#201 2012-05-08 17:30:33

Sweet.From.Strawberry
Member
From: Mystic Falls
Registered: 2010-09-23

Re: The Greatest Love Story

28 част.

Когато наближих къщата видях, че лампите са светнати, Раян се бе прибрал.Отключих вратата, а след това я заключих.Метнах ключовете на шкафчето до вратата и събух сандалите си.Минавайки през всекидневната към втория етаж, го видях да седи на дивана неподвижно.
- Прибра се. -Продума той без да се обърне към мен. - Забавлява ли се на купона?
- Имаш впредвит купонът, на който не ми каза, че съм поканена?!
- Наистина ли ще правим това в момента, късно е и съм изморен. -Каза той, стана от дивана и се запъти към кухнята.
- О, не.Не, не, не, не, не.Не ми се измъквай така Раян.Няма да пренебрегнеш и този разговор. -Последвах го и повиших тон.
- Елизабет, наистина не съм в настроение.
- Не, ти никога не си в настроение за разговори Раян.Но познай...не ме интересува.Отлагаме това още от както се преместихме.
- Достатъчно! -Извика той, профуча през кухнята и отново се метна на дивана във всекидневната.Викът му ме стресна и замръзнах.За секунди не можех да помръдна.
- Предполагам сам знаеш какво означава това. -Казах аз и бързо затропах към втория етаж.

-------------------------------------------------------

На слудващата сутрин се събудих от хладината, която галеше босите ми крака.Разтърках очите си, но странно слънчевата светлина не ги подразни.Нямаше я, беше замрачено с тъмни облаци и силен мятър.Бях заспала със снощните си дрехи и на отворена врата на терасата.Станах и я затворих, а след това влязох да се изкъпя.След като излязох от банята видях, че е завалял силен дъжд и реших да се облека по-топло.Обух си черно долнище на анцунг с разкроени крачоли, които се влачеха по земята, понеже бях доста ниска, а и долнището беше с ниска талия.Блузата беше бяла, с три-четвърт ръкав, по мен и къса.Показваше малка част от коремчето ми.Облякох си и черно горнище и черни къси чорапки.Слязох по стълбите и отидох в кухнята, за да направя кафе.Раян стоеше на дивана във всекидневната, завит с одеало и гледаше телевизия.Нищо не ми каза...дори не знам дали забеляза, че съм там.В този момент на вратата се звънна.
- Аз ще отворя. -Казах тихо, въпреки, че нямаше голяма нужда.Раян и без това не се бе запътил.Поставих джезвето на котлона и изтичах до вратата.
- Може ли да вляза? -Попита Майкъл след като отворих.Беше подгизнал.
- Да, да, разбира се.Влизай. -Отговорих аз и отвориш широко вратата. - Какво правиш навън в това време?
- Хвана ме неподготвен.Отивах до магазина и се изсипа изведнъж.Вашата къща беше най-близо.
- Целият си мокър, навън сигурно е ужасно.Ще ти донеса сухи дрехи. -Качих се на втория и грабнах първите дрехи на Раян, които ми се мярнаха пред очите.Когато слязох ги намерих да си говорят във всекидневната, седнали на дивана. - Ето. -Подадох му ги и дори за миг не погледнах Раян.
- Мерси, ще отида да се преоблека и слизам. -Стана и се запъти, но имахме малък проблем с разминаването.
- О, извинявай. -И двамата тръгнахме на ляво.
- О, ъъъ... -После на дясно.
- Ок, аз...
- Ти на ляво.
- Ти на дясно.
- Ааа! -Изохках аз, защото така и не се разминахме и той ме бутна.Не изохках заради това, беше леко, а по скоро, заради мястото по което ме бутна.Ръцете.
- О, трябва да се шегуваш. -Обади се Раян.
- Какво става? -Попита Майкъл.
- Дори не беше толкова силно.
- Раян, само влушаваш нещата.Млъкни. -Наредих му аз.
- Wow, wow, чакайте.Какво става?Да не би...да не би да те е ударил?
- Не, не, не стана така.Майкъл успокой се.
- Дай да видя. -Каза той и надигна ръкавите ми.
- О, Боже мой! -Поех си дълбоко въздух.Имах огромни синини, изобщо не ги бях забелязала.Майкъл придоби свирепо изражение. - Не, не, успокой се.Скарахме се малко и той изпусна парата.Всичко е наред, аз съм наред.
- Копеле. -Извика той и удари Раян с юмрук.
- О, Боже. -Ахнах аз и покрих лицето си с ръце.
- Хайде, Елизабет.Махаме се от тук. -Хвана ме за ръката и излязохме.

[list=*]
[*]WHAT WOULD YOU DO IF YOU WEREN`T AFRAID?[/*]
[/list]
[img]http://prikachi.com/images/55/5109055O.gif[/img]

#202 2012-05-08 17:43:46

viktoriq_biserova
Member
Registered: 2010-05-14

Страхотно е. heart  heart

♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]

#203 2012-05-08 18:37:44

kotenceto_394
Member
Registered: 2011-09-08

Некст heart  heart  heart  heart  heart

#204 2012-05-08 19:26:17

djuu
Member
Registered: 2011-09-09

Некст heart  heart  heart  heart  heart

#205 2012-05-08 22:02:21

* juст a дreaм .. * <3
Member
Registered: 2012-04-21

Страхотно е. heart  heart

[img]http://i39.tinypic.com/2eknkn5.gif[img]http://i39.tinypic.com/2eknkn5.gif[/img]

#206 2012-05-09 09:08:54

xnekfonikfox
Member
Registered: 2010-06-28
Website

; ((((( Още<3

"Great loves? Maybe one, if you're lucky."

#207 2012-05-09 09:27:30

nessy_
Member
From: -New York
Registered: 2010-12-25

некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст ВЕДНАГА
heart(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)

[img]http://www.prikachi.com/images/105/4948105h.jpg[/img]
Докосвам гръбнака на вселената, когато пътувам из времето и оставям сянка върху слънцето, любовта ми е като песента на вятъра. Ако зависи от мен, никога няма да умра, ако зависи от мен, утре ще умра хиляди пъти и ще оживея седем секунди по - късно ..!!!

#208 2012-05-09 11:14:11

kiki_009
Brutal Bitch
From: Kavala,Grece <333
Registered: 2011-09-15

Драмата  се  завръща ,но  се надявам  отново  да  проникне  малко  светлина,некст... smile  heart  heart

♔...................†...........♔

#209 2012-05-09 11:35:26

kotenceto_998
Member
Registered: 2010-12-01

некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст, некст ВЕДНАГА
heart(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)

[img]http://prikachi.com/images/278/3774278I.gif[/img]

#210 2012-05-09 16:52:03

Sweet.From.Strawberry
Member

Радвам се, че историята се харесва толкова много.По-късно пускам некст. smile  sun

[list=*]
[/list]

#211 2012-05-09 19:21:04

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

Уникално. <3

#212 2012-05-09 19:53:10

blackketi
Member
Registered: 2010-11-14

Историята е страхотна!!!Много ми харесва!!  heart  heart  heart  heart  heart  inlove  inlove  inlove  inlove

#213 2012-05-09 20:10:55

zvezdi4kata_
Member
Registered: 2009-11-30

Якоооооооо! Некст! star  (flex)

#214 2012-05-09 20:21:38

Sweet.From.Strawberry
Member

29 част.

Времето беше ужасно.Не беше кой знае колко студено, но дъждът беше много силен.За две минути целите бяхме подгизнали.Майкъл вървеше напред, а аз го следвах, нямах представа къде отиваме.По походката му си личеше, че все още беше бесен на Раян.Правеше големи крачки, едва смогвах да го настигна.След няколко минути пристигнахме пред някакво кафе и влязохме.
- Добър ден, какво ще желаете? -Попита момичето, което отговаряше за нашата маса.
- Ще пиеш ли нещо? -Попита ме Майкъл.
- ...Един чай, ако обичате. -Казах аз тихо, премигнах няколко пъти и неспокойно се размърдах на стола си.
- За мен нищо. -Сервитьорката взе поръчката и се отдалечи.Майкъл извади кутия с цигари и запали.
- Не мисля, че тук е разрешено да се пуши. -Отбелязах аз още по-тихо, със сведена към масата глава.
- До колкото знам и побоят над момичета не е разрешен.
- Престани, моля те!...Не беше побой.Скарахме се и той просто си изпусна нервите.А и не е като да съм в болница, нали?
- Само това оставаше и Раян в момента щеше да е два метра под земята..."Не е като да съм в болница"?!Поглеждала ли си си ръцете?!Каква възможна причина би имал, за да ти причини това?Та вие сте най-добри приятели...
- Майкъл...има много неща, които не знаеш.Аз...трябва да говоря с Раян, ще тръгвам. -Казах аз и оставих пари за чая си.
- Wow, wow, wow.Къде тръгна?!Не ми казвай, че се връщаш при него. -Майкъл стана бързо от масата и ме спря.
- Слушай, това е между мен и него, така че се махни от пътя ми. -Повиших тон.Стана ми гадно, но наистина се нуждаех да оправя нещата с Раян веднъж за винаги.Зачуди се за няколко секунди, но после ме пусна да вървя.

----------------------------------------------------

Когато се прибрах в къщата цялата бях подгизнала.Метнах ключовете на шкафа и се събух.Насочих се към кухнята, за да проверя дали Раян е там, но го нямаше.Тръгнах да се качвам към втория етаж, но преминавайки през всекидневната го видях седнал на дивана.
- Раян? -Казах аз и го изчаках  да се обърне.
- Елизабет...
- Виж, аз...
- ...искам да поговорим.
- ...искам да поговорим. -Казахме и двамата в един глас и ако не се намирахме в тази ситуация щеше да бъде смешно.Поех си дълбоко въздух и издишах.Премигнах няколко пъти, преглътнах и седнах на дивана до него.
- Може ли? -Попита той и кимна към ръцете ми.Не отговорих нищо, само се размърдах неспокойно.Раян бавно дръпна ръкава на лявата ми ръка нагоре и пресви силно очи. - Боже, какво съм ти причинил... -След няколко секунди дръпнах ръката си и смъкнах ръкавите.
- Виж, искам да поговорим... -Започнах аз, но той ме прекъсна.
- Да, аз също.Исках да ти кажа, че преминахме през много трудности, така е...
- Раян, слушай, аз не мисля...
- Казах на баба ми. -Минута мълчание, минута гробна тишина настана в къщата.
- Казал си на баба си?!
- Да.Знам колко важно е за теб да не живееш в лъжи и и казах.Виж, знам, че това не е особено голяма стъпка, но когато се почувстваме готови ще кажем и на приятелите ни...на всички.Не е ли страхотно? -Попита радостно той, а аз стоях втренчена в него.Не можех да поема дъх.
- Кога...кога си се видял с баба си?
- Днес.След като ти и Майкъл излязохте осъзнах...осъзнах, че не мога да те загубя.Облякох се и отидох право в "Оушън Център"...старческият дом, където старата Роузи е настанена.
- Роузи...така ли се казва?
- Да, Роузи МакКалистър.Е, тка и не ми каза какво мислиш.
- Това е...
- Страхотно, нали?
- ...да. -Отвърнах аз и Раян ме прегърна.Кашата ставаше все по-голяма.

[list=*]
[/list]

#215 2012-05-09 20:30:10

xMISTAKEx
Member
From: In my room.
Registered: 2012-04-18

По-уникална история няма да мога да намеря, басирам се.... 100% некст  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart

Be happy in front of your haters. ^

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

[img]http://photo3.ask.fm/253/100/039/100003011-1qt9ejm-b31feb3tgoje0p0/original/tumblr_lbkmojSeW71qbkcruo1_500_large.jpg[/img]

#216 2012-05-09 20:38:51

dirtymind
Member
From: Barselona <3
Registered: 2012-03-24

НЕКСТ,НЕКСТ,НЕКСТ,НЕКСТ,НЕКСТ  (f) Още!

#217 2012-05-10 06:13:53

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

Много е интересно. heart

#218 2012-05-10 12:03:18

viktoriq_biserova
Member

НЕКСТ,НЕКСТ,НЕКСТ,НЕКСТ,НЕКСТ  (f) Още!

♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥

#219 2012-05-10 18:25:36

kotenceto_394
Member
Registered: 2011-09-08

Некст heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart

#220 2012-05-10 18:42:41

zvezdi4kata_
Member
Registered: 2009-11-30

Нееекст! sun

#221 2012-05-10 19:30:46

xnekfonikfox
Member
Registered: 2010-06-28
Website

: OOO Какво е казал?
heart  heart  heart  heart  heart  heart

"Great loves? Maybe one, if you're lucky."

#222 2012-05-10 20:26:53

Sweet.From.Strawberry
Member

30 част.

На следващият ден рано, рано Карли мина през нас и ме накара да излезем.Успя да завърти нещата така, че това излизане било "женско", за да не може Раян да дойде с нас.Кар не му беше голяма фенка след случката в кухнята, на която стана свидетел.Времето беше прекрасно, слънцето жулеше асфалта, а и не само.Целите ми рамене се бяха зачервили, добре, че бях облечена леко.На тялото си имах бежова рокля с тънки презрамки, стигаща точно над коленете ми.Разбира се, не беше официална, а плажна.Обувките ми бяха бежови пантофки, косата ми бе пусната, а грим-нямах.Облеклото на Карли беше малко по-предизвикателно, но все пак много свежо и забавно.Потникът, който носеше бе светло лилав и стигаше точно под ребрата и, панталонките бяха къси, дънкови в бежов цвят, а обувките-лилави пантофки.Косата и бе на опашка, а за грим имаше само спирала.
- Ръцете ти изглеждат по-добре. -Каза Кар, докато вървяхме по центъра.Дръпна от цигарата си и след това изкара дима. - Как си?
- О, ъъ...добре. -Карли ме погледна и повдигна вежди.Това беше погледът "Yeah...right"Поех си въздух и издишах. - Раян...просто...заблуждава се, разбираш ли?Опитва се да направи нещата по правилния начин, но...просто не се получава...
- Ами, кажи му всичко това. -Засмях се леко.
- Ако беше толкова лесно до сега отдавна да съм го направила...ще го нараня.
- Всеки преминава през такава фаза в живота си мила, ще го преудолееш. -Каза Кар, преметна дясната си ръка над раменете ми, дръпна от цигарата си и двете се засмяхме. - ОК, сега след като се развесели малко искам да ти кажа нещо...Мисля, че Джейк ме харесва.
- Ааа! -Поех си дъх и сложих ръце пред устните си. - Наистина ли?Това е страхотно.О, толкова се радвам за теб. -Казах аз и двете се прегърнахме. - А къде всъщност отиваме?
- При тях.
- При кои тях?
- При Джейк и Майкъл. -Каза Карли и посочи напред.Чакаха ни на една пейка.Джейк бе облечен в бяла тениска и дънки, а Майкъл в черна тениска и дънки.
- О, не, не, не.Кар!Това ми изглежда на двойна среща, а не съм в настроение да виждам Майкъл. -Започнах да вървя колкото се може по-бавно.Двойна среща...какво си мислеше?!
- Спокойно, не е никаква двойна среща.Просто четирима приятели ще се позабавляват заедно. -Докато ме навиваше вече бяхме стигнали до тях. - Здрасти. -Поздрави ги тя радостно.
- Здрасти. -Поздравихме се всички.
- E, къде ще ходим? -Попита Майкъл и дръпна от цигарата си, като не спираше да ме гледа.С все сили се опитвах да избегна погледа му.
- Ако искате можем да отидем в близкото заведение за бързо хранене. -Предложи Карли и всички се съгласихме.Тя, заедно с Джейк вървяха по-бъро и бяха по-напред, а аз и Майкъл бяхме по-назад.Не, че имах огромно желание, но не исках да се натрапвам на влюбените.
- Виж... -Започна Майкъл. - ...извинявай за вчера.Разбирам.С Раян имате проблеми и трябва да ги разрешите.Ти сама можеш да вземаш решения.Просто...просто се тревожех за теб.
- Няма проблем. -Усмихнах се аз и продължихме по пътя си.Денят беше забавен.След като хапнахме и се разходихме още малко се прибрахме.

[list=*]
[/list]

#223 2012-05-10 20:41:54

xMISTAKEx
Member
From: In my room.
Registered: 2012-04-18

ААААААААААА некста униклано йскйсфсйдфитодсйгецнск  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart

Be happy in front of your haters. ^

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

[img]http://photo3.ask.fm/253/100/039/100003011-1qt9ejm-b31feb3tgoje0p0/original/tumblr_lbkmojSeW71qbkcruo1_500_large.jpg[/img]

#224 2012-05-11 07:26:51

dirtymind
Member
From: Barselona <3
Registered: 2012-03-24

Ааа Майкъл!! heart НЕКСТ,страхотно е! star

#225 2012-05-11 11:31:13

viktoriq_biserova
Member

Ааа Майкъл!! heart НЕКСТ,страхотно е! star

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook