#1 2009-10-12 20:06:17

mimitooo
Member
From: .::: Варна :::.
Registered: 2008-11-18
Website

Re: Жена ”родила” дете, без да е била бременна – историята за не

Жена ”родила” дете, без да е била бременна – историята за непорочното зачатие

След дълги години на недоизказани съмнения, още един факт в Библията се потвърждава – историята за непорочното зачатие. И както всички останали значими неща, това също произлиза от България. Само че този път, за разлика от всички досега познати на историята случаи, жена е успяла да „роди” , при това без дори да е била бременна! В ролята на благия вестител, този път се изявил леко притеснен социален работник, който 5 дни след раждането на бебето е дошъл на вратата на Семиха Исмаил от Добрич. Целта на визитата е била тя да подпише декларация за отказ от родителски права на момиченцето, но за всеобща изненада се оказало, че тя въобще не била бременна!udost

„И аз викам – няма такова нещо, аз не съм родилката, не съм майката на това дете. И социалният работник от Закрила на детето вика – „има акт за раждане, издаден на Ваше име, от Ваше име“. Не съм била бременна, не съм родила на 25-ти, а е издаден акт за раждане на дете Мелиса Семиха Исмаил“. Объркването било пълно, но когато отишли при лекарката, която изродила детето, тя потвърдила, че истинската майка е друга жена. Още на сутринта след раждането, жената която се представила за Семиха, избягала от болницата. В момента се води разследване и надеждата на всички е , че истинската майка ще бъде намерена. Друг е въпросът каква действителна полза би донесло това на детето, но за съжаление то не е могло да случи на по-свестни родители. Причината за всичко е , че когато една жена ражда в България, от нея се изисква да каже само името и ЕГН-то си. Дори не й искат лична карта… Дали това е остатък от социализма, когато всеки се е доверявал на всички или пък хронична липса на загриженост към бебетата на България ?

Винаги, когато съм ставала рано сутрин съм изпитвала специално, даже на моменти магическо чувство. Обхваща ме странна, неописуема гордост от това, че живея във „втората Америка“ – държава, в която всичко е възможно, но за съжаление в повечето случаи се случват само неприятни неща. Ние сме може би единствените хора, които искат лична карта, когато влизаш в студентско общежитие, но въпреки това, когато раждаш е напълно достатъчно да кажеш името и ЕГН-то си. Така де, в крайна сметка в общежитието можеш да счупиш нещо, докато за децата на никой не му пука…  wondering

[img]http://prikachi.com/images/381/3030381s.jpg[/img]

#2 2009-10-14 18:08:43

magsity
Member
From: Nz KaDe SaM
Registered: 2009-06-12

Ех да бе да не бе да е забременяла от цвете кат е помирисала laugh

#3 2010-07-02 19:01:04

sashkaaa
Member
Registered: 2010-04-07

пффххх, сигурно  laugh  laugh

#4 2010-07-02 21:10:57

xhuxhaxhu
Member
Registered: 2009-06-14

божке.  speechless

#5 2010-07-02 21:30:20

Sisi7u
*-_c0oL StaR_-*
From: градът на прокълнаtиtе . !! .
Registered: 2010-03-06

laugh  омг ..
това сигурно само в България може да стане ..
|-)

[img]http://prikachi.com/images/452/3028452n.jpg[/img]

#6 2010-07-03 13:37:29

Dennni
Member
Registered: 2009-12-30

омг.. |-)                                                           

да е... смятай.. :d

Научи се да оценяваш това, което имаш, преди времето да те накара да оцениш това, което си имал, (:

#7 2010-07-03 13:40:10

iveto0_94
`Vampire heart`
From: *...MyStic FallS...*
Registered: 2009-08-03

rofl

[img]http://i569.photobucket.com/albums/ss138/softskin13/Emoticon-Flip.gif[/img]  Когато често се срещаме с дадени хора,
те стават част от живота ни. И като станат
част от живота ни, започват да се опитват
да го променят. И се сърдят, когато не
правим това, което те изискват от нас.
Понеже всеки си мисли, че знае как
другият трябва да живее живота си,
но всъщност никой не знае как трябва
да живее своя собствен!

#8 2010-07-03 18:30:57

demito_didito
Member
From: Stockholm, Sweden