Pages: 1
#1 2012-06-18 18:48:39
- Smiley_baby
- Member
- From: Sugar Town ;**
- Registered: 2012-06-18
Re: Искам малко помощ :)
Хора , имам нещо като малък проблем ...
Та, значи харесвам едно момче от моя клас.Доста се закачаме и само ме разсмива.Но никога не ми казва нищо , дали ме харесва и т.н. .. Преди 1 седмица бяхме на екскурзия.И надявам се , че знаете , но при по - големите класове се прави дискотека на вечерта.В дискотеката танцувах и забелязах , че ме гледа.Усмихнах му се и го поканих да се присъедини към групичката , която се бяхме събрали , и да танцува. Той отвърна , че не може да танцува.И не след дълго го видях да танцува в "групичката" на една от най - добрите ми приятелки.Когато те се преместваха той също , се местеше.Когато бях по - близко до него той малко се премести назад и дори не ме погледна. След като пуснаха една чалга песен , видях че за малко щеше да опипа "най-добрата" ми приятелка .. няма значение къде.Почувствах се малко гадно, но не сякаш ще рухна
..
След това нищо не ми каза .. Нито една дума.
Въпроса ми е има ли вечесмисъл да си мисля нещо свързано с него.НЕ мисля , че трябва.. Но исках да се допитам до вас .. така че ще се радвам да ми отговорите
0nLy G0d C@n Judg3 m3 ;]]]
#2 2012-06-18 19:03:32
- Sun_Shine_
- Member
- Registered: 2011-10-02
Ами..не знам ..
Версия 1 :
Ам.. щом се закачате и смеете заедно може би иска да сте нещо повече..И се е отдръпнал малко защото не знае дали го харесваш...
Версия 2:
Ами..може би са били просто приятелски закачки Може би и ска да сте само приятели
Ако искаш изчакай малко..Ако изглежда , че има интререс към теб - признай му ако го харесваш..ако няма интерес ... останете си само приятели ...
Малко написах роман ама..
Дано съм помогнала ..
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_luxabjG6OJ1r2nsaxo1_500.gif[/img]
#3 2012-06-18 21:03:13
- DeathPrincess231
- Member
- Registered: 2011-09-13
Моята версия е ..Майната му .. Щом се държи така това означава.,че не знае какво иска.. Очевидно е имал интерес към тебе,но таака е като момчетата са прости животни и не знаят какво искат.Започват да се държат странно ..въобще не се обвинявай и да НЕ ти пука ..а и щом е бил с другите момичета ,значи не е сериозен просто търси зарибявки свалки и т.н .. Дано съм помогнала
#4 2012-06-18 21:04:03
- thefernandosun
- Member
- From: BARCELONA
- Registered: 2011-01-04
Може да се питеснява от теб...
[img]http://i634.photobucket.com/albums/uu68/loveus5/tumblr_lvdypj2nTT1qj7wmwo1_500_large-1-1-1-1.jpg[/img]
`Не можеш да загубиш нещо,което никога не си имал...`
#5 2012-06-19 09:02:18
- lalaland
- Member
- Registered: 2011-10-20
Ами..не знам ..
![]()
Версия 1 :
Ам.. щом се закачате и смеете заедно може би иска да сте нещо повече..И се е отдръпнал малко защото не знае дали го харесваш...![]()
Версия 2:
Ами..може би са били просто приятелски закачкиМоже би и ска да сте само приятели
![]()
Ако искаш изчакай малко..Ако изглежда , че има интререс към теб - признай му ако го харесваш..ако няма интерес ... останете си само приятели ...
Малко написах роман ама..![]()
Дано съм помогнала ..
(y)
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3xw6jWe4D1qf248to1_500.gif[/img]
#6 2012-06-19 10:08:06
- bonbon99
- Member
- Registered: 2011-09-21
Ами..не знам ..
![]()
Версия 1 :
Ам.. щом се закачате и смеете заедно може би иска да сте нещо повече..И се е отдръпнал малко защото не знае дали го харесваш...![]()
Версия 2:
Ами..може би са били просто приятелски закачкиМоже би и ска да сте само приятели
![]()
Малко написах роман ама..![]()
Дано съм помогнала ..
(y) Точно,а има и Версия 3 : Да е женкар
╲╭━━━━╮♥╲
╲┃╭╮╭╮┃╲
┗┫┏━━┓┣┛╲
╲┃╰━━╯┃╲
╲╰┳━━┳╯
╲╲┛╲╲┗╲╲ ╲
[img]http://store.picbg.net/thumb/1C/EC/78c6a642f20a1cec.gif[/img]
#7 2012-07-12 14:52:23
- Annaa
- Member
- Registered: 2012-07-10
Ами възможно е да е направил това нарочно, защото е забелязал, че ги гледаш и да ревнуваш.По-добре поговори с него.
Аз не съм Ана, така че, ще помоля изобщо да не гледате предишните тъпи мнения, които са нейни. Просто не можех да си направя регистрация и взех нейната.
#8 2012-07-12 17:54:03
- Amore Mio
- Member
- Registered: 2012-07-10
Ние няма как да знаем. Или просто не знае какво иска, или няма никакъв интерес към теб или просто е искал да го изревнуваш.
Pages: 1