#51 2012-04-15 11:47:23

zvezdi4kata_
Member
Registered: 2009-11-30

Re: The Greatest Love Story

Интересно е. Некст!

#52 2012-04-15 12:56:13

viktoriq_biserova
Member
Registered: 2010-05-14

Интересно е. Некст!

♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]

#53 2012-04-15 19:10:45

kawaii_girl
Member
Registered: 2010-10-18

Страхотна част! sun

.....................
.....................[img]http://31.media.tumblr.com/tumblr_m3mae2RiIM1r7962co1_500.gif[/img]

#54 2012-04-15 22:38:05

Dancing Snowflakes
Member
From: New York.
Registered: 2012-03-31

Ох, чак си представих градчето.Некст.(*)

#55 2012-04-16 07:40:54

kotenceto_394
Member
Registered: 2011-09-08

Некст  sun

#56 2012-04-16 17:39:59

Sweet.From.Strawberry
Member
From: Mystic Falls
Registered: 2010-09-23

6 част.
http://www.youtube.com/watch?v=PfDUiPOcsSM

След около още 15-20 минути вървене, прекарани в мълчание и жегата на Оушън Сити, най-после пристигнахме пред къщата на бабата на Раян-нашият бъдещ дом.Беше малка, но не прекалено.Имаше веранда с люлка и малка масичка с няколко стола.На два етажа в небесно синьо и бяло.Имаше много прозорци, а на втория етаж имаше обширна тераса.
- Е, това е. -Каза Раян и пусна саковете на земята. - Знам, че не е нищо особено, но...
- Красива е. -Прекъснах го аз и двамата се спогледахме за няколко мига.От доста дълго време не се бяхме гледали така.След още няколко секунди ми стана неловко и бързо свалих леката усмивка, която се бе появила на лицето ми.Сведох глава надолу и премигнах няколко пъти.Прокарах пръсти през косата си и отново го погледнах. - Е, ааа, няма ли да влизаме?
- О, ъъъ, да. -Отговори разсеяно той и започна да опипва джобовете си. - А, ето ги. -Извади връзка с няколко ключа от левия джоб на дънките си и пъхна един от тях в ключалката на вратата.След като отключи се наведе да вземе саковете от земята, за да ги вкара в къщата и тогава непознат за мен глас извика името му.
- Раян? -Раян бавно се обърна и след няколко секунди се усмихна.Очевидно беше видял някой познат.Слезе по трите малки стъпалца, които отвеждаха до верандата и до входната врата нна къщата и излезе на тротоара.На мен изобщо не ми беше до запознанства, така че понечих да вляза в къщата, но Раян ме извика.
- Хей, Ели, ела да се запознаеш с един приятел. -Макар и много да не ми се искаше отидох при тях. - Ели, това е Джейк.Джейк, това е Елизабет.
- Приятно ми е. -Двамата се здравесахме.
- Та, искаш ли довечера да се видим? -Попита Джейк. -Ще събера останалите, съгласен?
- Да, разбира се.
- Окей, човече.Супер.Значи в 19 на нашето място?
- Разбрано.

[list=*]
[*]WHAT WOULD YOU DO IF YOU WEREN`T AFRAID?[/*]
[/list]
[img]http://prikachi.com/images/55/5109055O.gif[/img]

#57 2012-04-16 17:48:58

Dancing Snowflakes
Member
From: New York.
Registered: 2012-03-31

Next. heart  ж

#58 2012-04-16 17:50:30

zvezdi4kata_
Member

Некст. heart

#59 2012-04-16 21:38:00

jetix4e
Thug Angel
From: London
Registered: 2010-02-01

Ощее  heart

#60 2012-04-16 21:51:36

djuu
Member
Registered: 2011-09-09

Некст. heart

#61 2012-04-17 12:04:37

zdravenq4e_17
Member
Registered: 2012-03-08

Нееееееееккккккккссссссстттт heart

Love is choice..  ...

"...положи ме като печат на сърцето си, като печат на мишцата си; Защото любовта е силна като смъртта, ревността - неотстъпчива като шеол, святкането и е святкане огнено, пламък най-буен. Много води не могат угаси любовта, нито реките могат я потопи; ако би дал някой целия имот на дома си за любовта, съвсем биха го презрели."

#62 2012-04-17 16:42:27

Sweet.From.Strawberry
Member

Една от любимите ми части.
7 част.
http://www.youtube.com/watch?v=ZUfh5mbjjrw

- Имате си "ваше място"? -Попитах аз, след като с Раян влязохме.
- Ами,да.Нали знаеш.Още от малки го наричаме така, за да не може никой да разбере къде е.Просто... детски работи. -Засмях се леко, защото видях как се засрами. - ...Както и да е.Ще дойдеш, нали? -Първоначално мислех да откажа, но не исках животът ми тук да мине в заточение.Та аз обичах забавленията, танците, музиката, хората, живота.Щеше да е добре да се отпусна малко.
- ...Да. -Отговорих аз и се усмихнах за няколко секунди.
- Добре.Хайде, остави си багажа горе и ела да те разведа из къщата. -Тръгнах по стълбите нагоре без да отговоря и когато влязох в стаята бях поразена.Беше... красива, много красива.Беше просторна с много, много светлина.Стените бяха в светло син цвят с нарисувани по тях малки, розови цветчета.Общо взето всичко в стаята бе старо, но именно това я правеше прекрасна.Принципно си бях такъв човек-скромен, радващ се на най-малкото, добродушен.Не ми бяха нужни никакви екстри и купища пари, за да се чувствам добре.Вратата на стаята беше дървена и боядисана в същия цвят като стените.Боята на някои места вече се беше олющила.До нея имаше нощно шкафче в бял цвят.Отново дървено.Върху него имаше красива лампа направена от миди, морски звезди и изобщо всякакъв вид морски неща.До нощното шкафче се намираше леглото.Конструкцията му бе желязна, в бял цвят, а матракът беше мек.Беше покрито с няколко завивки в синьо и розово.По стените, разбира се имаше всякакви морски украшения.Срещу леглото имаше малка секцийка в кафяво.Половината от нея беше гардероб, а другата половина-рафтове.На средния рафт имаше малък телевизор с антена, а на другите-морски сувенири.До секцията имаше окачено огледало на стената по което вече имаше жълти петна от годините.Под него беше разположено малко бюро в кафяв цвят, а до него имаше още едно огледало, но този път голямо... от онези преносими огледала, в които човек може да се види в цял ръст.Стената от дясната страна на леглото имаше две врати.Едната водеше към банята, а другата - към тоалетната.От лявата страна пък имаше малка масичка и диванче, а до тях беше вратата към терасата.Огромна, красива тераса, цялата обсипана с цветя.Отстрани на къщата имаше стълба по която можеше да се покатериш до терасата, така че нямаше да се притеснявам, ако някога си забравех ключа.

[list=*]
[/list]

#63 2012-04-17 16:51:40

viktoriq_biserova
Member

Нееееееееккккккккссссссстттт heart

♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥

#64 2012-04-17 17:30:41

kotenceto_394
Member

Некст  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart

#65 2012-04-17 17:50:01

zvezdi4kata_
Member

Nеxt. heart  heart  heart  heart  heart  heart

#66 2012-04-18 11:22:58

xnekfonikfox
Member
Registered: 2010-06-28
Website

Nеxt. heart  heart  heart  heart  heart  heart

"Great loves? Maybe one, if you're lucky."

#67 2012-04-18 15:23:48

djuu
Member
Registered: 2011-09-09

Некст  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart

#68 2012-04-18 16:14:27

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

Пишеш прекрасно. <3

#69 2012-04-18 18:34:16

Sweet.From.Strawberry
Member

8 част.
http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY

- Елизабет? -Провика се Раян от долния етаж, понеже се бях забавила доста, а той искаше да ме разведе.Просто тази гледка...
- Идвам! -Извиках аз и все още опианена от красотата, затропах по стълбите надолу. - Всичките си лета ли си прекарал тук? -Попитах го аз, след като слязох при него.
- Почти всички, защо?
- Ами... прекрасно е.Тези цветове... подредбата на мебелите, морските украшения...
- Сама ги е правила. -Прекъсна ме Раян. - Украшенията... баба ми ги е правила.
- Страхотни са. -Казах аз и обходих една рамка на снимка, направена от морски звезди, с пръст. - Всичко е толкова уютно, приветливо.Личи си, че има вложена много любов.
- Да, баба обожаваше тази къща... -Каза Раян и забелязах тъга в очите му.Баба му, му липсваше.
- Е, ще ме разведеш ли? -Прекъснах мислите му.Не исках да се натъжава.
- Хайде. -Усмихна се той и започнахме обиколката. - Това е всекидневната. -Стените бяха с бежови тапети, които бяха пожълтели на някои места.По тях имаше много снимки на роднини на Раян.Имаше два огромни прозореца, със сини прозрачни пердета, през които влизаше светлина и озаряваше цялата стая.По средата на стаята имаше кафеникаво-оранжев диван, който бе покрит с одеалце в коралови, оранжеви, червеникави и светло розови цветове.Пред дивана имаше малка дървена масичка за кафе, а срещу него беше и кафявата секция.На нея имаше телевизор, още снимки, още морски украшения, а в шкафовете имаше нещо като свещи, може би.Или пък имаше тирбушон за отваряне на вино... кой знае.Беше красива, цялата стая беше прекрасна. - А това е кух... -Раян бе прекъснат от силно крещене отвън.
- Раян, брат ми.Излизай веднага.Джейк ми каза, че си се върнал, а не си дошъл да видиш най-добрият си приятел?!Хайде човече, излизай! -Раян се засмя и тръгна, но после се спря.
- Това е...
- Да, вече разбрах кой е-най-добрият ти приятел. -Прекъснах го и се засмях леко. - Отивай, аз ще се кача горе и ще разпределя багажа.
- Окей. -Отговори той и излезе, а аз се качих по стълбите към стаята.

[list=*]
[/list]

#70 2012-04-19 12:18:54

viktoriq_biserova
Member

Пишеш прекрасно. <3

#71 2012-04-19 12:28:34

xnekfonikfox
Member
Registered: 2010-06-28
Website

Nеxt<3

"Great loves? Maybe one, if you're lucky."

#72 2012-04-19 18:20:16

kotenceto_394
Member

Некст  heart

#73 2012-04-19 20:01:19

Sweet.From.Strawberry
Member

Съжалявам, че днес пускам частта малко късно, но нямах свободно време.
9 част.
http://www.youtube.com/watch?v=ySUuhDcA … ure=relmfu

Когато влязох в стаята, надникнах през стъклото на вратата, която водеше към терасата, за да мога да зърна с кого говореше Раян, но от горе почти нищо не се виждаше.След като се отдръпнах от стъклото понечих да разкопчея сака си и да започна с разпределянето на багажа, но вместо това реших да продължа с разглеждането на къщата сама.Затворих вратата на стаята и затропах по стълбите надолу.
- Това трябва да е трапезарията. -Помислих си аз и огледах.Беше със светли стени.По средата имаше поставена масивна, дървена маса в тъмно кафяво, покрита със светло-зелена мушама на маргаритки.Около нея имаше наредени четири стола в същия цвят.Прозорците отново бяха големи, а цветът на прозрачните пердета беше кремав.Имаше и голяма, масивна секция, която също беше в кафяво.Бавно се приближих до нея и отворих един от шкафовете и. - Ааа! -Ахнах аз и надигнах вежди.Имаше прекрасен сребърен сервиз.Включваше около десет кафяни чашки, десет малки чинийки, десет лъжички и два подноса.Имаше и някакъв гравиран надпис, но беше твърде ситно написан, за да успея да го прочета.След трапезарията се пренесох в кухнята, но тъкмо тогава Раян влезе.
- Хей, къде си? -Провика се той и затвори външната врата.
- В кухнята. -Извиках аз.
- Да не си гладна?Мога да изпържа яйца.
- Не, не.Ще се кача в стаята и ще си почина малко.
- Окей.Аз ще огледам тук долу, дали имаме всичко необходимо.
- Добре.След като си почина ще отида до магазина.
- Окей. -Отвърна Раян и ме целуна по челото.Усмихнах се леко и побързах да се кача в стаята.Нуждаех се от горещ душ.

[list=*]
[/list]

#74 2012-04-20 11:25:10

kotenceto_394
Member

Некст

#75 2012-04-20 12:11:51

zdravenq4e_17
Member
Registered: 2012-03-08

Пишеш много добре  (y) ..чакам некстааа sun

Love is choice..  ...

"...положи ме като печат на сърцето си, като печат на мишцата си; Защото любовта е силна като смъртта, ревността - неотстъпчива като шеол, святкането и е святкане огнено, пламък най-буен. Много води не могат угаси любовта, нито реките могат я потопи; ако би дал някой целия имот на дома си за любовта, съвсем биха го презрели."

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook