Pages: 1
#1 2009-10-26 06:59:20
- batman_
- Member
- Registered: 2009-08-16
Re: Въпрос спрямо пиърсинг?
Въпросът ми е следния: Аз съм момче,и вчера си направих пиърсинг на долната устна,но се чудя дали да го махна тъй като си мисля че е малко женско,а от друга страна ми харесва и не мисля че е женско
Какво ви е мнението за пиърсингите при момчетата?
И още нещо за колко дни може да зарасне дупката {на устната ?
#2 2009-10-26 08:08:55
- Black Diamond
- Member
- From: Пловдuв
- Registered: 2008-11-28
Защо като правите нещо 1во не обмисляте нещата ?!
Защо по-рано не си си задал въпроса ,,дали е женско'' ?!
Или защо не си попитал там на място за колко дни зарастна ако решиш да я махнеш.
Аз не смятам, че ще зарастне за дни..
Ти не знаеш какво искаш !
"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
Мерилин Монро
#3 2009-10-26 08:25:49
- danetka
- Member
- From: Ямбол
- Registered: 2009-07-27
Щом си го направил добре..значи ти харесва,сега защо ще я махаш..и какво те бърка чуждото мнение нали на теб ти харесва.А ако искаш все пак да я махнеш мисля,че ще трябва поне седмица да зарастне
100% ангелче(angel)....само мислите ми са дявол ...
#4 2009-10-26 12:06:32
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Зарастването зависи от това колко време си носил обецата..Но лично аз съм чувала, че пиърсинга по устата - Език, устни, венци и т.н. зараства по-бързо..но не знам дали е вярно..А относно това дали е женско - Не мисля, че е женско..виждала съм мъж с обеца на пъпа, но не му пука какво мислят другите!!
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#5 2009-10-26 12:12:53
- strang3ra
- Капризен простак
- From: България
- Registered: 2008-10-16
Въпросът ми е следния: Аз съм момче,и вчера си направих пиърсинг на долната устна,но се чудя дали да го махна тъй като си мисля че е малко женско,а от друга страна ми харесва и не мисля че е женско
И още нещо за колко дни може да зарасне дупката {на устната ?
Дали е женско - си решаваш ти!Мен лично не ме интересува чуждото мнение и аз ако искам ще си сложа на к*ра,съветвам те и теб да не те интересува!Но си могъл да обмислиш дали наистина я искаш обицата,или не,а не после след свършен факт да си задаваш въпроса.Аз рядко съм виждал момчета с пиърсинг на устните,НО СЪМ ВИЖДАЛ!Така,че носи си я със здраве ,ако ти харесва,ако не - сваляй и забравяй!
#6 2009-11-07 17:36:20
- XxXchocolatefullyxXx
- Cookie Monster
- From: Vampville ]:)
- Registered: 2009-10-19
Зарастването зависи от това колко време си носил обецата..Но лично аз съм чувала, че пиърсинга по устата - Език, устни, венци и т.н. зараства по-бързо..но не знам дали е вярно..А относно това дали е женско - Не мисля, че е женско..виждала съм мъж с обеца на пъпа, но не му пука какво мислят другите!!
•What doesn't kill you make you stronger...! •
Paper Monsters
vbox7: punk_princess28
[img]http://prikachi.com/images/9/3510009P.gif[/img]
#7 2010-06-12 17:50:18
И още нещо за колко дни може да зарасне дупката {на устната ?Дали е женско - си решаваш ти!Мен лично не ме интересува чуждото мнение и аз ако искам ще си сложа на к*ра,съветвам те и теб да не те интересува!Но си могъл да обмислиш дали наистина я искаш обицата,или не,а не после след свършен факт да си задаваш въпроса.Аз рядко съм виждал момчета с пиърсинг на устните,НО СЪМ ВИЖДАЛ!Така,че носи си я със здраве
,ако ти харесва,ако не - сваляй и забравяй!
(y) съгласна
#8 2010-06-21 20:00:15
- gazaro_wow
- Member
- From: West side
- Registered: 2009-04-05
Познавам човек който се занимава с татуировки и пиърсинг и от него знам ,че дупката на езика и устната зараства много бързо за около 10 часа. Една приятелка имаше обеца на езика беше си я свалила за няколко часа и после не можа да си я сложи и ходи да я дупчат на ново. Отностно до твойто решение сам си преценяваш дали да я махнеш или не! Не се съобразявай с чуждото мнение да ти е през к*ра.
SIDE_2_SIDE
MAF1A
#9 2012-05-03 18:00:43
- dirtymind
- Member
- From: Barselona <3
- Registered: 2012-03-24
Ммм...определено ще трябва време да зарасне,а пък и ако се държи дълго време може да ти се измести някой зъб.
[img] http://24.media.tumblr.com/tumblr_m66uu … 1_1280.gif [/img]
#10 2012-05-03 19:41:05
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Хе-хе и аз да се намеся.Обожавам момчета с пиърсинг! (Мое си мнение) Според мене на никое момче няма да му стои женско още повече на долната устна .. Както и да е.
Ако ти харесва повече от колкото мислиш,че е женски остави го,ама ако е обратното по-добре го махни.Не съм те виждала,ама аз лично съм за да го оставиш..
П.С. Аз също имам и понякога съм се разубеждавала,но е важно как се чувстваш в кожата с,нали? : )
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#11 2012-05-03 23:02:14
- djuu
- Member
- Registered: 2011-09-09
Според мен не е женско. Виждала съм много момчета така. А за зарастването седмица, две..
#12 2012-05-04 03:10:03
- ~smiley___face~
- Member
- Registered: 2011-09-08
Хе-хе и аз да се намеся.Обожавам момчета с пиърсинг! (Мое си мнение) Според мене на никое момче няма да му стои женско още повече на долната устна
.. Както и да е.
Ако ти харесва повече от колкото мислиш,че е женски остави го,ама ако е обратното по-добре го махни.Не съм те виждала,ама аз лично съм за да го оставиш..![]()
П.С. Аз също имам и понякога съм се разубеждавала,но е важно как се чувстваш в кожата с,нали? : )
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#13 2012-05-04 11:21:37
- RecklessGirl
- Member
- From: Dubstep land <33
- Registered: 2012-04-10
Не,не е женско и изобщо да не ти пука за чуждото мнение.Живота си е твой.А,ако решиш да я махнеш .. не е проблем чувала съм,че зараства сравнително бързо.
Pages: 1