Pages: 1
#1 2009-10-05 14:46:56
- Деница
- Member
- From: ....
- Registered: 2009-02-22
Re: Можело човек да е влюбен едновременно в двама души
Според учените е възможно един и същи човек да обича двама души едновременно и това явление далеч не е чуждо на човешката природа, пише британският вестник „Сън", цитиран от БГНЕС.
Сексологът от университета Вашингтон в Сиатъл д-р Шварц твърди, че когато в една връзка или брак нещата не вървят както трябва, хората са склони да почувстват "гъдел" в стомаха заради друго лице.
Става въпрос за лице, което е копие на човека с който имате връзка, но въпреки това има и някои по-различни особености, които ги няма постоянният ви партньор. Затова д-р Шварц твърди, че е възможно да се обичат двама души едновременно, даже и повече. Според нея има хора които не могат да обичат само един човек.
"За тангото са необходими двама" гласи известната максима, но в проведената анкета много от читателите на британския вестник са се определили за „танго с трима или четирима". Така те са убедени, че осъществяват най-смелите си еротични необходимости и може да бъдат по-активни, т. е. отлично по-заети от моногамите си приятели и приятелки.
Ако не може да се решите коя от двете красиви жени да вкарате в леглото, не се безпокоите, направете го и с двете. Една от участниците в анкетата обаче казва, че така си е навлякла неприятности.
"В началото излизах и спах с двама, а по-късно и с трима и струва ми се, че всички обичах еднакво. Стана така обаче, че всички разбраха един за друг и ме напуснаха. Сега съм сама и ми е празно", споделя анкетираната.
Млада жена от Индия пък смята, че не е възможно да се обича искрено и страстно повече от един мъж и че подобна връзка няма нищо общо с любовта. Въпреки това тя описва свои изкушения.
"Харесваха ми много мъже, мечтаех да ме вземат в прегръдките си, но никога не посмях да се реша да излизам едновременно с двама. Да спиш с двама или трима, сега вече става навик, защото всеки един от тях може да научиш на неща, които изцяло ще те задоволят", е убедена „Нещастната Мери", както тя се представя в анкетата.
#2 2010-06-17 18:31:23
- pesedemetka
- Member
- From: My Fuckin` City :)
- Registered: 2010-06-16
Re: Можело човек да е влюбен едновременно в двама души
емм .. шансс
В живота не е важно от къде идваш или къде отиваш, а дали успяваш да си щастлив по пътя .. ;]]
Pages: 1