#1 2012-04-12 16:34:05
- snow white_99
- Member
- From: София
- Registered: 2011-01-27
Re: С душа на метал
Такааа^^ реших да напиша една история...съжалявам ако има грешки дано ви хареса
Аз съм Алис. На 16 съм. Живеея в София. Всички ме знаят като „кифла” , кучка, чалгарка.Но аз не бях точно обратното, метълка по душа.Историята ми е такава….един ден най-добрата ми приятелка Поли замина.Двете бяхме аутсайдери, слушахме групи като “Black Veil Brides” “Tokio Hotel” и “Cinema bizzare”.Познавахме се от бебета. Нищо не можеше да ни скара. Когато замина страдах много не го показвах, но всички знаеха. Опитвах се да бъда силна…но беше много трудно. Всяка вечер плачех . След време престанах да бъда рокаджийка. Намерих нови приятели…напълно се промених. Минаха 4 години. Забравих за Поли. Забравих за болката. Забравих за сълзите. Не осъзнавах колко съм сгрешила. И колко много ще съжалявам. Но един мрачен ден всичко беше различно. Така започна деня ми….
Баща ми ме събуди в 8часа, закусих на бързо нямах много време… В училище всичко беше еднакво. Еднаквите предмени, еднаквите хора, дори и еднаква храна. След последния час който беше математика, с новата ми най-добра приятелка Кели решихме да отидем до мола, защото скоро беше рождения ден на гаджето ми. Трябваше да му изберем подорък, а за нас дрехи за партито.
Разхождахме се . И изведнъж чух много познат глас да казва името ми. Не се обърнах веднага. Сигурно е било грешка.
-Алис!- пак същия глас….Но този път по силно. Бях убедена, че беше за мен. Но кой ли е? Беше ми много познат, и някак променен, и забравен.
Обърнах се и кой да видя….Поли! Не можех да повярвам. Поли…най-добрата ми приятелка се върна. Но дали ще ме приеме такава каквато съм…
-Това ти ли си!?!- попита ме ….и започна да ме гледа много странно. Сякаш съм клоун без грим. Почувствах се ужасно, но не заради това, че изглеждам ужасно, а защото я разочаровах сякаш тези 12 години не сме се познавали.
-Да …но променена. Нямаше друг начин, иначе щях да страдам още повече.
-Не мога да повярвам..Как можа да станеш такава?! Та това не си ти!- замълча за минута – Сега бързам после ще ти се обадя.
Тя се затича…щях да я последвам, но Кали ме дръпна. Трябваше да я оставя, и да изчакам да ми се обади довечера….Продължихме пазаруването. Вървяхме бавно към любимия ми магазин. На прага на магазина бях много изтощена, а след срещата с Поли бях доста притеснена и разсеяна. Кали влезе вътре първа, разгледа магазина взе няколко много красиви рокли. Зачуди се, защо нищо не взех да пробвам, но не каза нищо. Тя влезе в съблекалнята. Чаках я 10 минути изведнъж започна да ми се вие свят. Изведнъж залитнах. Опитах се да стигна бързо до малкото лилаво диванче по средата на магазина, но не успях паднах на земята.Една стара жена ме погледна и веднага дойде при мен. След нея дойдоха и останалите служители и клиенти. Всички се струпаха около мен…само Кали още не беше разбрала. Касиерката извика бърза помощ. Кали излезе от съблекалнята , не разбра какво е станало, и как. Затича се и отдръпна всички, за да стигне до мен. Беше много притеснена. Скоро дойде и линейката. Закараха ме в болница. Там ме чакаха майка ми и Поли. Незнам как толкова бързо е разбрала. Мина половин час и аз се свестих....
Ако ви хареса ще пусна още
If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention.
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8cec9ilRs1qg3fxxo2_500.gif[/img]
#2 2012-04-12 16:50:12
- NevеrBackDown.
- Member
- Registered: 2012-02-29
Харесва ми начина по който пишеш!
Некст?
[list=*]
[*]They judge me before even know me.That's why I'm better of alone.[/*]
[/list]
#3 2012-04-12 16:50:13
- daniella__
- Member
- From: Los Angeles
- Registered: 2011-09-10
Много ми хареса.Ще се радвам,ако пуснеш още.(sun)
#4 2012-04-12 16:58:34
- snow white_99
- Member
Мерси многоо
Скоро ще пусна ощее..
#5 2012-04-12 17:23:53
- Chicharitooo
- Member
- From: Narnia <3
- Registered: 2012-03-04
Boy: Knock knock.
Girl: Who is it?
Boy: Marry.
Girl: Marry who?
Boy: Marry me.
#6 2012-04-12 17:36:59
- happy_time_day
- Member
- Registered: 2012-03-02
Некст?
I'm becoming... Brundlefly.
[img]http://37.media.tumblr.com/0efe6690e2ab5b9ba55665325d7f94b3/tumblr_n4uqnoQeti1tn67w6o1_500.gif[/img]
#7 2012-04-12 18:18:46
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#8 2012-04-12 19:07:01
- ~Monster
- Member
- From: Rio De Janeiro...
Харесва ми начина по който пишеш!
Некст?
wwwwwwww[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2atanyJsH1rpxy64o1_500.gif[/img]
wwwwwwww Cuz'only god can judge me!
Just ask '3'
#9 2012-04-12 19:32:34
- miss_cute_kiss
- Member
Най-много ми хареса частта с BVB!!
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#10 2012-04-12 19:40:41
- Mirror... <3
- Member
- Registered: 2012-03-05
Най-много ми хареса частта с BVB!!
![]()
![]()
И на менн !!!
[img]http://i44.tinypic.com/1h86cj.gif[img]http://i44.tinypic.com/1h86cj.gif[/img][/img]
SmiLLe..
#11 2012-04-12 21:13:24
- djuu
- Member
- Registered: 2011-09-09
#12 2012-04-13 11:56:05
- snow white_99
- Member
Радвам се, че ви харесва
Част 2
Събудих се …в болницата. Там бяха майка ми Поли и Кали. Но, защо беше там…та аз я разочаровах. Не може да бъде…Исках да стана да я прегърна, но неможех да стана.Беше твърде трудно, сякаш бях прикована към леглото. Сякаш някой бе забил огромен пирон в корема ми, за да не стана….Пробвах втори път..не стана..Зачудих се какво правя тук?!?..явно от удара съм забравила…
-Как се озовах тук!?!-попитах учудена и доста притеснена…-Или какво е станало?!
-Как така, не помниш ли?!....падна в един магазин..днес- зачуди си Кали..
- Нищо не помня..помня всичко което стана днес..до момента в който Поли затича към тях..
Това беше странно..но по странно беше това, че Поли е там и нищо не казва, просто седи и се усмихва. Сега ли да и се извиня или когато изляза от болницата..незнам. Сигурно ще е по-добре да изчакам да изляза от това проклето място…Минаха 10..гледане и мълчане. Като по едно време една сестра…според мен беше нещо друго облечено като сестра…Все едно това не ме интересуваше много. Та тази сестра им каза да излязат, за да поспя..
Сякаш това, че Поли беше там…ме успокои до известна степен, но още търсех начин да и се извиня..и вероятно да се променя. Заспах след около пет минути мислене…
Както си спах..без да искам натиснах едно някакво копче.. и телевизора се включи. И какво да видя..реклама на „Black veil brides”…Ще идват в България. Дали това е знак, че трябва да взема билети за концерта…не съм много сигурна, но ще го направя..като се добера до компютъра..А кога ще е това..няма да е скоро, а спешно ми трябват..ще се обадя на някой да ги купи…
-Хей..Алекс.. ще ми направиш ли една услуга?- казах го надявайки се да ми помогне..
-Ъъъ…Алис ти ли си?-прозвуча много странно - не сме се чували от 1 година..и зависи каква е..
-Даа знам, и съжалявам- замълчах една минута-Но спешно ми трябват билети за концерта на “BVB”..
-Хъмм защо са ти?-каза го подозрително….
-Едни приятели искат да отидат- тук го излъгах, но иначе нямаше да вземе билетите…и вероятно щеше да каже на гаджето му Нели.
А щом тя знае..ще ме направи на нищо..Тя е един клас по-голяма. Преди две години Петер беше нейно гадже, но той я заряза…и след време тръгна с мен. От този ден…тя ме мрази. Мрази ме в червата си….ще направи всичко, за да ми навреди..кучка
-Добре, щом казваш..кога ги искаш?..-
-Възможно най-скоро….Ако може..не казвай на Нели. Знаеш, че ме мрази и, че ще измисли нещо… и ще го каже на цялото училище…
-Добрее..утре ще ти донеса- щом го каза затвори телефона..
Вече бях спокойна..имам билети за концерта..но дали Поли ще дойде…сигурно това е любимата и група все пак….Изведнъж се сетих, че рождения ден на Петер е точно когато е концерта, а ако не съм на партито му …ще ме зареже.. …Хъмм ще трябва да отида и на двете но как?!....
#13 2012-04-13 14:24:17
- Mirror... <3
- Member
Офф.. дай и на мен билетии
;д Харесва ми !!
[img]http://i44.tinypic.com/1h86cj.gif[img]http://i44.tinypic.com/1h86cj.gif[/img][/img]
SmiLLe..
#14 2012-04-13 15:35:51
- miss_cute_kiss
- Member
![]()
;д Харесва ми !!
![]()
И на мен,и на мен!! БТВ те наистина ще идват,но не е сигурно,обаче чак догодина..
Неексттт ! Фенке на BVB
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#15 2012-04-13 15:58:52
- ~Monster
- Member
- From: Rio De Janeiro...
![]()
;д Харесва ми !!
![]()
И на мен,и на мен!! БТВ те наистина ще идват,но не е сигурно,обаче чак догодина..
![]()
![]()
Неексттт ! Фенке на BVB
wwwwwwww[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2atanyJsH1rpxy64o1_500.gif[/img]
wwwwwwww Cuz'only god can judge me!
Just ask '3'
#16 2012-04-13 17:14:00
- snow white_99
- Member
![]()
;д Харесва ми !!
![]()
![]()
![]()
Неексттт ! Фенке на BVB
Мерси и на двете
Умряяяхх ако дойдат ще ме чуееееешшш кааакк крещяяя
и Анди ще остане без гащи
#17 2012-04-13 17:27:24
- miss_cute_kiss
- Member
![]()
;д Харесва ми !!
![]()
![]()
![]()
Неексттт ! Фенке на BVB
Мерси и на двете
![]()
![]()
Същата работа е и при мене.. :Дд
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#18 2012-04-13 17:30:21
- snow white_99
- Member
![]()
![]()
Неексттт ! Фенке на BVB
Мерси и на двете
![]()
![]()
Същата работа е и при мене.. :Дд
![]()
![]()
![]()
Хах милия към 10 ще пусна 3 част
#19 2012-04-13 17:46:41
- miss_cute_kiss
- Member
Ние си чакаме <3333
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#20 2012-04-13 18:43:07
- Mirror... <3
- Member
Той да дойде, апък няма да му дам си отиде ! :ддд < 3 Фенка завинаги .. Пускай некст ! ;д
SmiLLe..
#21 2012-04-13 18:49:09
- miss_cute_kiss
- Member
Той да дойде, апък няма да му дам си отиде ! :ддд < 3 Фенка завинаги ..
Пускай некст ! ;д
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#22 2012-04-13 18:50:31
- DeathPrincess231
- Member
- Registered: 2011-09-13
ии аз слушам същиитее групи и обожавам BVB
Неекстт
#23 2012-04-15 06:33:53
- jetix4e
- Thug Angel
- From: London
- Registered: 2010-02-01
Хубаво е !
Некст
#24 2012-04-15 19:56:01
- snow white_99
- Member
Сори..че се забавих, но нямам много време Знам, че е малко, но нямах време ...Дано ви харесаа
Част 3
Хъмм….идея ще отида на партито…и ще си тръна след два часа, и ще успея да отида на концерта…Сега трябва да кажа на Поли за концерта…тя дойде веднага щом си го помислих… не знам по каква причина.. Изглеждаше някак различно, някак весела. Щеше да е още по щастлива като и кажа за концерта…..
-Хейй, Поли ще ходим на концерта на “Black veil brides”-казах го възможно най-спокойно..
-Сериозно?!-звучеше сякаш не иска-След това което се случи, ме каниш на концерт?
-Ъъъ..да –вече се притесних-Това може би е начин да ти си извиня…
-Леелее, не знам какво да кажа-беше много спокойна отколкото преди малко-Знам, че ще прозвуча наивно, но ще дойда. Знам, че си искрене и много съжаляваш, а пък и не мисля, че си ме забравила все пак помниш любимата ми група…
-Супер! Сега ще донесат билети те-много се радвам, че се сдобрихме мислех си аз- Ще отидем до нас, след половин час като ме изпишат. Нали?
- Да..естествено! – замълчахме -Аз ще те оставя, да си оправиш багажа.
-Хъмм…добре-прозвуча някак подозрително….сякаш бързаше за някаде
Оправих си багажа…след това ме изписаха. Стигнахме в нас след около 15 минути. По пътя мама ми разказваше, разни работи. Не, че я слушах много бях прекалено разсеяна. Когато стигнахме Поли ме чакаше пред вратата. Влязохме и аз почна да търся из старите кашоните….прерових към десет кашона и на дъното на последния намерих тениска и гривна на BVB. Станах бързо …и се запътих към стаята си. и.....
#25 2012-04-15 21:00:34
- miss_cute_kiss
- Member
Ии,иии?? Какво стана??
Нексст!
[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]