#1 2009-10-26 06:59:20

batman_
Member
Registered: 2009-08-16

Re: Въпрос спрямо пиърсинг?

Въпросът ми е следния: Аз съм момче,и вчера си направих пиърсинг на долната устна,но се чудя дали да го махна тъй като си мисля че е малко женско,а от друга страна ми харесва и не мисля че е женско
Какво ви е мнението за пиърсингите при момчетата?
И още нещо за колко дни може да зарасне дупката {на устната ?

#2 2009-10-26 08:08:55

Black Diamond
Member
From: Пловдuв
Registered: 2008-11-28

Защо като правите нещо 1во не обмисляте нещата ?!  wondering
Защо по-рано не си си задал въпроса ,,дали е женско'' ?!
Или защо не си попитал там на място за колко дни зарастна ако решиш да я махнеш.
Аз не смятам, че ще зарастне за дни..
Ти не знаеш какво искаш !

"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
Мерилин Монро

#3 2009-10-26 08:25:49

danetka
Member
From: Ямбол
Registered: 2009-07-27

Щом си го направил добре..значи ти харесва,сега защо ще я махаш..и какво те бърка чуждото мнение нали на теб ти харесва.А ако искаш все пак да я махнеш мисля,че ще трябва поне седмица да зарастне smile

100% ангелче(angel)....само мислите ми са дявол devil...

#4 2009-10-26 12:06:32

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Зарастването зависи от това колко време си носил обецата..Но лично аз съм чувала, че пиърсинга по устата - Език, устни, венци и т.н. зараства по-бързо..но не знам дали е вярно..А относно това дали е женско - Не мисля, че е женско..виждала съм мъж с обеца на пъпа, но не му пука какво мислят другите!! wink

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#5 2009-10-26 12:12:53

strang3ra
Капризен простак
From: България
Registered: 2008-10-16

Въпросът ми е следния: Аз съм момче,и вчера си направих пиърсинг на долната устна,но се чудя дали да го махна тъй като си мисля че е малко женско,а от друга страна ми харесва и не мисля че е женско

Дали е женско - си решаваш ти!Мен лично не ме интересува чуждото мнение и аз ако искам ще си сложа на к*ра,съветвам те и теб да не те интересува!Но си могъл да обмислиш дали наистина я искаш обицата,или не,а не после след свършен факт да си задаваш въпроса.Аз рядко съм виждал момчета с пиърсинг на устните,НО СЪМ ВИЖДАЛ!Така,че носи си я със здраве laugh ,ако ти харесва,ако не - сваляй и забравяй!

#6 2009-11-07 17:36:20

XxXchocolatefullyxXx
Cookie Monster
From: Vampville ]:)
Registered: 2009-10-19

Зарастването зависи от това колко време си носил обецата..Но лично аз съм чувала, че пиърсинга по устата - Език, устни, венци и т.н. зараства по-бързо..но не знам дали е вярно..А относно това дали е женско - Не мисля, че е женско..виждала съм мъж с обеца на пъпа, но не му пука какво мислят другите!! wink

•What doesn't kill you make you stronger...! •

Paper Monsters
vbox7: punk_princess28
[img]http://prikachi.com/images/9/3510009P.gif[/img]

#7 2010-06-12 17:50:18

nin4ik
Member
Registered: 2010-05-06
Website

Дали е женско - си решаваш ти!Мен лично не ме интересува чуждото мнение и аз ако искам ще си сложа на к*ра,съветвам те и теб да не те интересува!Но си могъл да обмислиш дали наистина я искаш обицата,или не,а не после след свършен факт да си задаваш въпроса.Аз рядко съм виждал момчета с пиърсинг на устните,НО СЪМ ВИЖДАЛ!Така,че носи си я със здраве laugh ,ако ти харесва,ако не - сваляй и забравяй!

(y)  съгласна

#8 2010-06-21 20:00:15

gazaro_wow
Member
From: West side
Registered: 2009-04-05

Познавам човек който се занимава с татуировки и пиърсинг и от него знам ,че дупката на езика и устната зараства много бързо за около 10 часа. Една приятелка имаше обеца на езика беше си я свалила за няколко часа и после не можа да си я сложи и ходи да я дупчат на ново. Отностно до твойто решение сам си преценяваш дали да я махнеш или не! Не се съобразявай с чуждото мнение да ти е през к*ра.

SIDE_2_SIDE
   MAF1A

#9 2012-05-03 18:00:43

dirtymind
Member
From: Barselona <3
Registered: 2012-03-24

Ммм...определено ще трябва време да зарасне,а пък и ако се държи дълго време може да ти се измести някой зъб. smile

#10 2012-05-03 19:41:05

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Хе-хе и аз да се намеся.Обожавам момчета с пиърсинг!  (Мое си  мнение) Според мене на никое момче няма да му стои женско още повече на долната устна  inlove.. Както и да е.
Ако ти харесва повече от колкото мислиш,че е женски остави го,ама ако е обратното по-добре го махни.Не съм те виждала,ама аз лично съм за да го оставиш..  laugh

П.С. Аз също имам и понякога съм се разубеждавала,но е важно как се чувстваш в кожата с,нали? : )

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#11 2012-05-03 23:02:14

djuu
Member
Registered: 2011-09-09

Според мен не е женско. Виждала съм много момчета така. А за зарастването седмица, две..

#12 2012-05-04 03:10:03

~smiley___face~
Member
Registered: 2011-09-08

Хе-хе и аз да се намеся.Обожавам момчета с пиърсинг!  (Мое си  мнение) Според мене на никое момче няма да му стои женско още повече на долната устна  inlove.. Както и да е.
Ако ти харесва повече от колкото мислиш,че е женски остави го,ама ако е обратното по-добре го махни.Не съм те виждала,ама аз лично съм за да го оставиш..  laugh

П.С. Аз също имам и понякога съм се разубеждавала,но е важно как се чувстваш в кожата с,нали? : )

Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]

#13 2012-05-04 11:21:37

RecklessGirl
Member
From: Dubstep land <33
Registered: 2012-04-10

Не,не е женско и изобщо да не ти пука за чуждото мнение.Живота си е твой.А,ако решиш да я махнеш .. не е проблем чувала съм,че зараства сравнително бързо.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook