#1 2012-06-27 15:54:19

uw0nka
Member
Registered: 2010-06-22

Re: Лаптоп

Нещо лаптопа ми много бързо загрява и сам се изключва sad какъв може да е проблема ?

there`s a fire staring in  my heart...

#2 2012-06-27 16:07:15

xXx_yOur_gurL_xXx
Member
From: Стара Загора
Registered: 2010-12-31

моя беше така laugh и тате го даде на сервиз да му почистят нещо не разбрах кое ;д

http://ask.fm/JDxahax
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7k4mjzP441rxijbio1_400.gif[/img]

#3 2012-06-27 16:19:28

kkalippso
Member
From: ~ ••• ~ При Карлсон на покрива
Registered: 2011-09-08

моя беше така laugh и тате го даде на сервиз да му почистят нещо не разбрах кое ;д

Сигурно е дал да му почистят вентилаторчетата..
Към авторката - ако лаптопа ти е седял често на мека, потъваща повърхност като легло или възглавница.. или върху коленете ти вентилаторчетата му може да са се запушили, задръстили или както там искаш го наречи, но когато не могат да работят свободно лаптопа започва да се загрява, че чак можеш и да си изгориш ръката ако го пипнеш където са му вентилаторчетата (често отдолу) и от там вече може и да се изключва... може да се наложи да го дадете на сервиз както е направила xXx_yOur_gurL_xXx.. а може изобщо да не е от вентилаторчетата.. Не че разбирам много, но моя също е така и избягвам да го слагам върху меки неща... Успех (:

"Истинската литература, която ни носи емоции и е в състояние да ни отведе в други светове е тази, която разказва история чрез словото, а не онази, която анализира авторовия замисъл при написването на историята. Художественият текст е като вицовете - ако трябва да се обяснява допълнително, значи не е достигнал целта си да бъде разбран само и единствено чрез съдържанието си."
---------------------------------------------- е казал някой,  някога, някъде

#4 2012-06-27 16:31:17

uw0nka
Member
Registered: 2010-06-22

Ами то и батерията ми се счупи изписва ми един х " помислете за смяна на батерия " и си помислих,че може да е от това

there`s a fire staring in  my heart...

#5 2012-06-27 16:36:31

TwilightGirl90
Member
Registered: 2010-06-16

Трябва да си смениш батерията.
Само от това ще е.  И моят преди правеше така и ми казаха, че е от батерията и си я смених.
Не струва много 100 - 120лв. (все пак е батерия за лаптоп)

[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook