#26 2012-04-17 17:39:36
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Re: Ultraviolet
Радвам се! Много.! Утре ще пусна още..
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#27 2012-04-17 20:00:52
- miss_cute_kiss
- Member
Част Втора
Вървях си замечтана към вкъщи,минах през кварталното магазинче и си купих една ябълка.След което извадих ключа от входната врата и си отключих.
-Мамо? -никой. -Баща ми? -никой.Явно и двамата са на работа. -Ей,заек.Как си? Къде ще ходим сега? Да,навън! -казах на кучето.Взех повода и каишката му.Сложих му ги и излязох.
Тръгнахме към парка.
-Заек,стига си ме дърпал! -виках ли виках,но той не ме разбираше,разбира се,иначе бих се притеснила. Засмях се.Минахме през ръба на фонтана по средата на парка и през пътечки,както и през асфалтирани пътища.Да не повярва човек,тея мързели са решили да асфалтират пътеките в парка!? Заека спря за да...еми да си свърши работата сещате с и аз постоях права за да го изчакам.Вдигнах поглед от кучето и в този момент видях Дошуа и тайфата му.В която беше и прекрасното момче от днес! Ахх късмет! За миг се зарадвах,после си спомних колко зле изглеждам.Прииска ми се в днешно време момчетата да не гледаха само външния вид на момичетата,а това какво са те в същност.Но ела ги разбери.Все още не съм на ,,ти" с тях. Обърнах се с гръб,молейки се да не ме разпознае,но той видя кучето и започна да му се радва.
-Боже мой,страхотен е ! Как се казва? -попита ме,аз все още бях с гръб.Преправих си гласа и отговорих.
-Ами от съвсем малка му викам Заек. -казах,но понеже обичам да си бърборя,се издадох.
-Каква порода е ? -попита той все още клечащ до Заек милвайки го между ушите.
-Ами той е лабрадор,само че не късо-космест,а дълго-космест,затова и хората го бъркат с Голден Ред Рийвъра,само,че те въобще не си приличат. -казах и веднага млъкнах,защото преправеният ми глас от отдавна си беше заминал.
-Хей,чакай ти не си ли..? -попита той и застана пред мен.Усмихнах се широко и се почешах по главата.
-А,ти си бил. -казах с престорена изненада и той се засмя.
-А,ти си била. -повтори той и аз също се засмях,защото когато той го каза,осъзнах,че звучи много глупаво.
-Страхотно куче имаш. -каза той и се усмихна.Ааааа усмивката му.. и белите му зъби,и тези сладки лунички по лицето му,и....той беше просто перфектен!
-И ти си страхотен... -казах провлачено и се стъписах когато осъзнах,че съм го казала на глас.
-Моля? -попита той и се усмихна.
-Ъ,тоест,благодаря.Наистина е страхотен. -пфф изплъзнах се. -Аз съм Джесика между другото. -казах и той се изправи.
-Аз съм Хари. -каза и подаде ръка.Поех ръката му и се здрависахме.Боже мой колко мека кожа има. Той каза нещо но не го чух,в момента физиономията ми беше като на момиче видяло цял апартамент с дрехи-от най-модерните.
-Хайде Хари,няма да те чакаме цял ден.Пък и Ребека те чака. -каза Дошуа.
-Съжалявам.Ще тръгвам.Ще се видим. -каза той и пусна ръката ми.Ребека ли го чака? Това не е възможно.
Знаете ли коя е Ребека? Какви ги дрънкам,не знаете.Става въпрос за Ребека Гилбърт. Момиче със външен вид сякаш излязла от корицата на някое модно списание.Слаба,висока,руса,красива с пищен бюст.Момичето мечта.Но пък отвътре беше толкова ръждясала колкото джантата на колата на чичо Франк.
-Добре ще се видим. -казах на себе си,защото Хари вече беше тръгнал след тях.Хари.Какво страхотно име.
-Хайде Заек. -казах му и тръгнахме към вкъщи.
-Ало? -каза Кам когато и звъннах след като със Заека се прибрахме.
-Кам,няма да повярваш с кого говорих преди малко! -писнах по телефона.
-Секунда да включа и Бет. -каза тя. -Сега казвай.
-Здрасти Бет. -поздравих я и те ми отвърна.
-Та,току-що в парка говорих с Хари! -казах и те писнаха заедно с мен.
-Страхотно,но кой е Хари? -попита Бет.
-Да,кой е ? -съгласи се и Кам.
-Сексбогът днес в училище,който ми подаде тетрадката. -казах.
-А да,сещам се. Джани е от неговият клас.Каза,че е много умен,но братовчед му също учел тук. -каза Бет. -Може пък и на мен да ми излезе късмета. -и трите се засмяхме.
-Е вие какво решихте,ще идвате ли у нас тази вечер? -попитах ги.
-Окей,само да се оправим. -каза Бет и затвори.Аз станах и отидох да оправя леглото си,после направих пуканки и ги изчаках да дойдат.
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#28 2012-04-17 20:47:59
- miimity98
- Member
- Registered: 2011-10-01
Некстт...
[img]http://media2.giphy.com/media/AINIL9Oy8KAvu/giphy.gif[/img]
#29 2012-04-17 20:59:24
- vivianandidi
- Member
- From: Wonderland.
- Registered: 2010-10-08
Страшна е давай НЕКСТ! (f)
Тumblr.
[img]http://prikachi.com/images/957/6122957I.gif[/img]
#30 2012-04-17 21:02:16
- djuu
- Member
- Registered: 2011-09-09
Доста развлекателно ^^ Они, невероятна си !! Давай некста <3 И успех, дано ни смогнеш на желанията и нетърпеливостта ни.
#31 2012-04-18 10:05:04
- Aleks_stz
- Member
- Registered: 2011-01-29
Страшна е давай НЕКСТ! (f)
#32 2012-04-18 14:13:36
- мuaa {}
- Wayne's world. ♥
- From: Идвам от там, където ще отидеш
- Registered: 2012-03-10
Ощее
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/123/4846123R.gif[/img][/*]
[/list]
We♥it. ; Питайте ме.
#34 2012-04-18 18:13:04
- miss_cute_kiss
- Member
Заповядайте.
След около двадесет минути пуканките вече бяха изстинали и двете цъфнаха на вратата.
-Крайно време беше. -казах им и те ме посрещнаха с писък.
-Кажи какво стана Джи.
-Да разказвай. -подкани ме Бет.Започнах да подскачам и те заедно с мен>
-Добре. -казах.Разказах им всичко от игла до конец а после се заехме с пуканките.
-Наистина ли? -казал ти е,че имаш страхотно куче? -попита Бет. Малко се сдухах.
-Да,забеляза кучето ми,но не очаквам много.Мен малко хора ме намират за хубава. -казах,но Кам веднага възрази.
-Глупости,Джесика съвземи се! -каза тя и ме разтърси за рамената. -Определено когато ти подаде тетрадката ти обърна внимание. -каза тя.Е,вярно е,вдъхна ми малко надежда.
-О,Боже мой! -възкликна Бет.
-Какво? -попитахме с Кам в един глас.
-Погледнете! -каза Бет и посочи към прозореца.И аз И Камрин се наредихме.Видяхме Хари с някакво момче минаваха покрай улицата и ОБМ! Хари носеше калъф с китара на гърба си.Ако може и да свири на нея-съм тотално влюбена
-Кой е сладура с него? -попита Кам.
-Мх,Райли каза,че това е братовчед му,който скоро ще учи в нашето училище. -каза Бет и двете я погледнахме с физиономии които значеха ,,А ти от къде знаеш?".Тя сви рамене и каза:
-Райли ми каза. -Райли беше бивсшето гадже на Бет.С което тя си остана приятелка.
-Невероятен не ! -каза Кам. О да,тя много обичаше да си харесва повече от шест момчета,а после се чудеше как да
избере един от тях..Луда работа.В момента в който погледнах към Хари той се обърна към мен и аз се свлякох на леглото за да не ме види,въпреки,че беше късно.Същото направиха Кам и Бет.
-Добре ясни са няколко неща. -казах.
-Първо: Хари е невероятно красив.
-Второ: Свири на китара!
-Трето: Обича кучета!
-Четвърто: Ходи с Ребека и Пето : Никога няма да ме погледне така както ми се иска. -казах и сведох глава.
-Не ставай глупава Джес. -каза Бет. - Ти си страхотна!
-Така ли? -попитах я и тя кимна.Добре,а сега трябваше да съставя план,как да накарам Хари да ме хареа като повече от приятелка.
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#36 2012-04-18 18:24:03
- мuaa {}
- Wayne's world. ♥
Онии страхотна си Давай некста
[list=*]
[/list]
We♥it. ; Питайте ме.
#37 2012-04-18 18:45:15
- Aleks_stz
- Member
Ощее
#38 2012-04-18 19:01:39
- vivianandidi
- Member
- From: Wonderland.
- Registered: 2010-10-08
#39 2012-04-18 19:29:43
- ~smiley___face~
- Member
- Registered: 2011-09-08
Уля-ля! Некст,Заек(?)
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#40 2012-04-18 20:36:28
- xMISTAKEx
- Member
- From: In my room.
- Registered: 2012-04-18
Онии страхотна си Давай некста
Be happy in front of your haters. ^
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
[img]http://photo3.ask.fm/253/100/039/100003011-1qt9ejm-b31feb3tgoje0p0/original/tumblr_lbkmojSeW71qbkcruo1_500_large.jpg[/img]
#41 2012-04-19 19:34:55
- miss_cute_kiss
- Member
Заповядайте !
Част Трета.
Кам и Бет отдавна спяха само аз стоях будна като някой бухал.Ъ-х,не знам защо бухал.Просто си мисля,че нещата с Хари никога няма да се получат както ми се иска.Та кой би харесал такова грозно,дебело...свинче? Сълзите ми започнаха да парят очите.Станах от леглото и изтичах до банята.Там седнах на тоалетната чиния и се наревах едно хубаво.Мислех си наум,колко съм жалка пред Ребека.За Бога,целият и гардероб беше от кориците на списанията.И не само това.Тя самата сякаш излизаше от кориците на списанията.Беше точно като някой модел.Само че едно почукване на вратата на банята размъти умствената ми дилема.
-Заето е. -отсякох.
-Знам Джи. -беше Кам и въпреки,че и казах,че е заето,тя пак влезе.Награбих тоалетната хартия и започнах да бърша лицето си.Но беше прекалено късно.
-Джи,за какво ревеш сега? -попита тя и седна на капака на тоалетната чиния до мен.Много добре знаеше защо,но пак ме питаше. -А да,сетих се. -каза тя. -Не се тревожи.Хари трябва да е напълно луд за да не си падне по теб. -каза тя и разроши косата ми.Лесно и е на нея,като е четиресет килограма с мокри дрехи,като имаше хубав нос,хубава коса..И още много,просто сега не ми се изброява.
-Права си. -излъгах я. -А сега да ходим да спим преди Бет да се разбуди и да дойде и тя тук. -засмях се.
Отидохме обратно и като по чудо заспях.
На сутринта майка ми беше направила закуска.Седнах на масата,но не хапнах нищо.
-Джесика,стига моля те. Хапни поне малко.Това е любимата ти закуска. -каза тя и посочи към чинията с гофрети.
-Тя е на диета. -каза Кам и ме изгледа злобно.
-Мамо,престани да ме караш да ям! Не съм гладна. -казах,ама това беше една голяма опашата лъжа.Умирах от глад.Умирах и да си взема една гофретка с ванилов пълнеж и пудра захар,но не биваше.Моделите от списанията не ставаха толкова слаби с ядене на гофрети,а със строги диети.
-Отиваме да изведем кучето. -казах на мама след като всички се нахранихме.Тя кимна и се зае с празните чинии и останалите гофрети.По пътя тайно се надявах да видя Хари.Всяка моя частичка тръпнеше за него.За страхотната му усмивка (сякаш е рекламирал паста за зъби) ,за страхотните му лунички и за прекрасните му очи..Абе направо за всичко свързано с него.Как ми се искаше някога,в някой слънчев ден да ми посвири на китарата ти.Ех,мечти.
-Джесика,здравей! -поздрави ме кадифен глас.Но аз бях замислена и не му обърнах внимание.Дъвчех дъвка и ненадейно я усетих как пада от отворената ми уста.Стъписах се когато видях пред мен Хари и братовчед му. Брей,колко си приличаха.Цялата се изчервих.най-страхотното момче в света ме поздравява,а аз си изплювам дъвката пред очите му.По-скоро тя пада от устата ми.
-Ъ, здрасти. -казах и се помолих на ум да не е видял нищо.
-Това е моят любимец. -каза той на момчето до него и посочи Заек.
-Оу,сладка е. Как се казва? -попита братовчед му.
-Заек. -отвърнах,но после добавих. -Само не се смей,моля те.Бях на десет когато го измислих,а тогава дори още нямах куче.И той е мъжки. -казах и погалих кучето.
-Не,не,питах за това сладко момиче. -каза той и погледна Бет.
-Аз съм Бет. -каза тя и подаде ръка.Двамата се здрависаха.И тя цялата се изчерви.
-Аз съм Кристиан. -каза той. -Може би би искала да излезем? -попита той.Бет кимна.
-С удоволствие. -каза тя и даде телефонният си номер на Кристиан.Погледнах надолу и тръпнех в очакване Хари също да ме покани,но вместо това той каза:
-Крис,не искам да ви развалям момента,но Бека ще побеснее,ако я накарам да чака. -каза той.Все на рамо калъфа с китарата.
-До скоро Джес. -каза той,но преди да се обърне аз казах.
-До скоро,може би някой път ще ми посвириш? -попитах и той се усмихна с невероятната си усмивка.Цялата омекнах.Кимна.
-Разбира се. Ще се чуем. -каза и ми махна.
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#42 2012-04-19 20:13:36
- Aleks_stz
- Member
Уникат
#43 2012-04-19 20:42:46
- miimity98
- Member
- Registered: 2011-10-01
Ощее..!!
[img]http://media2.giphy.com/media/AINIL9Oy8KAvu/giphy.gif[/img]
#44 2012-04-20 12:32:17
- zdravenq4e_17
- Member
- Registered: 2012-03-08
Уникат
Чакам Неееееекст :p
Love is choice.. ...
"...положи ме като печат на сърцето си, като печат на мишцата си; Защото любовта е силна като смъртта, ревността - неотстъпчива като шеол, святкането и е святкане огнено, пламък най-буен. Много води не могат угаси любовта, нито реките могат я потопи; ако би дал някой целия имот на дома си за любовта, съвсем биха го презрели."
#45 2012-04-20 13:19:49
- мuaa {}
- Wayne's world. ♥
Хайде ощее..
Хари, ах, Хари..
[list=*]
[/list]
We♥it. ; Питайте ме.
#46 2012-04-20 14:01:26
- ~smiley___face~
- Member
супер е! Некст
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#47 2012-04-20 16:06:56
- djuu
- Member
- Registered: 2011-09-09
Още,още,още. (f)
#48 2012-04-20 18:22:53
- miss_cute_kiss
- Member
Днес няма да има некст..
Съжалявам.Утре ще пусна още.
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#49 2012-04-20 19:10:19
- ~smiley___face~
- Member
Днес няма да има некст..
Съжалявам.Утре ще пусна още.
Ее, жалко : (( Нищо - утре две
Dream high!