#176 2012-05-04 09:35:36
- xnekfonikfox
- Member
- Registered: 2010-06-28
- Website
Re: The Greatest Love Story
Ощеееееееее асахфсдйл
"Great loves? Maybe one, if you're lucky."
#177 2012-05-04 11:42:26
- viktoriq_biserova
- Member
- Registered: 2010-05-14
Некст
♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]
#178 2012-05-04 17:01:15
- Sweet.From.Strawberry
- Member
- From: Mystic Falls
- Registered: 2010-09-23
24 част.
- Добре ли си? -Попита Карли и сякаш, за да е сигурна, че няма да попитам "За какво говориш?" кимна към ръцете ми.Погледнах ги, а след това погледнах и нея.Все още имах червени следи от стискането на Раян.Нямах представа, че е използвал толкова сила, но нищо чудно.Единственото нещо, което усещах в този момент бе силният му вик и думите "Защо, защо??".
- Нищо ми няма. -Отговорих аз и бързо обърнах поглед към пътя пред мен.Разхождахме се из центъра.Почти всички магазини бяха отворени.Малки деца ритаха топка, стари хора бяха насядали пред малките си магазинчета, под сянката на големи, шарени чадъри и играеха на табла.Беше спокойно, а яркото слънце жулеше асфалта.
- Та, каква е историята?
- Каква история?
- О, не се прави.Можеш да метнеш всички други, но не и мен.Аз съм ти приятелка, Елизабет.А и се познаваме само от няколко дни, така че можеш да бъдеш сигурна, че няма да те съдя, няма да те гледам изпитателно и тем подобни...по дяволите и аз не съм светица.Правила съм разни неща...с разни хора...на разни задни седалки в едно Камаро.Ех, хубаво лято беше. -Каза Кар и двете се засмяхме.
- Историята е много проста.С Раян сме...с Раян сме просто приятели. -Не ми харесваше да я лъжа.Особено, когато чувствах, че тя е най-близкият ми човек.Карли се усмихна и извади цигари от джоба си.
- Когато си готова ще ми кажеш какво по-точно значи "С Раян сме просто приятели". -Двете се усмихнахме и продължихме по пътя си.
- С риск за цял живот да ме запомниш с тези думи ще те попитам имаш ли огънче?
- Не... -Засмях се аз. - ...но там май виждам малък супермаркет.Може да си купиш. -Двете се запътихме на там и, за да не се бутам по опашки на касите я изчаках отвън.
- Хей, красавице. -Чух някакъв глас зад мен.Обърнах се и видях Майкъл с неговата вечна,чаровна усмивка.Беше ангелски красив.Косата му бе рошава, сякаш тъкмо бе станал от сън, което не беше изключено.Носеше сива тениска, а дънките му бяха провиснали.Типичните за него няколко мъжки гердана и цигара в ръката.
- Здрасти. -Поздравих, след като се обърнах и слънцето ме заслепи.Всъщност от светлината на слънцето ли беше или бе от тази на Майкъл? -Виждам, че си излязъл на сериозни покупки.Бира...бира и пак бира.Супер. -Двамата се засмяхме.
- По-добре се приготви, защото само това ще се пие на купона у нас довечера.
- Купон?
- Раян не ти ли каза, поканих и двама ви вчера, когато си тръгвах от вас.
- Явно е пропуснал. -На дали.
- Както и да е, вече знаеш.И ъ,... -Започна той и се приближи. - ...само за информация, всеки, който идва носи по нещо.Ти можеш да дойдеш със ъъъ, знам ли...нещо за пиене.Като водка, например.Считай това като първият ти урок по живеене. -Прошепна той.
- Окей, Ромео. -Каза Карли, след като излезе от маркета. - Долу лапите, защото току виж е дошла приятелката ти.Как се казваше...А...А...Алекс, Алексис...
- Меган.
- А, да...Меган.
- Спокойно, Меган е извън картинката.
- Скъсахте ли? -Попитах аз.
- Да.
- Защо? -Додаде Карли.
- Защото много скоро ще си имам нова приятелка. -Усмихна се, дръпна от цигарата си и изпусна дима към мен.
- Хайде, Ели.Да отидем в нас да се приготвим за довечера.
[list=*]
[*]WHAT WOULD YOU DO IF YOU WEREN`T AFRAID?[/*]
[/list]
[img]http://prikachi.com/images/55/5109055O.gif[/img]
#179 2012-05-04 19:31:04
- kotenceto_394
- Member
- Registered: 2011-09-08
Некст
#180 2012-05-04 21:00:03
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Става много интересно.
#181 2012-05-04 21:14:23
- xnekfonikfox
- Member
- Website
awww<33333
Още.
#182 2012-05-05 09:43:34
- Sweet.From.Strawberry
- Member
25 част.
- Wow. -Точно това бе реакцията ми, когато пристигнахме в къщата на Карли.Беше огромна, наистина огромна и точно под носа на морето.С голям двор със свежа трева и цветя, веранда и големи тераси на втория и третия етаж. - Е, вие определено нямате разхлабени панти. -Промърморих, докато минавахме през големия и хледен коридор покрай кухнята, към стаята и.
- Какво? -Попита Карли, понеже беше по-напред.
- Нищо. -Когато влязохме в стаята и се одивих.Беше с чисто бели стени, легло в единия ъгъл, бюро-в другия, средно голяма, бяла секция, отдупана с книги и малък, античен гардероб. - Боже, къщата ти е страхотна.
- Да, често ми го казват.
- И тази гледка към морето...това е просто мечта.
- Когато живееш тук още от малък, след известно време вече не е голяма работа, както и да е.Хайде, да се приготвяме за партито. -Каза Карли и ми метна хавлия. - Отиди да се изкъпеш, а аз ще ти приготвя нещо за обличане.След като излязох от банята и отидох до стаята, намерих прекрасна, бяла, плажна рокля и побързах да я пробвам.
- О, облякла си я.Така си и знаех-един размер сме.Изглеждаш страхотно. -Роклята бе от много лека материя, почти не я усещах върху тялото си.Типичната небрежна, плажна рокля.Беше с тънки презрамки, ластична и леко пристегната точно под бюста, но съвсем леко, колкото да има форма и по-свободна в долната си част.Стигаше до средата на бедрата ми и белият цвят контрастираше перфектно с шоколадовият ми тен и дългата ми кестенява коса.За аксесоари Карли бе приготвила дълги обеци с пера, достигащи до раменете ми, в кафяв цвят, които си ходеха с кафевите сандали, които ми даде. - Така, сега гримът.
- О, не, не.Аз не обичам да нося грим,чувствам се...неестествено.
- Спокойно, знам какво правя. -Наистина знаеше.Изви миглите ми и им сложи спирала, а след това сложи гланц на устните ми в много близък цвят до този на кожата ми, така че почти не се забелязваше.Колкото до косата-остави я да исъхне и сплете две плитки от двете страни на лицето ми, след това ги събра в задната част на главата ми и ги закрепи с няколко фиби.По този начин лицето ми се разкриваше и обеците се виждаха по-добре.Останалата част от косата се спускаше на небрежни вълни чак до кръстта ми.Карли изглеждаше зашеметяващо.Бе облякла обикновен син потник по нея, който бе запасан в бяла пола с висока талия, която беше разкроена и стигаше до средата на бедрата и.Обувките и бяха сандали в коралов цвят, както и лакът и.Косата си беше вдигнала на висока конска опашка, а грима-като моят.Пръснахме се с парфюм и тръгнахме.Беше точно 22;35, когато звъннахме на вратата на Майкъл.Разбира се, никой не чу звънеца от силната музика и с Карли просто влязохме.
- Изглеждате страхотно момичета. -Провика се Джейк, който бе седнал до Майкъл и Раян на един от диваните.Тримата пиеха бира, но щом ни забелязаха, ченетата им паднаха.Джейк се насочи към Карли и я поведе към дивана, а Майкъл застана до мен и се облегна на касата на една врата, която се намираше точно до нас.
- Е, носиш ли нещо?Не, че има нужда, самото ти присъствие е достатъчно, но няма да откажа малко водка. -Майкъл доста се изненада, когато му подадох бутилка с уиски. - Трябва да призная, че съм впечатлен. -Каза той и дръпна от цигарата си. - Много по-добре от водка.
- Готова съм за първият ми урок. -Казах аз, повдигнах дясната си вежда и се присъединих към компанията на дивана, като оставих Майкъл напълно шокиран.
[list=*]
[/list]
#183 2012-05-05 09:55:00
- little_baby
- i am lost in time.
Страхотно е.
#184 2012-05-05 19:24:12
- kotenceto_394
- Member
Некст
#185 2012-05-05 20:48:22
- xnekfonikfox
- Member
- Website
ashvhdg още
#186 2012-05-06 07:09:29
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
Страхотно,нексттт......
♔...................†...........♔
#187 2012-05-06 08:48:05
- zvezdi4kata_
- Member
- Registered: 2009-11-30
Неекст!
#188 2012-05-06 09:06:14
- Sweet.From.Strawberry
- Member
26 част.
Нощта ставаше все по-забавна и по-луда.Музиката беше усилена на макс, а хората прииждаха с всяка изминала секунда.
- Хубаво е, нали? -Попита Карли, която се метна на дивана до мен, на връщане от тоалетната.
- Страхотно е, всички се забавляват.Не съм била на по-хубав купон. -"Не че съм била на много"отбелязах на ум.
- Искаш ли? -Карли извади кутия с цигари от джоба на якето на Джейк, което беше захвърлено на единия край на дивана.Запали една и я насочи към мен.В този момент видях как Майкъл се бе облегнал на стената в единия край на стаята и ме гледаше.Отново изглеждаше като ангел, а и на фона на цялата тази опушена обстановка, беше като привидение.Само чакаше да откажа, за да може да се засмее...
- Не, благодаря... -..., но след като това бе първият ми урок по живеене... - ..., но няма да откажа една бира.
- Ха-ха.ОК, момиче, започваш да схващаш как се купонясва. -Засмя се Кар, взе едно стъклено шише и го отвори на ръба на масата.Хванах го, зачудих се за няколко секунди, но после погледнах Майкъл и отпих една-две глътки.Течността се разля и въпреки, че гореше и пареше цялото ми тяло, повдигнах дясната си вежда, сякаш съм спечелила първо място на Олимпийските игри, и отпих още няколко глътки.Майкъл от другия край на стаята бавно започна да ми пляска, но след секунда го изгубих в тълпата.
- Как е положението пред тоалетната?
- Опашката започва още от тук, има около 30-40 чакащи.
- Ами, явно аз ще съм 41-та.Тази бира не ми влияе добре.След малко идвам. -Казах аз и се наредих на опашката.Карли не преувеличаваше, имаше доста хора, а аз използвах тоалетната чак след около 15 минути.
- Сега ще се правят на мъже. -Каза Кар, след като отново се върнах на дивана при нея.
- Какво? -Попитах понеже нищо не се чуваше от силната музика.
- Ще се правят на мъже. -Извика тя още по-силно и този път чух.Хората започнаха да отстъпват назад и в средата на стаята се освободи място.Две момчета си проправиха път между тълпата и сложиха средно голяма, дървена маса, а след това започнаха да редят чаши.
- Това някаква игра ли е?
- Нещо такова.Сипват ти 15 шота и ако успееш да ги изпиеш преди да изтече времето-печелиш. -Обясни ми Карли.
- А колко е времето?
- 30 секунди.
- 30 секунди???Wow, след това състезание определено ще има огромна опашка за тоалетната.
- О, не се безпокой.Те са момчета все пак, могат да се облекчат където си поискат.Миналата година Люк беше ужасно жаден и реши да си вземе чаша бира... от тогава му се гади само при мисълта. -Двете се засмяхме и се приближихме към масата.
- И той ли ще участва? -Попитах аз, след като видях Майкъл да се нарежда.
- Той измисли играта все пак, участва всяка година. -Погледнах към него, а той вече ми се усмихваше.След това ми намигна и се подготви за играта.Усетих как струйка топлина се плъзга по врата ми нагоре и достига до бузите ми.Изчервих се леко и сведох глава, докато се отърся.На масата имаше повече от 120 чаши...приблизително.
- 3, 2, 1, старт! -Извика някой и момчетата започнаха да надигат чашите.
- Давай Майкъл. -Извиках аз и след тези думи сякаш забърза темпото си още повече.
- И победител еее Майкъл! -Всички започнахме да пляскаме, свирим и викаме.
- Честито. -Поздравих го аз и се усмихнах.
- Честито и на теб.
- За какво?
- Първи урок по живеене:пиене на бира.Вземаш го с отличен. -Двамата се засмяхме, но след секунда вниманието ми беше отвлечено от някакво сбиване. - Спокойно.Сбиванията са нещо като традиция на този купон...Елизабет? -Майкъл забеляза как очите ми потъмняха.Създаде се суматоха.Не голяма, но достатъчна, за да върне някои спомени.Чуваха се викове и удари.Виждах всичко на забавен каданс.Чаши с алкохол се търкаляха по пода.
- Повтаря се...всичко се повтаря.
- Елизабет! -Извика той и ме разтресе. - Какво става?
- Трябва...трябва да се махна от тук. -Казах аз и побягнах с все сили.
