#76 2012-11-02 22:21:32

SmiLe_baby
Member
Registered: 2011-09-08

Re: Изплаши Се (История за Духове) Живите Мъртви

Некст !  heart

ОБИЧАШ - предават те.. ДОБЪР СИ - използват те ВЯРВАШ - лъжат те..МАЧКАШ - уважават те.

#77 2012-11-04 17:57:22

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Утре вечер пускам некст. С:

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#78 2012-11-05 20:02:31

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Заповядайте С:

Част ХІ

Останах с отворена уста,недоумяваща какво иска да каже.
-О,разбира се. -подсмихна се той. -Ти все още не съзнаваш нали? Всичко което се случва тук е по твоя вина. -обясни. -Дяволе,извинявам ти се..Понякога черната страна ме завзема и нищо не мога да направя. Но ти си виновна за всичко. -завърши странникът. Сякаш не чула и дума от това което каза аз попитах.
-А ти кой си ? -попитах го и той се подсмихна.Приличаше  на Кй. Имаше същият налудничав поглед и..Същата психарска усмивка. За миг затворих очи и си спомних как се запознахме. Онзи поглед,който тогава ме плашеше до смърт,онази усмивка,която вече не се появява на лицето му,онезии истории..Които вече не разказва..Онзи психясъл поглед който имаше докато ги разказваше..Всичко изведнъж се стопи..Сякаш Кай вече..Вече не Беше същия Кай. Една топла сълза се търкулна надолу по бузата ми и в тишината се чу глухото падане върху паркета.Отворих очи и видях странникът с бяла кърпичка и протегната ръка към мен. Поех я и избърсах останалото.
-Доска боолка криеш в себе си нали? -попита той. -Не се чуди от къде разбрах.Не си блъскай прекрасната руса главица в това,просто звукът който сълзите издават  значи повече от колкото си мислиш. -той се усмихна. -А съм Сам. -Сам се усмихна наистина мило и пое кърпичката,след което я остави на леглото до другата възглавница.
-То иска теб,Лиз. Другите нямат значение.Майка ти,баща ти..То ще ги убие без да му мигне окото. -То вече уби някой скъп з амен.. Проклето да е!
-То ще нарани и Кай.Въпреки,че е призрак,той може да бъде убит. И това става с него в момента.Той служи на Него за да не бъдеш ти убитата, и това го убива,убива го по-бързо от колкото можеш да си представиш! Той ще умра,Лиз.Ако не направиш нещо..Но единствения начин е ти да..
-Да умра. Да.Това вече го разбрах. -но..Бях ли готова да направя това,исках ли..? Трябваше. Кай може би бе най-големият психар,но аз все пак го обичах.
-Да,но Кай не може да иска това от теб. За това жертва себе си. Това отнема духа му и той се състарява с всяка изминала секунда..Докато не изчезне. -това звучеше още по-страшно.Цялата се парализирах.Усетих остра болка в лакътя,където онази жена в мрака ме проряза. Сбръчих лице от болка.
-Добре. -преглътнах тежно. -Какво трябва да направя? -попитах и Сам ме погледна тъжно.
-Да говориш с Кай.Той знае какво да  прави,но не му казвай за това,което смяташ да правиш. -каза той.
Да в противен случай,Кай никога няма да се съгласи с това..Сигурно ще ме държи тук до края на живота ми,който очевадно не бе далече.
-Добре,но как може един призрак да.. -страхувах се да го кажа. -умре?
-Може. Ще видиш,ако не побързаш..Той ще изчезна.Аз ..Трябва да вървя.Ще дойда отново тази вечер. -каза Сам и стана от леглото,след което изчезна от погледа ми  към стъллбището. В този момчне Кай се появи.Сам усещаше ога той идва!
-Много ли те боли? -попита той и аз се обърнах.Видях го да седи точно до мен оглеждайки лакътя.Но..той не знаеше за това.
-Не. -излъгах.Той кимна. -Кай,трябва да говоря с теб. Нещо наистина важно. -все още нямах никаква идея какво д аму кажа,но той ме изпревари.
-Пред вратата ти е,тихо -той сложи пръст на устните ми,след което ги целуна нежно и стана. -Каквото и да чуеш,Лиз, не отваряй вратата.Скрий се и не издавай никакви звуци!

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#79 2012-11-13 10:07:21

dynda2
Member
Registered: 2010-10-27

нннексссттт  sun  heart  heart

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook