#1 2012-05-28 14:16:00

SeSiTy1
Member
Registered: 2011-02-19

Re: Sad story

Извинявам се, ако имам грешки! Дано поне съм ви казала нещо, което да запомните завинаги ! МЕРСИ
Нощта беше тъмна, а за малкото дете изглеждаше като че ли пълен мрак. То не обичаше мрака и тишината- те го караха да си мисли и да си припомня неща които му пълнеха очите със сълзи. И дори когато притваряше очи и  току що изтритите сълзи с надежда , че ще дойде светлината, в мрака не се виждаше нищо, и нищо не го разсейваше, затова то мислеше за едно и също. Сълзите пак закапаха и падаха от лицето му като остри копия към земята.Искаше му се да изтрие паметта си, но нали точно за тези спомени милее и страда.В тъмнината беше само' и сълзите се открояваха от лунната светлина.То седна до прозореца и се загледа. Да ви кажа незная какво търсеше но накрая посочи с мокрото си пръстче една звезда и каза : -Липсваш ми!- но не успя да завърши, защото идващите съзи направиха онази буца в гърлото и то прекъсна. Не спираше да плаче и всяка вечер беше така:
-Само ако можех... - тази звезда беше майка му. То отново си припомни как до преди месец всяка вечер лягаше щастливо приспан от целувката на майка си. А друг път заспиваше до нея и се мушеше под ръката й, а ако тя я отместеше детето я връщаше обратно. А какво стана сега ? Не беше яло от седмици, не беше спало, духом не беше тук ! Да... беше щастливо. С последен то каза:
- Ще те чакам както слънчев лъч в мрачен ден. Ще те викам като ехо в празна стая. Знам слънчев лъч не ще падне за мен, но не би ме спряло да мечтая!- и затвори очите си завинаги....

#2 2012-05-28 14:23:15

happy_time_day
Member
Registered: 2012-03-02

Първо започва с "аз", и продължава с "то" т.е. променяш вида на текста от името на детето на неутрален разказвач. При различните задачи е различно време.
Но иначе не е лошо... nod

I'm becoming... Brundlefly.

[img]http://37.media.tumblr.com/0efe6690e2ab5b9ba55665325d7f94b3/tumblr_n4uqnoQeti1tn67w6o1_500.gif[/img]

#3 2012-05-28 15:36:24

~smiley___face~
Member
Registered: 2011-09-08

Не ми хареса... Беше ми безинтересно, честно да си кажа smile А и пунктуацията ти не ми хареса, ама въобще smile Но продължавай да опитваш smile

Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]

#4 2012-05-28 15:46:31

Sun_Shine_
Member
Registered: 2011-10-02

Не ми хареса... Беше ми безинтересно, честно да си кажа smile А и пунктуацията ти не ми хареса, ама въобще smile Но продължавай да опитваш smile

Наистина има много грешки и е малко несвързано според мен  speechless  Амиии..Както каза ~smiley___face~ - продължавай да опитваш smile

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_luxabjG6OJ1r2nsaxo1_500.gif[/img]

#5 2012-05-28 17:04:45

iorsss
Member
From: New Orleans
Registered: 2011-09-21

Малко е объркано,успях да разбера само края.....но замисъла ми харесва! Продължавай да се опитваш,скоро ще има резултат smile sun

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook