#1 2012-05-10 18:53:59

play_boy_justin_bieber
Member
Registered: 2011-09-12

Re: Ходя с брат ми! .. :/

Здравейте! Не знаех, къде да я постна тая тема. Та такам! smile Да започваме с историята ми:

Преди 2-3 месеца брат ми, ми предложи. Не знам какво ни стана и на двамата, че се харесахме. И аз приех.  shake  shake И вече от 3 месеца ходим. Истинско мъчение, ако разберат нашите. Сестра ни, се сгоди, след което последва и сватба. Отидохме на сватбата, като брат и сестра, обаче после в тоалетната. Мхх .. сещате се. Оправи ме. И сега, като сме вечер в нас и си лягаме, лягам при него. И понякога .. мхх .. обаче, се чуствам с него някак си .. незнам. Хем се радвам, хем се чуствам омърсена. :X Никой не знае за връзката ни, обаче .. не издържам. Не искам без него, нито пък с него, защото сме брат и сестра. Сега каквато искате ме изкарайте, но го обичам. Моля дайте ми съвети! heart

#2 2012-05-10 18:57:24

privaтe Love
Member
From: in his late night thoughts
Registered: 2010-08-07

Изивинявай за коментара,но според мен това е яко,ужасно,максимално извратено lipssealed Наистина не знам какво да кажа,за пръв път чувам такава история

«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...

#3 2012-05-10 19:00:03

nqkfa_si_tam
Member
From: Някъде там...
Registered: 2010-09-06

Това е кръвосмешение.Не е никак правилно.Не искам да те съдя,но това е много,как да се изразя...извратено все пак той ти е брат.Мисля,че трябва да спреш тези взаимотношения веднага.

Открих сродната си душа. Той - не!

#4 2012-05-10 19:02:04

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Боже, ела си прибери версиите.

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook