Pages: 1
#1 2012-04-26 12:12:15
- kingsize_ofanziva
- kingsize
- From: Някъде там
- Registered: 2009-03-09
- Website
Re: Объркани приказки
Здравейте
Трябват ми едни идиотщини,но не откривам почти нищо.....
търсих в нета,ама малко неуспешен резултат
Трябват ми всякакви приказки безсмислици от рода на: "трябва да боядисам моравата и да подстрижа къщата"
Преди време имаше една жена на Шоуто на Слави,която разказа цяла приказка , която беше супер странна и объркана,ама не успявам и нея дори да намеря
Та...ако някой знае всякакви такива - да пише тука
Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то
умря...хахаха...
Да ви имам мониторно , процесорната , клавиатурно , мишкова , скайп любов !!
#2 2012-04-26 13:07:30
- мuaa {}
- Wayne's world. ♥
- From: Идвам от там, където ще отидеш
- Registered: 2012-03-10
Пробвала ли си с тъпизми ? Аз потърсих в гугъл за тъпизми и ето какво намерих;
Котка паднала от улука и оживяла.
Защо? - Защото имала късмет.
На следващия ден пак паднала от улука и оживяла.
Защо? - Защото свикнала.
На другия ден отново паднала от улука и умряла.
Защо? - Защото не всеки ден е Великден.
Бременна жена отива на лекар и казва:
- Докторе, бременна съм!!
Докторът казва:
- Изяш една маса!
Жената изяла масата и отишла на следващият ден:
- Докторе, бременна съм!
- Изяш един стол!
Жената изяла масата и отишла отново...
- Докторе, бременна съм!
- Изяш една китара!
Жената изяла китарата.
На следващият ден жената отишла при доктора и казала плачейки:
- Докторе, бременна съм!
- Дай да видим това бебе.
Докторът прослушал бебето пуснал го на видеозона, а то седяло на стола, с краката върху масата и китара в ръце, и пеело весело:
- Няма да изляза! Няма да изляза!
Един човек карал дупки. Една паднала. Той слязъл да я вдигне, но паднал в нея...
- Виждаш ли онзи слон дето се крие зад стола ?
- Не.
- Е как ще го видиш! Нали се крие...
Две различни интерпретации за патките и хората:
1. Една патка дълго време седяла, мислила, седяла, мислила, пък накрая се оказало, че само си седи.
2. Една патка дълго време мислила, пък накрая умряла от птичи грип.
- Какво ще получим ако кръстосаме мравка и слон?
- Нобелова награда...
Две топчета се търкаляли и по едно време едното казало:
- Стълбички-ки-ки-ки...
Две капки вода се карали коя е по мокра...
Две червени чушки се карали коя е по зелена...
Две риби мълчаливо си говорели...
Абе ето направо линк http://www.yes.bg/fun/?cat=26
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/123/4846123R.gif[/img][/*]
[/list]
We♥it. ; Питайте ме.
#3 2012-04-26 14:45:53
- kingsize_ofanziva
- kingsize
- Website
Да,благодаря ти тези ги гледах, но ми трябват по-дългите като приказки които са направени
тях не мога да намеря
умря...хахаха...
#4 2012-04-26 15:50:59
- мuaa {}
- Wayne's world. ♥
- From: Идвам от там, където ще отидеш
- Registered: 2012-03-10
Ами намерих само тези, не знам дали ще ти свършат работа, но все пак;
Падащите баби
Една баба се надвеси от прозореца от прекалено любопитство, падна и се преби.
От прозореца се подаде друга баба и се загледа в размазаната долу, но от прекалено любопитство също се изхлузи от прозореца, падна и се преби.
После от прозореца се изтърси трета баба, след нея четвърта, след нея пета.
Когато и шестата се прекатури, ми омръзна да ги гледам и отидох на Малцевския пазар, където, казват, на един слепец му подарили плетен шал.
Даниил Хармс
1937 година
Началото на един прекрасен летен ден (Симфония)
Даниил Хармс
;;
Петелът току-що беше изкукуригал, когато Тимофей скочи от капандурата на покрива и стресна всички, които в това време минаваха по улицата. Селякът Харитон се спря, грабна един камък и замери Тимо-фей. Тимофей изчезна яко дим. „Ама че шмекер!" -зашумя човешкото стадо, а някой си Зубов се засили и с всичка сила си фрасна главата в стената.
„Ох!" - викна една лелка, подута от зъбобол. Но Комаров я шляпна и жената с вой пропълзя под портата. Наблизо минаваше Фетелюшин и се подхилваше. Комаров се приближи до него, каза „Що се хилиш бе, мазник!" и удари Фетелюшин в корема. Фетелюшин се присви до стената и се разхълца. Отгоре Ромашкин взе да плюе през прозореца, като се опитваше да уцели Фетелюшин. Близо до тях една стринка с голям нос налагаше детето си с коритото. Шишкава млада майка триеше в стената лицето на хубавкото си момиченце. Хилаво кученце, счупило тъничкото си краче, се въргаляше на тротоара. Едно хлапе ядеше някаква гадост от плювалника. Пред бакалницата имаше дълга опашка за захар. Женорята се караха гръмогласно и се налагаха една друга с торбите. Селякът Харитон, пиян до козирката, стоеше пред жените с разкопчани панталони и бръщолевеше мръсотии.
Ето така започна един прекрасен летен ден.
;;
Навечерието на Нова година. Дядо Мраз стои насред къщата си и грозно псува. Снежанка прегорила манджата. Джуджетата - пияни, не щат да работят. Всеки момент трябва да се тръгва да се разнасят подаръци, а торбата стои празнa. Елените осрали целия двор, счупили оградата на обора и избягали. В целия този хаос Дядо Мраз се оправя сам-самичък, с един-единствен помощник - едно малко ангелче. Ангелчето обаче цяла сутрин се мотае, а уж е излязло за малко само да донесе една елха... По едно време вратата се отваря, ангелчето влиза с елхичката на рамо и вeсело пита:
- Къде да я сложа тая елха?
Оттогава е традиция на върха на новогодишната елха да стои едно малко ангелче...
;;
Ето какви са били последните думи от живота на последният циганин на планетата през 2346 година:
- Анализирайки парадоксалните симптоми и разглеждайки екзестенциалните теореми фактически, на практика синтезирайки пантонимиката на парадоксалната антропология, действително твърдостта на алкалоземните метали се изменя право пропорционално с покачването на температурата, без да губи здравина-а-а...
;;
Една приказка по цигански:
Ся, Мемет, некогаси на един ного тъпо кралица му са ражда един, ама псилютно грозен дащеря. Ма токлу грозен - смрът. Като го погледнеш и напрао ти спира чесовника. И затва кат дошли феите на кърщенето, и сичкото са мръщи и като иде до леглото на принцеста, сичкото повръщал.Обачи, имало един добро фея, и той каза:Ми, фаф тва ден, кога те тва изрот тука напрай шеснаесе годин, ша са наръга сас един шило в гъзъ и ше баялдиса, за радос на родата.
Анджък, ашколсун, мерси! - казал кралицата. Щот са, то верно майка му, ама гледа реално на нещтата. Ше баялдиса - мъди! - викнало Злото фея. (То ного са ядосал че са го туриле най-близо при креватчето, и не мое си напрай джамбурето - кво апне или пийне - венага връща) - Ич нема а пукяса, ми кат са избуши сас шилото, само ше успива, и като идва Прекраснуту принц да го цуне, тогаа ши става.И аман-заман, нема кво да прайш. Кото - такова. Минава бая годин и малкото принцеса пурасва и стана най-грозния девойка ф Млечното път. Толко грозен, че даже мухите не го каца. И като прай шеснаесе годин, некаф обущар толко са сплашва като го видя, че почва да бега и спуснал шилото. И нали са сещаш, Мемет? Тва кат вижда шилото и давай, да си го завре у гъзо. Щот не само грозен, ми и прос. И ляга и почна да хърка. Ама хърка ти казвам - бичи. И хорат не може заспива от хъркане, и фащат, и го затварат на една кофчег, и го носат на гората, и го затрупали там ф един дупка, и даже неколко народ ударили една кючек отгорето. То даже майка му викал да го фърлат на морето, ама те казали че нали, тва друго прикаска и така.