- Елизабет!!! -Извика Майкъл и хукна след мен.
[list=*]
[/list]
#189 2012-05-06 10:20:34
- kotenceto_998
- Member
- Registered: 2010-12-01
Некстттттттттт...!!!!!!!!!!!!!!
[img]http://prikachi.com/images/278/3774278I.gif[/img]
#190 2012-05-06 11:28:53
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
йхлггй нямам думи .... ще кажа само некссттт..
♔...................†...........♔
#191 2012-05-06 11:31:49
- djuu
- Member
- Registered: 2011-09-09
Некстттттттттт...!!!!!!!!!!!!!!
#192 2012-05-06 11:55:25
- little_baby
- i am lost in time.
Уникалноо.
#193 2012-05-06 13:09:05
- Extazy Baby
- Member
- Registered: 2011-02-23
- Website
Уникалноо.
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
#194 2012-05-06 18:18:48
- kotenceto_394
- Member
Некст
#195 2012-05-06 18:31:59
- dirtymind
- Member
- From: Barselona <3
- Registered: 2012-03-24
Да не остана по-назад,НЕКСТ!
[img] http://24.media.tumblr.com/tumblr_m66uu … 1_1280.gif [/img]
#196 2012-05-07 19:17:53
- viktoriq_biserova
- Member
- Registered: 2010-05-14
Да не остана по-назад,НЕКСТ!
♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]
#197 2012-05-07 19:23:09
- Sweet.From.Strawberry
- Member
27 част.
Стоях на пясъка и с едната си ръка избърсвах сълзите си, а с другата-държах сандалите.Излезе силен вятър и вълните започнаха с все сила да се разбиват в близките скали.Тази нощ беше различна, бе някак враждебна, мрачна.Всичко напомняше за миналото ми.Няколко капки морска вода донесени от силния вятър, попаднаха върху тялото ми и цялата потръпнах.
- Елизабет? -Чух викът на Майкъл в далечината.Не му отговорих, така или иначе щеше да ме намери. - Елизабет! -Зад гърба си чух как задъхано тича.Когато ме достигна седна до мен и в продължение на около една минута се бе втренчил в лицето ми.След като дишането му се нормализира си изтупа ръцете от пясъка, извади кутия с цигари от джоба си и запали.
- Знаеш ли защо се преместих тук? -Попитах го аз, след като забелязах, че вече не ме гледа. - Първата вечер, когато се запознахме ти казах, че преди време бях в много лошо положение и Раян ме измъкна.Нямаш представа какво преживях.Майка ми еше алкохоличка.В дните, когато не беше пияна, излизаше до магазина, за да си купи алкохол, а в другите-пращаше мен.Баща ми...дори не мога да ти опиша каква болка се стоварваше върху гърба ми, когато ме иеше с колан...Преместих се, защото смятах, че ако се махна от това място пропито с толкова болка и нещастие ще мога да зопачна живота си на чисто, сякаш никога не се е случвало.Тази вечерна купона, когато онези момчета се сбиха сякаш...сякаш преживях всичко на ново.Чаши с алкохол се търкаляха по пода и...и всичкото това насилие, аз...аз просто трябваше да се махна...Предполагам, че каквото и да направя, миналото ми винаги ще ме преследва,а?! -Казах аз и се опитах да докарам нещо близко до усмивка.
- Съжалявам за купона. -Продума Майкъл, загаси цигарата в пясъка и ме погледна. - Нямах представа, но...Елизабет, не можеш да избягаш от миналото.За добро или в случая лошо, това се е случило и ще го помниш завинаги.Ще живееш със спомена за него, но в един момент ще видиш, че ще стане по-лесно. -Наистина се надявах думите му да се окажат верни.Усмихнах се леко и изчистих сълзите си.След моята, последва и неговата усмивка.Сладка, красива...нежна. - Хайде... -Стана от пясъка, изтупа се и ми подаде ръка. - ...да те заведем у вас. -Поех ръката му, изправих се и с едно леко движение махнах пясъка от бялата рокля на Кар.
- Благодаря, но мисля да повървя сама. -Усмихнах се аз и го целунах по бузата. - И Майкъл... -Обърнах се към него, след като вече бях направила няколко крачки.
- Да?
- ...Благодаря ти. -Той се усмихна и продължих по пътя си.
[list=*]
[/list]
#198 2012-05-08 06:19:19
- little_baby
- i am lost in time.
Страхотно е.
#199 2012-05-08 11:58:10