, освен майка ми, баща ми и чичо ми.Малкото ми братче още не се беше родил по онова време.
Валеше когато си счупих крака в училище , когато бях на тринайсет.
Валеше , когато къщата ми изгоря , принуждавайки семейството ми да се премести далеч от приятелите ми и училището.

И валеше , когато загубих родителите си завинаги ...
------------------------------------------------------------------------
Навън валеше дъжд , който се беше насочил срещу прозорците и почти успяваше да заглуши звука на празнодумството на учителя за синус , косинус и тангенс.

-Запишете-каза господин Иванов на класа ,записвайки всичко на дъската.-Синус на ъгъл  е отношението на срещулежащия катет към хипотенузата,Косинус на ъгъл  е отношението на прилежащия катет към хипотенузата,Тангенс на ъгъл  е отношението на срещулежащия катет към прилежащия.Уверете се , че сте го записали , защото обещавам ви , че това ще ви помогне много на теста.

Записах всичко и започнах да си го повтарям на ум отново,отново и отново.Геометрията не беше най силната ми страна-напротив там бях най-зле.

Изведнъж вратата се отвори и в стаята влезе г-н.Оливер ,директорът на училището.
През цялото време не ми мина мисълта , че нещо не е както трябва,но сега поглеждайки назад трябваше да осъзная , че нещо лошо е на път да се случи.Дъждът казваше всичко.

Г-н Оливер разговаряше с г-н Иванов.В клас беше настъпила мъртвешка тишина.

#2 2012-07-04 21:48:30

geri18
Member
From: East London
Registered: 2010-09-20
Website

дай некст

XVIII. XII .MCMXCVII

#3 2012-07-04 22:41:33

viktoriq_biserova
Member
Registered: 2010-05-14

дай некст

♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]

#4 2012-07-04 22:49:14

bebche__:)
Member
From: Pariss
Registered: 2011-02-26

дай некст

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxrrp7zAaV1r7mjy5o1_500.gif[/img]

#5 2012-07-05 07:03:10

Osum
Member
From: in the earth
Registered: 2012-06-06

• Горе-долу бива.Ама слагай Bold or Italic ,защото всички го правят,а лично мнение - така изглежда по-простоватичко .

[[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m703q9Ag5u1rnwqsxo1_500.gif[/img]

#6 2012-07-05 12:35:06

evil_psihopat
Member
From: London
Registered: 2010-01-29

Интересно,давай продължение.Тук намирисва на нещо различно. nod  laugh

Момиче съм! ^-^

------------------------------

"Dreams are like stars...you may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.”

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook