#1 2012-06-26 21:05:26
- Нелии...
- Member
- Registered: 2012-06-26
Re: История...
Това е първата ми история и се надявам да ви хареса
1 част
Тя си легна рано, за да е свежа за утрешната си среща. Не познаваше момчето, а срещата им бе уредена от техен общ приятел. За това тя се вълнуваше, а и това бе първата й среща след раздялата си с Атанас, който много я бе наранил. Ашли не можеше да повярва, че са минали цели две години, защото все още усещаше болката, както в самото начало…
Сега се надяваше да е попаднала на истински човек, който да й помогне да забрави… и да продължи живота си, който да я обича и да бъде до нея…
Ашли дълго мисли- питаше се как изглежда, рисуваше образи в съзнанието си- високи, средни на ръст, мускулести, с черна коса, но всички бяха с лицето на Атанас…
Опита се да заспи, но не успя и за това реши да избере дрехите си за утре. Реши да бъде с рокля, но никоя не й харесваше достатъчно, но накрая се спря на една много приятна бяла рокля, която подчертаваше добре оформеното й тяло, реши да я комбинира с бели сандали, които си бе купила миналото лято и една бяла лента за коса.Вече по- спокойна, тя си легна, но не успя да заспи…
#2 2012-06-27 08:03:23
- ~smiley___face~
- Member
- Registered: 2011-09-08
Не е лошо, но ги прави по - дълги (частите имам предвид). Имаш грешки при пунктуацията, но като цяло става Дай некст
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#4 2012-06-27 12:04:12
- Нелии...
- Member
2 част
Дани също се вълнуваше, но не искаше да го показва пред никого, дори пред себе си… Чудеше се как ли изглежда тя, мнението на другите не бе особено добро за нея. Казваха, че е разглезена кифла, леко момиче и какво ли още не… но той искаше сам да се обеди в това каква е, защото знаеше, че не всичко казано от хората е истина.
--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.
Сутринта Ашли се беше успала и се притесни, че няма да може да се приготви. Изкъпа се, закуси и се облече. Часът беше 12:15, а до срещата й оставаха само 15 минути. Погледна се за последен път в огледалото и тръгна. Вън я чакаше Богомил- момчето което им бе уредило срещата.
- Здравей Боги, какво правиш тук?
- Дойдох да те взема, Дани ни чака в заведението. Побързай, за да не закъснееш още на първата ви среща.
- Добре да тръгваме.
Когато стигнаха пред кафенето Ашли попита:
- Как изглеждам?
- Страхотна си, определено ще го впечатлиш.
Тя му се усмихна и влязоха. Богомил посочи една маса. „Това би трябвало да е той” помисли си Ашли. Беше седнал с гръб към вратата и не ги забеляза. Тя успя да види само черната му коса и широките рамене.Когато стигнаха масата им Боги го удари приятелски по рамото и каза:
-Е, и ние сме тук… вече.
Надявам се да ви хареса.:) Ако искате ще кача следваща част.
#5 2012-06-27 12:08:06
- Нелии...
- Member
И правя частите малки, защото историйката ми е кратка само 14-15 части.:)
#6 2012-06-27 16:02:38
- Osum
- Member
- From: in the earth
- Registered: 2012-06-06
Не ми харесва
[[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m703q9Ag5u1rnwqsxo1_500.gif[/img]
#7 2012-06-27 16:18:34
- vil4eto21
- Предупреден(а) за изгонване
- From: MyStic FallS...*
- Registered: 2011-09-26
Като за първи път е добре.
[img]http://data.whicdn.com/images/31457505/tumblr_m6avebAXPF1ro910lo1_500_large.gif[/img]
#8 2012-06-27 17:07:51
- Нелии...
- Member
Не ми харесва
Какво не ти харесва, ще се опитам да го оправя или като цяло замисъла на историята?
#10 2012-06-27 21:04:55
- Нелии...
- Member
3 част
Той се изправи и каза:
- Здравейте, сядайте. Аз съм Дани- каза той обръщайки се към Ашли.
- Аз съм Ашли, приятно ми е.
- И на мен.- каза той усмихвайки се- Е, какво ще пиете?
- Аз няма да оставам- каза Боги- Таня ме чака и ако закъснея…
- ОК. А ти Ашли?
- Ами… кафе.
Известно време мълчаха и се гледаха с не скрито любопитство. След малко Дани реши да започне разговор:
- Е, Ашли разкажи ми за себе си.
- Ами… на 17 години съм и съм родена тук във Варна, имам брат 4 години по голям от мен и в момента живея с него.
- Защо?
- Защото родителите ни работят в чужбина.
- Мхмм..
- Разкажи и ти нещо за себе си.
- На 18 съм, роден съм в Пловдив, но скоро се преместих тук…
- Защо?
- Дълга история за която не ми се говори в момента…
- Хмм… колко познато. Разбирам те.
- Така ли?
- Да и аз не обичам да говоря за някои неща от моя живот… всички се опитват да разберат защо съм такава.
- Каква??
- Ами.. не обичам да ходя никъде, почти не общувам с никого, страня от всички и така.. заради това мислят, че съм надута, говорят за мен какво ли не, но аз не им обръщам внимание и не се влияя от тяхното мнение…
Сега Дани разбра, че всичко което е чул за нея е било измислица, просто хора без работа. Той чудесно я разбираше защото, той самият бе такъв... Но се чудеше какво ли я е накарало да стане такава…
Искате ли да пусна некст?
#11 2012-06-28 06:50:46
- vil4eto21
некст
[img]http://data.whicdn.com/images/31457505/tumblr_m6avebAXPF1ro910lo1_500_large.gif[/img]
#13 2012-06-28 16:29:08
- Osum
- Member
- From: in the earth
- Registered: 2012-06-06
Не ми харесва
Какво не ти харесва, ще се опитам да го оправя или като цяло замисъла на историята?
Ами замисъла,все пак аз съм единствената,която не го харесва,продължавай да пишеш!!!!
[[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m703q9Ag5u1rnwqsxo1_500.gif[/img]
#14 2012-06-28 17:28:30
- Нелии...
- Member
Не ми харесва
Ами замисъла,все пак аз съм единствената,която не го харесва,продължавай да пишеш!!!!
Ами историята която пиша в момента е с по- различен сюжет. Тя може да се хареса повече, защото вече може да се каже, че имам малък опит и любовта е по малко, ако може така да се каже
#15 2012-06-28 17:40:39
Ами историята която пиша в момента е с по- различен сюжет. Тя може да се хареса повече, защото вече може да се каже, че имам малък опит и любовта е по малко, ако може така да се каже
а тази мислиш ли да я довършиш
XVIII. XII .MCMXCVII
#16 2012-06-28 18:24:35
- Нелии...
- Member
а тази мислиш ли да я довършиш
Ами тази вече е почти готова само последната част остава да довърша
#17 2012-06-28 20:02:46
- Нелии...
- Member
4 част
След седмица непрекъснати срещи с Дани, тя започна лека-полека да се влюбва в него, забрави за болката от предишната си връзка, забрави Атанас, забрави целия си предишен живот.. И го започна от начало… с него, с момчето което обичаше…
Беше понеделник и те отново имаха среща, когато Ашли отиде в заведението той не беше там. Тя седна на тяхната маса и започна да чака. След около 10 минути Дани дойде и каза:
- Да тръгваме.
- Но къде??
- Ще видиш- каза й той и й намигна
- Охх.. добре.
Когато излязоха вън, Дани се качи на един мотор паркиран отпред.
- Твой ли е?- попита изненадано Ашли.
- Да подаръкът за 17-тия ми рожден ден. Качвай се.
- Страх ме е.
- Спокойно, имаш ли ми доверие?
- Да, но…
Въпреки това се качи. В началото се страхуваше, но после се отпусна. След 15 минути път, те пристигнаха на едно невероятно място- на един безлюден плаж, всичко беше толкова красиво, в единия края на плажа имаше някаква необитаема постройка, а до нея хамак. Те седнаха на плажа и започнаха да се наслаждават на гледката по едно време Дани каза:
- Виж Аш… доведох те тук.. ъм.. защото това място е много важно за мен, а и защото искам да те попитам…- направи кратка пауза и добави- дали искаш да станем гаджета?
Искате ли следваща?
#19 2012-06-28 20:33:01
- Нелии...
- Member
да искам следваща част !!
Следващата част ще се постарая да я пусна утре. А и много вероятно да пусна цялата история до неделя защото ще пътувам извън страната и няма да мога да пускам. Но след това мисля да започна следващата история, ако разбира се искате
#20 2012-06-29 07:04:45
- vil4eto21
нексттт...
#21 2012-06-29 07:33:44
- ~smiley___face~
- Member
- Registered: 2011-09-08
Не е лоша. Изглежда ена такава... отпускаща?! Може би това е точната дума. Давай некст
П.П.:една малка забележцица: внимавай за правописа на някои думи : ))
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#22 2012-07-05 20:18:22
- Нелии...
- Member
Извинявам се за забавянето, но имах малко проблеми. А и за това че тази част е кратка ще се опитам да кача и друга.
5 част
Очите й се насълзиха… той беше толкова мил, романтичен, красив, дори малко старомоден, но точно това й харесваше най- много… Без да се замисля каза:
- Да, да…- и от окото и се търкулна една сълза. Той се усмихна и се наведе, за да я целуне. След това дълго стояха прегърнати докато наблюдаваха залязващото слънце.
Когато се прибра, за първи път се почувства самотна, нямаше на кого да разкаже за това как се чувства, какво мисли… За това тя взе един лист и химикал и написа:
„ Днес беше ден изпълнен с толкова много емоции, днес е деня в който сложих край на миналото и слагам начало на един нов живот в който сме само аз и Дани… Мисля, че се влюбвам… когато съм с него забравям всичко, губя представа за време и място. „
#23 2012-07-19 19:59:59
- Нелии...
- Member
Извинявам се отново за закъснението, но пътувах извън страната и не успях да пусна следващата част, но сега всеки ден ще пускам, ако искате разбира се... И благодаря за търпението
6 част
Всеки ден те излизаха- на разходки с мотора, обикаляха из парка хванати за ръце, винаги Дани я водеше на прекрасни места, които тя нямаше да забрави. Понякога канеха Богомил и приятелката му- Таня, заедно с тях. Всичко беше страхотно, а Ашли толкова щастлива, понякога се страхуваше всичко това да не се окаже някой сън...
Днес Дани я беше завел на същия този плаж, на който й предложи. Те решиха да влязат в морето, за да поплуват, бяха като деца- пръскаха се с вода, играеха си, събираха миди... Ашли си помисли: “ Всичко е толкова невероятно, когато съм с него не е нужно да се правя на щастлива, защото аз наистина съм… мисля, че наистина го обичам, а съм сигурна, че и той мен”
Когато излязоха от водата те легнаха на плажните си кърпи… След малко Ашли каза:
- Тук не е ли страхотно?
Но не получи отговор. Дани бе заспал… Тя го наблюдаваше известно време, беше толкова красив с тези свои черни коси и това мускулесто тяло, винаги когато беше с него се чувстваше в безопасност. Ашли се мислеше за късметлийка, че с това прекрасно момче, което толкова много обичаше…
#24 2012-07-20 16:20:14
- Sellyto
- Member
- Registered: 2012-07-20
Искаме, искаме Дай по скоро НЕКСТ!!!
#25 2012-07-21 05:55:33
- CheRRy_LiPs.xD
- addicted to u
- Registered: 2011-09-17
Прочетох всичко, маалко си изкопирала 3 метра над небето, ама...
[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.[/*]
[/list]