- Index
- » Кош
- » Съседен клас.
Pages: 1
#1 2012-06-12 13:25:35
- snow white_99
- Member
- From: София
- Registered: 2011-01-27
Re: Съседен клас.
Така днес имах час и, а гаджето ми свободен заедно с друг съседен клас. Та този съседен клас са играели на шише. И Т.(гаджето ми) e минавал покрай тях и една го е прегърнала. Та аз се почувствах супер тъпо, защото вчера имаше мач и аз бях седнала отстрани, а Т. близо до тях(защото аз дойдох по-късно и не го бях видяла) Та той знаеше, че е съм там и искаше да дойде, но те го дърпаха и сякви такива, а той не би ги ударил. Така беше и с предишното ми гадже със същия клас.
If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention.
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8cec9ilRs1qg3fxxo2_500.gif[/img]
#2 2012-06-12 13:35:47
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Прекарвай повече време с него. Ако се случи нещо подобно, смисъл да има доста хора около него и да си го видяла (знам, че сега не си) отиди при него, кажи: "Я, направете ми малко място." и седни до него. Без да ги чакаш да се отдръпват направо си сядаш между тях и те искат, не искат, ще се отдръпнат.
#3 2012-06-12 15:35:57
- ttiiniie^^
- Member
- From: Saint Petersburg.
- Registered: 2010-12-17
- Website
Прекарвай повече време с него. Ако се случи нещо подобно, смисъл да има доста хора около него и да си го видяла (знам, че сега не си) отиди при него, кажи: "Я, направете ми малко място." и седни до него. Без да ги чакаш да се отдръпват направо си сядаш между тях и те искат, не искат, ще се отдръпнат.
+1 или направо седни в скута му :д
И какво значи "дърпаха го"? Добре, не би ги ударил, но би им направил забележка, нали? Можеш да поговориш и с него и с тях ..
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Tumblr.
#4 2012-06-12 17:31:28
- snow white_99
- Member
- From: София
- Registered: 2011-01-27
+1 или направо седни в скута му :д
И какво значи "дърпаха го"? Добре, не би ги ударил, но би им направил забележка, нали? Можеш да поговориш и с него и с тях ..
Той им направи естествено, но те се държат като малки деца..Не се бях сетила за скута хах :DD
If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention.
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8cec9ilRs1qg3fxxo2_500.gif[/img]
#5 2012-06-12 17:41:14
- dirtymind
- Member
- From: Barselona <3
- Registered: 2012-03-24
При всеки е така (поне при повечето).Недей да се впрягаш и наистина се опитай да прекарвате повечко време заедно.Ако не,поне поговори с него за това.
[img] http://24.media.tumblr.com/tumblr_m66uu … 1_1280.gif [/img]
#6 2012-06-12 18:12:14
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Ако това с говоренето не помогне, аз пък ти казвам да си отракана. Имам в предвид.. Когато ги видиш около него отиваш и ги бутваш леко (или силно, както искаш) , за да си направиш място до него.
Но, сериозно, видиш ли, че те се навъртат около него, просто отиваш там. Не може да стоиш и да гледаш отстрани.
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#7 2012-06-12 18:22:44
- RecklessGirl
- Member
- From: Dubstep land <33
- Registered: 2012-04-10
Няма какво да те притеснява при положение,че той не им обръща внимание.кажи му ,че не ти е проятно да го дърпат други момичета,той би трябвало да предприеме нещо.
Pages: 1
- Index
- » Кош
- » Съседен клас.