И отива майка му при Злото фея, и са моли и вика:Ама мола ти са ма, кажи кога ше са сабуди мойто щерка ма, кажи, та да знам, та ф същата мумент да са знасям ф чужбина. - Толку ного и бил мъка за щерката.Кат са намери принц, тогава ше са збужда, дееба и киликанзера истръпнал.А! Кой тва идиот, дека ше го пуглежда на мойто щерка, ма?
Любоф кьораво, ма. То по-чапрашък от дрисня, ма. И по-кьораф от Стиви Вондар. Ши са намери. Такъф вест, направо сасипва горкото кралица. Не могло да преживява тва майчинската сарце и издъхва от мачителен смърт след осемдесе и седем годин.И след сто лазарника, Мемет, през онва гора минава една принц. Не било баш такъво, кво казал феята. Било алкохолик и коцкар - да си ебе мамата. Ебало какво добара - живо и умряло. И некои му викали "Некрофил", ама него му било през... нали, щот и без тва не са родило ного умен, апа и сас времето, по-прос станало.Усеща по един време принца, а! Велисипета нещо тресе. А де! Слиза от транспорта, свалил каската - слуша: "Рррррръъъъмх - хъъъъъърф!". Ай сиктир. Първо си помислило, абе нещо на ушите му стана, ама после са усеща - тва под земята нещо хърка.Абе кой заспал тука бе? - вика, и веднага са сети че само женско мое така яко да бичи. И го фанал яко некро... тва, любофта. И са фарлило на земята и копа. И изкопва кофчега. И таман продупчило един дупка на необходимия место, и аха, таман сваля гащите, и слуша отвътре:Ааа, давай първо да са цалувами!Абе кой тука хухавели, бе? Фаща и расковава целото капак, и кат поглежда - веднага пада ф несвяс. От ужас очите му исфръкна и той - долу. Комоцио.И принцесата вика: Адеее, раздават принцове! - и му са фърля отгоре, и докат още не са опраил го... така. И, чудо! Грозното принцеса са превръща на още по-грозно жаба. Крастаф. По едно време пича са осеферил така леко и гледа - некаф кофчег и един жаба. "Ебагомайката, колко пих фчера бе?" И си мисли, че на друго прикаска, и фаща и цалува жабата. Обачи жабата стана мнооого красиф принцеса, и вика: Давай да са женим! И тоа вика убаво, и фаща и го надупва. И после тръгна да си отива, и красивото принцеса казал: Ами каде, бе ко стана сас жененето? - и тоа като са ядосва, и траааас - набримчи го един тукат. И красивото принцеса са превъртял двама пъти фаф въздуха, и са избуфтя на земята и пак станал жаба. Тва гледа и не верва. Аре пак цалува - пак красиф принцеса - аре пак го напънал, после пак - траааас тукатите - пак жаба. А! Аре трето път - пак така.И принца мисли, мисли и вика:Разгеле, най-накраа нещо полезно ф тоа живот скапан.Ти прибра жабата ф джоба. И оттогава са опрай.
И така...
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/123/4846123R.gif[/img][/*]
[/list]
We♥it. ; Питайте ме.
#5 2012-04-26 21:45:52
- kingsize_ofanziva
- kingsize
- Website
мерси (y)
умря...хахаха...
#6 2012-05-19 12:40:26
- dirtymind
- Member
- From: Barselona <3
- Registered: 2012-03-24
Две червени чушки се карали коя е по зелена...
Ама са ми умнии...!!!
[img] http://24.media.tumblr.com/tumblr_m66uu … 1_1280.gif [/img]
Pages: 1