Pages: 1
#1 2012-05-23 14:19:35
- summer.time
- Member
- Registered: 2009-07-17
Re: Modelland , Tyra Banks
Не знам дали някой е чувал за книгата, но аз съм голям фен на Тайра, и след като гледах сезон 17 на Новият топ модел на Америка, разбрах за книгата и започнах да се ровя навсякъде за да я намеря. Излязла е 2011, и явно само в Америка, защото аз чак сега чувам че Тайра е написала книга ;д .
Модел ланд е първата от три книги. Стана ми много интересна историята след като прочетох за какво става въпрос...Таа Модел ланд е нещо като Хогуортс за модели. Всички момичета искат да отидат там, защото там обучават така наречените интоксибели, който са буквално ужасно красиви момичета с суперсили. Разказва се за момиче на име Тууки Де Ла Креме (незнам защо но това име много ми харесва) , тя е странна и назнайно защо е избрана да отиде в Модел ланд и има шанс да стане интоксибела. Когато е там среща едно дебелко момиче Дилан, едно по ниско момиче Шираз и момиче албинос Пипър, та и четирите са странни и не би трябвало да са там очевидно, защото всички който отиват там са направо перфектни. Сприятеляват се и се изправят на трибуните на Модел ланд заедно. Докато са там Тууки се влюбва в едно момче и се целува за първи път и така нататък... Не мога да ви кажа повече защото още не съм я прочела цялата, но за сега ми харесва много ..
Какво ви е мнението за книгата, харесва ли ви, струва ли ви се интересна ? Ще я прочетете ли въпреки че я няма на български ?
.Tumblr.
.Снимките ми.
!!! Factory farming in 60 seconds !!!
.Instagram.
[img]http://prikachi.com/images/667/5508667N.jpg[/img]
#2 2012-05-23 15:27:48
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Когато излезе на български, непременно трябва да я прочета! Защото ако е на английски, няма да мога да я разбера цялата.
#3 2012-05-23 22:00:48
- privaтe Love
- Member
- From: in his late night thoughts
- Registered: 2010-08-07
На пръв поглед историята ми се стори малко детинска,но като се поразрових намерих интересни неща и да,бих я прочела.А и корицата ми допада страшно много.
«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...
Pages: 1