#1 2012-06-22 14:52:08

lilly_miami
Member
Registered: 2012-03-10

Re: Пътят към Харвард-Георги Вуков

Докато чакай майка ми да дойде отидох в книжарниа Ciela. Там се загледах в една книга "Пътят към Харвард". Полезна е!  (y)
Цели на книгата:
- Как някои български гимназисти осъществяват мечтата си да учат в най-уважаваните университети по света.
- Как и вие да кандидатствате с високи шансове за успех в най-престижните университети в САЩ, Англия, Германия, Холандия, Швеция, Финландия, Норвегия и Дания.
- Какви качества, резултати, постижения и нагласи са ви нужни, за да ви приемат на желаното от вас място.
- Как да спечелите комисиите по приема, така че те на всяка цена да държат да изберете точно техния университет.
- Какви са трудностите и препятствията, удовлетворението и щастието, които неизменно следват кандидатстването в чужбина.
- Истинската история на един ученик от обикновена пловдивска гимназия, който по невероятен начин достига до най-престижния университет в света – Харвард.

Аз искам да уча в Yeil  heart Ама езика малко ми куца и затова искам първо да си взема тази книга, а след това и да науча езика. smile

#2 2012-06-22 18:24:52

ttiiniie^^
Member
From: Saint Petersburg.
Registered: 2010-12-17
Website

• И аз искам в Йейл. :д Всъщност се пише Yale ..
    Колкото до книгата - може и да си я взема, изглежда полезна.

Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Tumblr.

#3 2012-06-22 20:06:14

lilly_miami
Member
Registered: 2012-03-10

• И аз искам в Йейл. :д Всъщност се пише Yale ..
    Колкото до книгата - може и да си я взема, изглежда полезна.

И е полезна! Да, съжалявам. Много бързах...И все пак книгата е страхотна !  (y)  heart

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook