#426 2012-07-12 20:31:48

kotenceto_998
Member
Registered: 2010-12-01
Posts: 1,194

Re: The Greatest Love Story

Уникално,чакам нексттт..... heart  heart  heart


[img]http://prikachi.com/images/278/3774278I.gif[/img]

Offline

#427 2012-07-12 21:09:22

kotenceto_394
Member
Registered: 2011-09-08
Posts: 151

Re: The Greatest Love Story

Некст heart  heart  heart  heart  heart

Offline

#428 2012-07-13 19:08:57

Sweet.From.Strawberry
Member
From: Mystic Falls
Registered: 2010-09-23
Posts: 6,416

Re: The Greatest Love Story

48 ЧАСТ.

С Карли пристигнахме към 23;30 на плажа, точно когато партито беше в разгара си.Имаше много хора, може би към 200-300 души.Двете се запътихме към бара да си вземем нещо за пиене, а и залагахме на това, че момчетата ще са там, все пак бяха момчета и нямаше как да се разминат без алкохол.Когато най-после се добрахме до там обаче нямаше следа нито от Джейк, нито от Майкъл.Всъщност те можеше да са на пет метра от нас и нямаше как да ги видим, имаше толкова много хора.
- За мен едно мартини. -Поръча Карли на бармана.Все още бях нова в цялата тази работа с пиенето, за това просто си поръчах енергийна напитка.
- Не ги виждам. -Казах аз, след като двете се настанихме на щъркелите до бара.Не виждах нито тях, нито Раян.
- Спокойно, тук някъде са.Когато видиш сбиване, значи сме ги намерили. -Каза тя и се засмя лукаво.
- Ха-ха, много смешно. -Усмихнах се аз и двете продължихме да си говорих за разни неща, да отпиваме от напитките си, а Карли запали и цигара.Беше толкова уживено.Всички танцуваха боси по пясъка, държейки обувките си в ръка.Музиката беше страхотна, барът-зареден, а морето-прекрасно както винаги.
- О, ето ви и вас. -Каза Майкъл, идвайки към нас заедно с Джейк.
- Здрасти.
- Хей. -Поздравихме се и Карли и Джейк отидоха да танцуват, а Майкъл отпи от питието ми.
- Красива си. -Каза той и отпи още една глътка от енергийната ми напитка, докато ми се усмихваше самодоволно. - Айде, идвай. -Каза той и ме грабна за ръката. -Двамата се присъединихме към Карли и Джейк и започнахме да танцуваме.Беше много забавно.Изненадващо , но Майкъл притежаваше движения, винаги съм си мислела, че е скован.Джейк от друга страна изобщо не можеше да танцува.Всъщност може би можеше, но просто се правеше на клоун и изпълняваше някой доста смешни движения.През цялото време на дансинга Карли и аз не спряхме да се смеем. - Да се разходим? -Извика Майкъл в ухото ми, понеже музиката бе страшно силна.Само кимнах, защото бях пресипнала и ако исках да му чуе трябваше да изкрещя, а от това само щеше да ме заболи.Направих знак на Карли, че ще се отделим за малко и ще се върнем по-късно.
- Ха-ха.Не, не, спри.
- Накарай ме. -Каза Майкъл, като не спираше да ме гъделичка.Бяхме се отдалечили достатъчно от партито, че да не трябва да крещим, за да се разберем, но все още чувахме музиката и викането на хората."Добре" казах си на ум и го целунах.Просто се случи...ей, така...без да го мисля, просто го целунах.След около минута отделихме устни един от друг и се погледнахме.Той не спираше да ме гледа, а аз се усмихнах и погледнах надолу, а след това отново право в учите му.Последва неговата усмивка.
- Та,... мисля, че сме добре?
- ...Да, определено. -Отвърна той и отново се целунахме.Най-после всичко се нареди.
- Здравейте приятели. -Каза някой и двамата с Майкъл се обърнахме.
- Раян...


[list=*]
[*]WHAT WOULD YOU DO IF YOU WEREN`T AFRAID?[/*]
[/list]
[img]http://prikachi.com/images/55/5109055O.gif[/img]

Offline

#429 2012-07-13 20:16:22

xnekfonikfox
Member
Registered: 2010-06-28
Posts: 21,552
Website

Re: The Greatest Love Story

Nеxt! heart


"Great loves? Maybe one, if you're lucky."

Offline

#430 2012-07-14 10:28:31

viktoriq_biserova
Member
Registered: 2010-05-14
Posts: 658

Re: The Greatest Love Story

Некст heart  heart  heart  heart  heart


♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]

Offline

#431 2012-07-14 11:53:21

kotenceto_394
Member
Registered: 2011-09-08
Posts: 151

Re: The Greatest Love Story

Некст heart  heart  heart

Offline

#432 2012-07-14 19:36:53

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05
Posts: 11,633

Re: The Greatest Love Story

Още, още! heart

Offline

#433 2012-07-14 21:37:59

zvezdi4kata_
Member
Registered: 2009-11-30
Posts: 9,799

Re: The Greatest Love Story

Некст. sun

Offline

#434 2012-07-14 21:39:53

Sweet.From.Strawberry
Member
From: Mystic Falls
Registered: 2010-09-23
Posts: 6,416

Re: The Greatest Love Story

Утре няма да съм в града, така че няма да мога да пусна част, но направих този некст малко по-дълъг и с доста интересен завършек като компенсация.Надявам се да ви хареса. sun

49 ЧАСТ

- Здравейте. -Каза той отново с ръце сложени на кръстта му, усмихвайки се.Стана ми ужасно гузно и отстъпих крачка назад от Майкъл.Разбирах, че това така или иначе щеше да се случи, но все пак Раян ни покани и... не знам.Почувствах, че е погрешно, но точно това чувство ме караше да искам още и още.. , но не можеше.Не и докато Раян стоеше втренчен в нас.
- Здрасти. -Казах аз, приближих се към него и се усмихнах. - Благодаря, че ни покани.Партито е супер.Всички си прекарваме чудесно. -Обърнах се назад към Майкъл и му направих една от физиономиите "Кажи и ти нещо".Той се забави няколко секунди, но най-после продума, като застана до мен и обви ръка около кръстта ми.
- Да, мерси за поканата. -Говореше с тон, който изобщо не бе приятелски.Запали цигара със свободната си ръка и надигна главата си леко.В комбинация с леко повдигнатата му вежда и постоянното дърпане от цигарата, Майкъл си придаде надменен вид.Правеше го нарочно.Искаше да покаже, че съм негова.Ако ситуацията бе различна щях да се ядосам, защото мразя да ме третират като вещ, но знаех, че в момента не мислеше трезво.
- Радвам се.Хайде да отидем да седнем до огъня.Видях, че там са Джейк и Карли.Навила си и тях, супер.Отново сме старата компания. -Каза Раян и закрачи напред, а след малко аз и Майкъл го последвахме.Имаше нещо странно, бе прекалено щастлив и радостен.Не, че това е нещо лошо, но "Отново сме старата компания."...  не мислия, че бе възможно да вярва на това.Изобщо не бяхме старата компания и щеше да мине много време докато това стане.Раян трябваше да приеме факта, че не съм с него, а Майкъл трябваше да престане да си търси поводи да се заяжда с Раян.Не...съвсем не бяхме старата компания...дори не бяхме близко.Когато се приближихме до огъня Карли ококори очи, а Джейк сви ръцете си в юмруци.
- Вижте кого открихме. -Казах аз и се опитах да вкарам нотка на радост в изречението. - Раян. -Казах и се настаних покрай огъня.Седнах до Джейк, до него бе Карли, до нея се настани Раян, а след него имаще празно място за около двама-трима човека.Майкъл седна на пясъка зад мен, като ме обгърна силно с дясната си ръка, а с лявата дърпаше от цигарата си.
- Е, какво става? -Попита Раян развълнувано. - Нещо ново докато отсъствах от състава? -Попита той след няколко минути мълчание.Карли започна разговора, като ме погедна с погледа "Доволна ли си?".Всъщност бях, поне не се разменяха юмруци, така че всичко вървеше добре.Разговорът продължаваше и продължаваше, но беше прекалено напрегнат и се отвеях на някъде.Просто всеки подбираше думите си, всеки внимаваше какво казва... не можех да водя такъв разговор.
- Ей, какво правиш? -Попита ме Майкъл, като ми прошепна въпроса си в ухото ми, както бе застанал зад мен.Усмихнах се.
- Гледам онези скали.
- Гледаш скалите? -Попита той и се засмя.
- Мхм.Виж онази там. -Казах аз  и посочих. - Не ти ли прилича на делфин. -Майкъл помълча няколко секунди и аз се завъртях леко назад, за да видя дали гледа, където му соча.Наистина се мъчеше да види, а след това се обърна към мен и лицата ни бяха на няколко сантиметра едно от друго.
- Да, прилича малко. -Каза той и се засмя.Целуна ме по челото, дръпна от цигарата си, а аз се обърнах напред с най-широката усмивка на света.Майкъл ме караше да се чувствам...даже не можех да го опиша.В този момент видях как ни гледше Раян.
- Е, не сме ли една щастлива компания?! -Каза той и стана от пясъка.Тонът му не ми харесваше.
- Раян... -Започнах аз, като се стараех да предотвратя това, което щеше да се случи.
- Не, не, спокойно Елизабет.Няма да правя сцени.Просто е смешно, нали?Бившата ми годеница да се среща с най-добрия ми приятел.Е, нека ти кажа нещо Майкъл... -започна той и усетих как мускулите на Майкъл се напрягат, за това хванах ръката му, с която ме бе обгърнал и я стиснах, като знак да му кажа да се успокои. - ... тя първо беше с мен.Захвърли ме и сега е с теб.Следиш ли на къде отивам?!След 2 месеца и ти ще си на моето място приятелю.Аз и дадох всияко, купувах и всичко, дадох и покрив, а ти ... какво можеш да и дадеш ти?Нищо!Ще те разкара още по-бързо от колкото приключи с мен.
- Така ли Раян?! -Скочи Майкъл и се приближи към него. - А замислял ли си се, че може би заради това си е тръгнала.Какво като си и давал всичко, какво от това?Тя е била държана в клетка.Толкова те е било страх да не я загубиш, че си и предложил брак и си знаел, че ще приеме.Знаел си, че ще приеме, защото тогава е нямала нищо, ти с бил единственото хубаво нещо в животът и и тя е била длъжна.Държал си я насила Раян, тя никога не е живяла с теб.Никога не се е чувствала така както се чувства с мен. -Каза Майкъл и за пръв път нямаш бой.Двамата стояха и се гледаха на сантиметри един от друг без да си кажат нищо.Раян, не можеше да помръдне, чак сега разбираше всичко това.Чак сега разбираше, че ме е държал в клетка с този пръстен, чак сега разбираше, че съм приела по задължение, че никога не ме е карал да се чувствам така както ме кара Майкъл и никога не съм го обичала така, както обичам Майкъл.Аз обичах Майкъл.Аз..аз го... Обичах го!!!


[list=*]
[*]WHAT WOULD YOU DO IF YOU WEREN`T AFRAID?[/*]
[/list]
[img]http://prikachi.com/images/55/5109055O.gif[/img]

Offline

#435 2012-07-15 00:02:36

xnekfonikfox
Member
Registered: 2010-06-28
Posts: 21,552
Website

Re: The Greatest Love Story

aаsddgffhgkhlgfd;  heart  heart  heart ..


"Great loves? Maybe one, if you're lucky."

Offline

#436 2012-07-15 11:10:55

poxleitner
Member
Registered: 2011-09-08
Posts: 14,832

Re: The Greatest Love Story

Прочетох цялата ти история на един дъх,ти пишеш невероятнооооо..  surprised  heart  heart  heart  heart


Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.

Offline

#437 2012-07-15 11:24:03

zvezdi4kata_
Member
Registered: 2009-11-30
Posts: 9,799

Re: The Greatest Love Story

Невероятно е! lipssealed  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart

Offline

#438 2012-07-15 19:33:56

viktoriq_biserova
Member
Registered: 2010-05-14
Posts: 658

Re: The Greatest Love Story

Невероятно е! lipssealed  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart


♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]

Offline

#439 2012-07-16 18:20:21

kotenceto_394
Member
Registered: 2011-09-08
Posts: 151

Re: The Greatest Love Story

Некст heart  heart  heart  heart  heart

Offline

#440 2012-07-16 19:23:48

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05
Posts: 11,633

Re: The Greatest Love Story

Уникално, уникално, уникално! heart  heart  heart

Offline

#441 2012-07-16 21:40:25

IoNz17
Member
Registered: 2010-01-11
Posts: 273

Re: The Greatest Love Story

Уникално, уникално, уникално! heart  heart  heart


All It Takes Is 1 Song To Bring Back 1000 Memories ... music

Offline

#442 2012-07-16 22:00:12

geri18
Member
From: East London
Registered: 2010-09-20
Posts: 946
Website

Re: The Greatest Love Story

Още, още! heart


XVIII. XII .MCMXCVII

Offline

#443 2012-07-17 08:15:41

bubito_
Member
Registered: 2010-04-07
Posts: 94

Re: The Greatest Love Story

Невероятно е! lipssealed  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart


Legend says,when you can't sleep at night,it's because you're awake in someone else's dream!:)))

Offline

#444 2012-07-17 10:15:07

dynda2
Member
Registered: 2010-10-27
Posts: 67

Re: The Greatest Love Story

ощеееееее  heart  heart  heart униикална   sun  heart  heart  heart  heart  heart

Offline

#445 2012-07-17 12:26:11

bebche__:)
Member
From: Pariss
Registered: 2011-02-26
Posts: 1,466

Re: The Greatest Love Story

Прочетох цялата ти история на един дъх,ти пишеш невероятнооооо..  surprised  heart  heart  heart  heart



[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxrrp7zAaV1r7mjy5o1_500.gif[/img]

Offline

#446 2012-07-17 13:37:10

Sweet.From.Strawberry
Member
From: Mystic Falls
Registered: 2010-09-23
Posts: 6,416

Re: The Greatest Love Story

В скоро време ми се очертават доста пътувания, така че предварително се извинявам, но няма да имам възможност да пускам части.

50 ЧАСТ.

След словесната схватка, аз и Карли се запътихме към къщата и, а Майкъл и Джейк... е, за тях нямам представа.За поредна вечер бяхме станали център на вниманието.Когато хората разберат, че ще има купон сигурно си казват "Да, защо да не отидем?!Раян и Майкъл ще са там.Сто процента ще си разменят някой юмрук и няма да ни е скучно."След около 10 минути вървене с Карли пристигнахме.
- Аз ще си лягам. -Казах, докато тя заключваше вратата, а аз си събувах обувките. - Толкова съм изморена.Искам просто да си легна и когато се събудя тази нощ да е минала.Защо трябва да е толкова сложно, Карли?Защо?Тъкмо, когато си мисля, че Раян най-после се е вразумил...БАМ.Поредната караница.Просто съм толкова изморена. -Казах аз и закрачих по стълбите към втория със затворени очи.
- Знаеш, че не съм на негова страна...изобщо, но не му е лесно.Той е бил сгоден за теб, Елизабет.Мислел е, че ще прекара животът си с теб, че заедно ще имате деца и ще ги гледате как растат, а изведнъж всичко рухва и остава сам.Бившата му годеница гадже с най-добрия му приятел.Това не е нещо, което преодоляваш за един или два дни. -Не знаех какво да отговоря, за това просто стоях и я гледах замислено.Бе права.Наистина бе права, но това все пак не оправдаваше Раян.Твърдеше, че ще се постарае нещата да потръгнат, твърдеше, че ще се опита да свикне с мисълта за мен и Майкъл, а единственото, което правеше бе да се заяжда и да си търси поводи за бой.Това определено не бяха действия на човек, който се опитваше и който полагаше усилия.Свалих поглед от Кар без да кажа нищо и се качих в стаята си.Свалих дрехите и влязох да се изкъпя.Един душ след тежка нощ винаги ми помагаше.Имах чувството, че водата отмива не само потта, мръсотията и миризмите, които бе попило тялото ми, а и всичко, което ми се бе насъбрало.Всичката негативна енергия и всичките лоши преживявания и спомени.След като излязох от банята се подсуших и се облякох.Докато нахлузвах дрехите на тялото си бях овила косата си с кърпата, за да не ми се пречи.Обух си боксерки в черно и бяла тениска.След това пуснах косата си и излязох на терасата да простра дрехите, с които бях тази вечер.Изпрах ги, докато се къпах.Нощта беше толкова тиха и спокойна.За миг останах и се насладих на гледката.Вълните сякаш идваха право към мен, къщата на Карли бе разположена точно на плажа.Бе невероятно.Вятърът се плъзгаше под дрехите ми, сякаш бях съвсем гола.Преминаваше през мокрите ми коси и настръхвах, като че ли тъкмо бях излязла от морето.Поех си дълбоко въздух и се прибрах.Подредих разни неща, които не си бяха на мястото, загасих и си легнах.Протегнах се и извадих чаршаф от раклата до леглото.За мен нямаше значение, колко е топло.Винаги трябваше да имам завивка до себе си.Най-малкото не, за да се завивам, а за да я прекрача и по този начин да разхлади краката ми.Лунната светлина бе насочена право към лицето ми и не можех да заспя.О, кого заблуждавах.Не светлината бе виновна за безсънието ми.Животът ми бе виновен за това, цялата тази каша.Тъкмо, когато се бях отчаяла, че ще скучая цяла нощ, телефонът ми извибрира няколко пъти на бюрото срещу мен.Скокнах от леглото и побързах да го вдигна, преди да е започнала мелодията, и Карли да се събуди.В следващия момент се опомних, че сега бях в нейната къща, а тя бе огромна.Нямаше начин звукът да достигне до стаята и.
- Ало. -Казах сънено аз и дори не знаех защо.Нито ми се спеше, нито ставах от сън, по навик...предполагам.
- Хей красавице. -Беше Майкъл.Толкова се зарадвах, когато чух гласа му.Върнах се в леглото с най-голямата усмивка и прегърнах една възглавница. - Спиш ли? -Попита той и го чух как дърпа от цигарата си.
- Не, не мога.Не спирам да мисля за купона.Ти какво правиш?
- Разхождам се по плажа и пуша цигара.
- Майкъл, към 3 през нощта е.Какво правиш навън, прибирай се.
- Знам, но исках да те видя.
- Какв.. -Започнах да задавам въпроса и тогава погледнах към терасата.Метнах възглавницата на леглото и излязох навън.Майкъл бе там.Нагазил до глезени във водата, на стотина метра от мен, но там.Не се приближи, за това продължихме разговора по телефона, като се гледахме от разстояние.На лунна светлина не се виждаше кой знае колко, но можех да зърна усмивката му.Когато изкарваше димът от цигарата сякаш не бе реален.Сякаш бе привидение.На нощната светлина, вълните, скалите, пясъкът и този дим, който се разсейваше около него...нереален.
- Мислех си за партито и за нещата, които каза.Всичко бе вярно, абсолютно всичко.С теб наистина се чувствам свободна и сякаш мога да направя всичко и знам, че ти ще си до мен, за да ме подкрепиш.Тази нощ осъзнах, че... осъзнах...
- Обичам те. -Каза той и ме изпревари.Беше се обърнал точно към мен и дори и да бяхме далеч един от друг, за мен нямаше по идеален момент от този.Чувствах го точно до мен.Сякаш бе на сантиметри от лицето ми.
- Аз щях да кажа същото. -Казах аз и се засмях леко.
- Знам, но исках да го кажа пръв.
- ...Обичам те, Майкъл.Обичам те...


[list=*]
[*]WHAT WOULD YOU DO IF YOU WEREN`T AFRAID?[/*]
[/list]
[img]http://prikachi.com/images/55/5109055O.gif[/img]

Offline

#447 2012-07-17 15:08:01

xnekfonikfox
Member
Registered: 2010-06-28
Posts: 21,552
Website

Re: The Greatest Love Story

Прекрасно.  heart


"Great loves? Maybe one, if you're lucky."

Offline

#448 2012-07-17 15:34:01

dynda2
Member
Registered: 2010-10-27
Posts: 67

Re: The Greatest Love Story

некстттт  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart  sun [/i]

Offline

#449 2012-07-17 15:45:28

geri18
Member
From: East London
Registered: 2010-09-20
Posts: 946
Website

Re: The Greatest Love Story

Прекрасно.  heart


XVIII. XII .MCMXCVII

Offline

#450 2012-07-17 18:48:32

poxleitner
Member
Registered: 2011-09-08
Posts: 14,832

Re: The Greatest Love Story

Некстттт..  heart  heart  heart


Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook