Pages: 1
#1 2012-06-25 16:17:27
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Re: Връщане на компютъра назад.
Искам да попитам дали някой знае как да си върна компютъра назад.Казаха ми, че ставало.Та ако някой може да ми обясни много ще се радвам.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#2 2012-06-25 16:53:59
- karz
- - Three Days Grace 4ever. <3 -
- From: София.
- Registered: 2009-04-05
Хм, ами аз мисля, че можеше от: Start - > Accessories - > System Tools - System restore.
#3 2012-06-25 17:02:45
- poxleitner
- Member
- Registered: 2011-09-08
На мен ми помогна ето това:
1. Включете се в системата като администратор (с акаунта Administrator).
2. Чукнете бутона Start и после All Programs -> Accessories -> System Tools-> System Restore. Когато направите това System Restore ще се стартира.
3. В прозореца Welcome to System Restore изберете Restore my computer to an earlier time (ако вече не е избрано) и след това натиснете Next.
4. В прозореца Select a Restore Point изберете най-скорошната точка (дата) от която искате да ви бъде възстановена системата от списъка On this list, click a restore point и после чукнете върху Next. Ще ви се появи съобщение на System Restore което ще ви съобщи какви промени ще бъдат направени, при което трябва да натиснете бутона OK.
5. В прозореца Confirm Restore Point Selection чукнете върху Next, за да потвърдите възстановяването и след това System Restore ще възстанови вашата система и ще рестартира компютъра ви.
6. Включете се в системата отново като администратор и ще видите съобщението за приключено възстановяване (System Restore Restoration Complete).
7. Чукнете върху OK.
Върши работа.
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.
Pages: 1