#26 2012-05-26 19:21:13

rumito-todorowa2000
Member
Registered: 2012-04-03

Re: ПОМОЩ

13  smile

Може да звучи налудничево,но ето каква е моята идея:
Отиди в твои роднини-приятелка,баба и т.н. - ЗА ЕДНА ! НОЩ
Все пак той ти е баща и малко или много ще се притесни за теб.А после не се притеснявай да се прибираш - не им казвам къде си и накарай човека ,у който си също да не казва и им кажи че няма да се прибереш от това място докато баща ти не спре да се заяжда с теб и че няма да се прибереш,ако има възнамерение да те бие и вместо да има учебници,напълни раницата с най-нужното и отиди там у приятелка . 6-7 неизвинени няма да са нищо всравнение с това,че баща ти например спре да те закача.
Но повярвай,че за това се иска доста смелост и сигурност ,че някой ще те иска.

Минавало ми е през ума, но ме е страх. Страх ме е от това, че той може да каже, че ще спре само за да се прибера. След като се прибера съм сигурна, че ще ме пребие. Казвала съм и на майка си, че някой ден ще избягам, но тя също каза, че това не е добре и че ще си имам проблеми ако го направя. Но все пак благодаря за идеята.  hug  smile

Хей мила,а баба нямаш ли да я научиш да си превъзпита майката,защото като гледам тя няма да те защити от баща ти..Това е така,защото изпитва и тя страх към него ли? Няма да те пребие,в случай че го направиш в закрила на детето ще му забранят да те доближава kiss ! smile

[img]http://data.whicdn.com/images/30589262/tumblr_m3ofmlz7wI1qez43mo1_500_large.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook