Pages: 1
#1 2012-06-08 21:42:18
- glittergirl
- Member
- From: The Moon.
- Registered: 2012-04-21
Re: Неща за любовта.
1. Любовта е като войната – лесно е да я започнеш,но трудно можеш да я спреш.
2. Любовта е ключът,който отваря вратите на щастието.
3. Ние обичаме,защото това е единственото истинско приключение.
4. Една дума ни освобождава от всички тегла и болки на живота: Тази дума е Любов!
5. Любовта е като огън,но дали ще стопли сърцето Ви или ще изгори до основи къщата Ви,е трудно да се каже.
6. Истинската любов не може да говори,защото истинското чувство се изразява по-скоро с дела,отколкото с думи.
7. Да обичате не значи да гледате един в друг,а да гледате заедно в една посока.
8. Да любиш и да бъдеш любим е най-великото щастие на земята.
9. Да забраниш на човека да обича и желае значи да го лишиш от неговата същност.
10. Да умееш да обичаш значи да умееш всичко.
11. Любовта е второто Слънце на света.
12. Любовта никога не идва в подходяща опаковка.
13. Най-ценното притежание,което един мъж може да има на този свят е едно женско сърце.
14. Ти не обичаш една жена,защото е красива.Тя е красива,защото я обичаш.
15. Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки,от пламък и вярност,докато станеш купчина пепел.
16. Любота е крила…
17. Любовта,която получаваш,е равна на любовта,която даваш.
18. Да действаш в момент на страст е все едно да се впуснеш в море по време на буря.
19. Какво е любовта? - да прощаваш на някого повече,отколкото заслужава.
20. Постоянен в любовта и постоянно влюбен са две различни неща.
21. Сърцето няма слуги.То само си сервира и вино и отрова.
22. Ревността наподобява повече завист,отколкото да е плод на някаква любов.А завистта е дребнав,пълзящ порок,в повечето случаи неоправдан и безпочвен.Ако има основателен повод за ревност,то тогава е излишно да се говори за любов.Само хората са толкова придирчиви.Пеперудата не пита цветето: "Друг целувал ли те е вече?" И цветето не пита:"Задиряла ли си друго цвете?"
23. Да обичаш значи да намериш в щастието на друг своето собствено щастие.
24. Ти и аз!Няма свят извън двама ни! Миналото е забравено,а няма бъдеще.Има само мигове,в които се вкусва безкраят на опиянението.
25. Този човек,който обичаш в мене,естествено е по-добър от мене: аз не съм такъв.Но ти ме обичай,и аз ще се постарая да стана по-добър от себе си.
26. Истина и добро пораждат любов.
27. Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.
Завистта ги накара да ме мразят. Омразата ги накара да пробват да ме прегазят,само че не разбраха как докато се целеха в мене,самите те се бяха превърнали в мишени!Вярвам,че хората се раждат добри,обстоятелствата ги правят лоши!Аз плащам цената за грехове си,не забравям приятелите и враговете си!
#2 2012-06-08 21:46:53
- thefernandosun
- Member
- From: BARCELONA
- Registered: 2011-01-04
ммм 27 !
[img]http://i634.photobucket.com/albums/uu68/loveus5/tumblr_lvdypj2nTT1qj7wmwo1_500_large-1-1-1-1.jpg[/img]
`Не можеш да загубиш нещо,което никога не си имал...`
#3 2012-06-08 22:43:16
- Princэska___
- Member
- Registered: 2011-01-07
ммм 27 !
ммм Шекспир.
Не съм съгласна с всички.
#4 2012-06-09 07:51:14
- dirtymind
- Member
- From: Barselona <3
- Registered: 2012-03-24
7. Да обичате не значи да гледате един в друг,а да гледате заедно в една посока.
Колко вярно.
[img] http://24.media.tumblr.com/tumblr_m66uu … 1_1280.gif [/img]
Pages: 1