#576 2012-09-02 19:08:06
- xnekfonikfox
- Member
- Registered: 2010-06-28
- Website
Re: The Greatest Love Story
Aw, още.
"Great loves? Maybe one, if you're lucky."
#577 2012-09-02 21:53:15
- kotenceto_998
- Member
- Registered: 2010-12-01
Aw, още.
[img]http://prikachi.com/images/278/3774278I.gif[/img]
#578 2012-09-03 07:37:00
- poxleitner
- Member
- Registered: 2011-09-08
Некст.
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.
#579 2012-09-03 11:46:43
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
Нексттт..
♔...................†...........♔
#580 2012-09-03 12:05:08
- Motherfuckin`Monster
- Member
- From: Rosewood
- Registered: 2012-08-07
62 част.
На следващата сутрин се събудих от слънчевине лъчи, които се удряха в лицето ми.Протегнах се и се излежавах около 15 минути.Бях толкова изморена от снощи и имах мускулна треска от гоненето, но си заслужаваше.Беше страхотна вечер.Разтърках очите си, протегнах се отново, отвих се от чаршафа, който се бе омотал около краката ми и отидох в банята, за да се изкъпя.Пуснах си хладка вода, понеже рано сутрин не обичах да се къпя с топла.Хладката вода ми действаше някак ободряващо, разсънваше ме, а и в това топло време ме разхлаждаше идеално.След като излязох, отидох на терасата и прострях дрехите, който изпрах по време на къпането.Лекият ветрец преминаващ по мократа ми кожа беше идеален.Плажът вече бе препълнен от сърфисти и хора, които хващаха тен.Влязох обратно в стаята си и пуснах телевизора на някаква музикална програма.Вървеше някаква лятна песен, оставих вратата на терасата отворена, за да мога за чувах хората от плажа и вълните.Вдигнах и щорите на прозорците и започнах да избирам какво да облека.Даже леко си танцувах.. не помня от кога не се бях чувствала толкова..жива.Настроението ми беше лятно, весело и страхотно.Снощната вечер наистина ми подейства добре.Облякох си къси, дънчени гащички в прасковен цвят и бял, дълъг потник по мен с флорални мотиви.Аксесоари не сложих, а косата си оставих естествена.Отворих вратата на стаята, за да сляза при Карли и Майкъл стоеше там.Не очаквах да има някой, за това леко се стреснах и подскочих.
- Майкъл! -Казах аз и покрих устните си ръце, като се отдръпнах назад, но после го прегърнах. - Стресна ме. -Казах аз и двамата се засмяхме. - Какво правиш тук, къде е Карли?
- Карли е с Джейк и днес цял ден си моя. -Отговори ми той и ме целуна.
- Ммм, звучи ми като перфектния план.
- Още нищо не си видяла.Ела. -Хвана ме за ръката и двамата слязохме долу.
- Леле, ти ли направи всичко това. -В кухнята ме чакаше страхотна закуска.Имаше най-различни плодове.Диня, ягоди, череши, ябълки, банани... всичко.Малки кроасанчета с шоколад, препечени филиики с бекон, филии намазани с шоколад, кафе и няколко вида сок.
- Мхм.Само и единствено за моето момиче. -Засмях се и го целунах, но не много продължително, защото нямах търпение да опитам от всичко.
- Хайде. -Двамата седнахме и се насладихме на прекрасната закуска, докато разговаряхме на различни теми.След като се нахранихме Майкъл реши да ме заведе на плаж.Не бях сигурна, но мисля, че нито един път, от както се бях преместила в Оушщън Сити не бях ходила на плаж. - Окей. -Съгласих се аз. - Изчакай само да си сложа бански и отиваме. -Облякох си банския и приготвих плажната чанта.Вместо кърпи взех един огромен чаршаф, понеже пясъкът не се разнасяше толкова много по него, а и държеше по хладно.Взех също така плажно масло, волейболна топка и пари.След като пристигнахме едва намерихме място където да се настаним, беше толкова претъпкано.
- Ще ми намажеш ли гърба? -Попита ме Майкъл и аз се съгласих.Съблякох тениската му, той легна по корем, а аз го възседнах и се настаних на дупето му.Той се засмя.
- Стой мирен! -Наредих му аз и започнах да изписвам букви по гърба му с плажното масло.
- Какво правиш?
- Ще видиш.Къде е телефонът ти? -Попитах го аз.
- В джоба на дънките, но .. какво става? -Двамата не спирахме да се смеем.Направих снимката и му я показах.Бях изписала на гърба му 'Обичам те'.Двамата се целунахме, а след това размазах маслото.Гонихме се по плажа, плувахме, беше доста забавен ден.Прибрахме се към 19 вечерта и Майкъл трябваше да си тръгне, понеже имал работа, но по-късно щяхме да се срещнем.Разпределих нещата от плажа и се изкъпах.Мразех чувството, което изпитвах, когато имах сол по тялото си от морето, а и косата ми бе странна на допир.Наближаваше време Майкъл да дойде и да ме вземе за мистериозното ни излизане.Реших тази вечер да се издокарам малко повече.Изправих косата си и дори не трябваше да и придавам обем, понеже принципно бе начупена.Беше толкова мека и дълга, като на някоя кукла.За грим сложих бронзираща пудра, но съвзем малко, едва допирах четката.Колкото да мога да подчертая високите части на лицето си.Извих старателно миглите си и прекарах през тях четката със спирала.Един слой бе напълно достатъчен, за да станат гъсти и дълги.На устните си сложих балсам с едва забележим розов цвят.Когато имаш гадже, гланцът не е една от най-добрите опций.Целувките могат да се превърнат от романтични в... лепкави, за това заложих на балсам.За дрехи избрах къса, бяла рокля.Бе направена от много лека материя и не беше официална, по-скоро плажна.Пръснах се с парфюм с цитросов аромат и зачаках Майкъл.Не се забави много.Слязох долу да му отключа, а той ми поднесе цветя.Беше облечен с провиснали дънки, и с черен суитчер, под който бе гол.Обух си пантофките и двамата тръгнахме.
[list=*]
[*]Life is easier when you aren`t complaining, worrying, or stressing about bullshit.[/*]
[/list]
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/691/5274691u.jpg[/img]...[img]http://prikachi.com/images/690/5274690k.jpg[/img][/*]
[/list]
#581 2012-09-03 14:17:45
- daniella__
- Member
- From: Los Angeles
- Registered: 2011-09-10
Некст.
#582 2012-09-03 14:18:27
- zvezdi4kata_
- Member
- Registered: 2009-11-30
Некст.
#583 2012-09-03 20:37:34
- xnekfonikfox
- Member
- Website
Още.
#584 2012-09-03 21:00:41
- swaggxgirll
- Member
- From: Плевен
- Registered: 2012-07-23
Некстт !!
#585 2012-09-03 21:29:22
#586 2012-09-04 08:21:47
- kiki_009
- Brutal Bitch
Аввв ,некстт... <3333 ;ххх
#587 2012-09-04 12:28:56
- Motherfuckin`Monster
- Member
63 част.
- Къде отиваме? -Попитах аз.Вървяхме по пясъка почти 10 минути и наистина беше много хубаво, но бях много нетърпелива да разбера крайната дестинация.
- Тук. -Каза той и кимна към мястото.Няколко метра по-напред имаше маса с два стола, сервирана вечеря, две чаши с шампанско, както и самото шампанско, поставено в средата на масата в купа с лед.Навсякъде около мястото бяха разпръснати свещи и се разнасяше приятна музика.
- Боже мой! -Казах аз и пристъпих няколко крачки напред. - Ти ли направи всичко това?
- Харесва ли ти? -Майкъл се приближи до мен и ме прегърна изотзад.
- Прекрасно е. -Обърнах се към него и се целунахме.И отново.И отново, докато най-после осъзнахме, че ако продълим, вечерта ще изтине. - Благодаря. -Казах аз, след като ми дръпна стола, за да седна.
- За най-прекрасното момиче, което някога съм срещал.Обичам те и искам винаги да съм с теб.
- За най-прекрасното момче, което някога съм срещала.Ти ме научи да живея и ми показа какво е истинска любов, обичам те. -Двамата вдигнахме чашите си и отпихме.Храната беше невероятна.Менюто включваше главно морски дарове-октопод, акула, скариди, раци и много други неща.
- Готова ли си за следващата изненада?
- Има още?
- Мхм, ела. -Какво ли щеше да бъде.Серенада, предложение за брак.Не, беше прекалено рано да се шегувам за това.След като пристигнахме на мястото видях един прекрасен бял кон, който бе нагазил в плитката част на морето.
- Не!Това не е истина.За нас ли е?
- За теб. -Отвъна той и аз се затичах към това прекрасно създание.
- Здравей, красавице.Ей.. -Беше женски.Галех го по гърба, по гривата, беше толкова красив кон.
- Хайде да те качим. -Майкъл ми помогна и двамата потеглихме, като той водеше коня, а аз се наслаждавах на най-прекрасното преживяване в животът си.След известно време спряхме.Майкъл ме свали и в далечината видях огромна палатка, която бе отворена отгоре и само можех да си представя колко щеше да е красиво да се спи в нея.Отвън имаше хиляди запалени свещи.Това бе колуминацията на нощта.След като стигнахме до мястото известно време просто оглеждах и не можех да си представя колко труд е вложил, за да направи всичко това. - Това определено е най-хубавата нощ в живота ми. -Двамата се целунахме.
- Виж... ако не искаш да правим нищо тази вечер...
- Не... -Спрях го аз и отново го целунах. -Искам! -Двамата се усмихнахме, отново се целунахме и влязохме в палатката.
[list=*]
[*]Life is easier when you aren`t complaining, worrying, or stressing about bullshit.[/*]
[/list]
[list=*]
[*][img]http://prikachi.com/images/691/5274691u.jpg[/img]...[img]http://prikachi.com/images/690/5274690k.jpg[/img][/*]
[/list]
#588 2012-09-04 12:31:47
- daniella__
- Member
Неееекст!
#589 2012-09-04 12:33:08
- kiki_009
- Brutal Bitch
#590 2012-09-04 12:44:49
- dqwolchetyy7
- Member
- Registered: 2012-03-14
добро е
#591 2012-09-04 16:03:42
- poxleitner
- Member
- Registered: 2011-09-08
Некст.
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.
#592 2012-09-04 17:39:10
- swaggxgirll
- Member
- From: Плевен
- Registered: 2012-07-23
Ощее !!
#593 2012-09-04 19:51:27
- xnekfonikfox
- Member
- Website
Още.
#594 2012-09-04 21:06:19
- kotenceto_998
- Member
- Registered: 2010-12-01
Ощееееееееееее !!!!!!!!!!!!!!!
[img]http://prikachi.com/images/278/3774278I.gif[/img]
#595 2012-09-05 06:35:17
#596 2012-09-05 10:48:22
- zvezdi4kata_
- Member
- Registered: 2009-11-30
!
#597 2012-09-05 11:36:13
- vesi971
- Member
- From: somewhere over the rainbow..^_
- Registered: 2010-05-06
Неееекст!
[img]http://data.whicdn.com/images/39812472/tumblr_mbqh9hqevK1qmymtwo1_500_large.gif[/img]
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted..
#598 2012-09-05 11:49:07
- Motherfuckin`Monster
- Member
64 част.
'Чакането определено си заслужаваше' казах си на ум на сутринта, когато се събудих в прегръдките на Майкъл.Сгуших се още по-близо в него и останах така за около половин час.Беше толкова перфектно.На плажа, в тази палатка с изглед към небето.Станах, ових голото си тяло с един от чаршафите и излязох.Явно почти никой не знае за този плаж.Часът беше към 10-11 и на другите плажове по това време е пълно, но тук нямаше никой.Отидох до водата и потопих краката си до глезените.След като изсъхнаха отново се върнах в палатката и се облякох.Тогава Майкъл се събуди.
- Хей! -Каза той, хвана ме през кръста и ме събори до него, понеже бях права. - За къде си се разбързала? -Повдигна си веждата и ме целуна.Усмихнах се. - Можем да останем тук цяла седмица.
- Ха-ха. -Засмях се аз. - Цяла седмица, а?Представям си реакцията на Карли.Да не се прибера цяла седмица, да не мия чиний, да не пускам пералня и да не ходя до магазина...Да, доста ще и хареса. -Казах аз и двамата се засмяхме.Облякохме се, закусихме и после всеки се прибра.Когато отключих входната врата Карли стоеше на един стол срещу вратата.Кръстосана, с усмивка на устата, нетърпеливо чакаща да и разкажа всичко.
- Е? -Каза тя. - Нещо интересно случи ли се снощи. -Приближих се и започнах да обикалям около стола.
- Ммм, имаше вечеря.Само морски дарове!Беше много вкусна.След това имаше разходка с кон по плажа и след това имаше палатка, която бе открита в горната си част и... и го направихме!!!
- Аааа, Елизабет. -Кар скочи от стола и двете започнахме да скачаме, докато се бяхме прегърнали. - Толкова се радвам. -Бяхме тотално луди.След като и разказах всичко в подробности... искам да кажа за вечерята и за разходката с кон, а не за първият ми път.Това щеше да е странно и неловко... та, след като и разказах всичко тя ми зададе един въпрос, който изобщо не исках да чувам. - Не, че искам да развалям момента, но... кога ще излизате с Раян?
- ...Днес вечерта. -Въздъхнах тежко аз. - Всъщност искам по-бързо да става вечер, за да може цялото това нещо да мине и да замине.
- Съжалявам, че трябва да преминаваш през това. -Усмихнах се и двете се прегърнахме.
- Хайде, аз ще влизам да се изкъпя и после ще отидем до магазина да напазаруваме, става ли? -Карли кимна.Когато влязох в банята почти не исках да се изкъпя.Усещах парфюма на Майкъл по цялото си тяло.Беше най-невероятната нощ в животът ми.Излязох намазах се с лосион и обух къси дънчени гащички и черен потник по мен.Когато слязох долу, Карли бе направила огромен списък с нещата, които трябваше да вземем.
- Мисля, че олиото е там. -Каза Карли и посочи един щанд няколко метра по-напред.Вече бяхме в супермаркета от повече от час, но все още не бяхме намерили всички продукти от списъка.Когато застанахме на касата и зачакаме реда си, тлефонът ми звънна.
- Ало?
- Ало, Елизабет.Раян е.Все още остава за довечера, нали?
- ... Да. -В този момент Кар попита дали говоря с Раян, но го прошепна, за да не може да я чуе.Кимнах и тя направи една от нейните физиономии.
- В девет, нали?
- Да, не закъснявай!
- Радвам се, че толкова искаш да се видим.
- Просто искам да приключим по-бързо. -Казах аз и от другата страна последва пауза, а след това Раян затвори без да каже нищо.
[list=*]
[/list]
[list=*]
[/list]
#599 2012-09-05 12:29:26
- daniella__
- Member
Некст!!
#600 2012-09-05 12:39:14
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan