#251 2012-05-14 17:52:49
- blackketi
- Member
- Registered: 2010-11-14
Re: The Greatest Love Story
Аз съм лудо влюбена в това!!!!
![]()
#252 2012-05-14 18:12:36
- kotenceto_394
- Member
- Registered: 2011-09-08
Некст
#253 2012-05-14 18:35:39
- Sweet.From.Strawberry
- Member
- From: Mystic Falls
- Registered: 2010-09-23
33 част.
Майкъл доплува до плитката част, след това се изправи, хвана сърфа си под ръка и се насочи към брега.Когато излезе от водата, разклати главата ти, за да поизсуши косата си.Всички започнаха да го поздравяват.
- Честито човече.
- Браво.
- Беше страхотен. -Той се здрависваше и прегръщаше с всички, но след това се появи Раян.
- Ей! -Потупа Майкъл по рамото и в мига в който той се обърна, Раян замахна.За щастие Майкъл имаше доста бързи рефлекси и избегна удара, като се отмести в страни.
- Хей, какво по дяволите ти става?
- Тази победа беше моя! -Извика Раян и около двамата се събра тълпа. - Ти ме съботира, изпречи се на пътя ми.
- Не наричай способностите ми да сърфирам "съботаж".Примири си...по-добър съм от теб. -Каза Майкъл и понечи да се оттегли, но Раян го удари и двамата започнаха да се бият.Разбира се, никой освен мен, Карли и Джейк не се опита да ги разтърве, всички се наслаждаваха на шоуто.
- Спрете! -Крещях аз. - Раян, спри! -Най-после Джейк успя да ги спре и двамата, клатушкайки се, станаха от пясъка. - Раян, какво ти става?!
- Аз трябваше да победя!!!
- Спри!!Това ли е оправданието ти?!Едно тъпо състезание???
- Аз...
- Не, не си прави труда да ми отговаряш, Раян.Тази вечер изгуби нещо повече от състезанието... -Всички хора бяха затихнали и втренчили поглед в нас.
- Елизабет, къде си мислиш, че отиваш с този? -Изкрещя Раян, слад като видя, че тръгвам заедно с Майкъл.
- Веднъж ме спря да тръгна с него...това няма да се случи втори път. -Разгневен след думите ми, той метна сърфа си и си тръгна. - Ние с Майкъл ще тръгваме. -Казах аз, след като отидохме до Кар и Джейк.
- Не, не, не.Искам да се погрижа за Майкъл. -Каза Джейк.
- Спокойно човече.Изпрати Карли до тях.Аз и Елизабет ще се оправим. -Когато Джейк най-после склони, той и Кар тръгнаха в една посока, а аз и Майкъл в друга. - Радвам се,че този път не се върза на Раян. -Каза Майкъл докато вървяхме към къщата му на един метър един от друг.
- Ако имах избор нямаше да тръгна с нито един от двама ви, но не исках да се натрапвам на Карли и Джейк.Не си мисли, че не съм ти бясна.
- Но все пак ще пренощуваш в нас. -Каза той и се усмихна.
- ...Само защото нямам къде другаде да отида. -Каза аз и го погледнах със студен поглед.
- ...Но все пак ще пренощуваш в нас. -Каза той и се усмихна още по-широко и самодоволно.Ъъъ, дразнеше ме.Как бе възможно да бъде толкова самонадеян.Когато пристигнахме в къщата се събухме и светнахме лампите. - Ти ще спиш на двойното на втория, а аз ще остана на дивана.
- ...Добре. -Отвърнах аз, без да изразявам никаква емоция.
- Ха-ха! -Засмя се той. - Ти да не си помисли, че съм сериозен...ха-ха.Не си познала красавице.Аз ще се ширя на двойното, а ти ще спиш на дивана. -Каза той и се запъти към втория.
- Сериозно...СЕРИОЗНО ЛИ МАЙКЪЛ?! -Извиках аз след него, а той продължаваша да се смее. - О, да, много забавно...страхотно. -Казах аз и се метнах на дивана.Сериозно, Майкъл беше най-дразнещият човек на света.
[list=*]
[*]WHAT WOULD YOU DO IF YOU WEREN`T AFRAID?[/*]
[/list]
[img]http://prikachi.com/images/55/5109055O.gif[/img]
#254 2012-05-14 19:40:55
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Майкъл..О, колко си прост, има ли смисъл, с теб да говоря.. Шегувам се.
Страхотно ееееееее. <3
#255 2012-05-14 20:01:59
- dirtymind
- Member
- From: Barselona <3
- Registered: 2012-03-24
Аааа Майкъл!!!!!
[img] http://24.media.tumblr.com/tumblr_m66uu … 1_1280.gif [/img]
#256 2012-05-14 21:12:58
- xMISTAKEx
- Member
- From: In my room.
- Registered: 2012-04-18
ЧУДО БОЖИЕ! ТИ СИ .. УНИКАЛЕН ПИСАТЕЛ<
, МЕКО КАЗАНО!
н
Be happy in front of your haters. ^
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
[img]http://photo3.ask.fm/253/100/039/100003011-1qt9ejm-b31feb3tgoje0p0/original/tumblr_lbkmojSeW71qbkcruo1_500_large.jpg[/img]
#257 2012-05-14 21:50:00
- Sweet.From.Strawberry
- Member
, МЕКО КАЗАНО!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
н
Wow, ами...мерси.
Радвам се, че историята толкова много се харесва.
[list=*]
[/list]
#258 2012-05-15 07:28:02
- zvezdi4kata_
- Member
- Registered: 2009-11-30
Неeeeeкст!
#259 2012-05-15 12:36:54
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
Неeeeeкст!
![]()
![]()
♔...................†...........♔
#260 2012-05-15 12:48:04
- viktoriq_biserova
- Member
- Registered: 2010-05-14
, МЕКО КАЗАНО!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
н
♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]
#261 2012-05-15 15:29:18
- kotenceto_998
- Member
- Registered: 2010-12-01
, МЕКО КАЗАНО!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
н
[img]http://prikachi.com/images/278/3774278I.gif[/img]
#262 2012-05-15 18:24:04
- kotenceto_394
- Member
Некст
#263 2012-05-15 19:12:58
- Extazy Baby
- Member
- Registered: 2011-02-23
- Website
Неeeeeкст!
![]()
![]()
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
#264 2012-05-15 19:17:46
- Sweet.From.Strawberry
- Member
34 част.
На следващата сутрин се събудих доста рано, може би беше към 08;оо.Надигнах се от дивана и се протегнах силно, понеже гърба доста ме болеше.Диванът всъщност си беше доста удобен, но прекалено малък.Цяла нощ бях свита.Станах, разтъпках се и разтърках очите си.След като си измих зъбите с подръчни материали, и под подръчни материали имам впредвит освежител за уста, продължих с тоалета, а след това започнах да правя закуска.Докато вадех продуктите от хладилника си помислих: "Време за разплата".Изтичах до всекидневната, взех мобилния си от масичката до дивана и звъннах на Карли.
- Ало. -Промърмори тя сънено, след като най-после вдигна.Трябваше да изчакам около пет свободни сигнала. - Кой е?
- Добро утро, Кар, Елизабет е.
- ...Защо...защо звъниш толкова рано?
- Виж, знам, че въпросът ми ще ти се стори маловажен, особено в осем сутринта, но можеш ли да ми кажеш какво мрази да яде Майкъл?
- ...
- ...
- ...Моля те, кажи ми, че сънувам...сериозно ли ми звъниш за това?!Какво става?
- Виж, това е дълга история.Има един диван и сега...сега искам да му го върна.
- ...На каквито и хапчета да си, не ме интересува, ще ми разкажеш по-късно.Ъъъ, какво мрази...какво мрази...омлет, поне така си мисля.
- Омлет.Разбрано.Благодаря ти много. -Засмях се леко и затворих. - ...Сега ще приготвяме омлет. -След около 30 минути бях готова с всичко. - Време е за шоу. -Казах аз, пуснах телевизора и усилих на макс някаква програма, по която пускаха стари песни.В момента вървеше U Can't Touch This.Стана точно както си знаех.След около минути Майкъл вече бе слязъл.
- Какво става тук? -Попита сънено той.
- Изгрей и засияй, Майкъл. -Казах аз с усмивка.
- О, моля те, моля те, намали този шум.Ушите ми ще започнат да кървят. -Каза той и тромаво започна да пристъпва към кухнята.
- Добре, няма проблем. -Ако знаеше какво съм му приготвила, музиката щеше да му се стори като рай. - Приготвила съм закуска. -Осведомих го аз, след като се настани на един от столовете покрай масата.Бе "облечен" само с боксерки и по този начин татуировките му се виждаха идеално.Няколко плетени гривни, плочка на врата и рошава коса.Чак ми ставаше жал, че му погаждам такъв номер, но си го заслужаваше.
- Супер, умирам от глад.
- Та-да!...Омлет.Предположих, че това ти е любимото. -Погледът му се промени и едва се сдържах да не се засмея. - ...Няма ли да хапнеш?
- Аз...аз нещо не съм гладен...Да си ми виждала цигарите?
- Мхм. -Казах аз и започнах да слагам ненужните чиний в мивката.
- Къде са?
- В коша за боклук. -Отвърнах съмсем спокойно.
- Моля?!?!?
- Майкъл, мисля, че трябва да водиш по-здравословен начин на живот. -Едва се сдържах.Прехапах долната си устна и приведох глава надолу, а вътрешно бях "Ахахахаах"
- ...О, хванах те.Връщаш си го за дивана. -Усмихнах се и повдигнах дясната си вежда.
- Следващия път внимавай с кой се захващаш. -След моята последва и неговата усмивка, а след това се запътих към входната врата и си тръгнах.
[list=*]
[/list]
#265 2012-05-15 19:20:42
- Extazy Baby
- Member
- Registered: 2011-02-23
- Website
Много яко
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
#266 2012-05-15 19:33:56
- dirtymind
- Member
- From: Barselona <3
- Registered: 2012-03-24
Ах тия двамата.... НЕКСТ
[img] http://24.media.tumblr.com/tumblr_m66uu … 1_1280.gif [/img]
#267 2012-05-16 06:32:25
- zdravenq4e_17
- Member
- Registered: 2012-03-08
))))))))))))))))))))))))) Цепиш ни честно
(y) Продължавай..
Love is choice.. ...
"...положи ме като печат на сърцето си, като печат на мишцата си; Защото любовта е силна като смъртта, ревността - неотстъпчива като шеол, святкането и е святкане огнено, пламък най-буен. Много води не могат угаси любовта, нито реките могат я потопи; ако би дал някой целия имот на дома си за любовта, съвсем биха го презрели."
#268 2012-05-16 08:34:08
- djuu
- Member
- Registered: 2011-09-09
))))))))))))))))))))))))) Цепиш ни честно
(y) Продължавай..
#269 2012-05-16 09:48:00
- viktoriq_biserova
- Member
- Registered: 2010-05-14
Ах тия двамата....
НЕКСТ
![]()
♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]
#270 2012-05-16 11:26:32
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
Неeeeeкст!
♔...................†...........♔
#271 2012-05-16 11:45:51
- zvezdi4kata_
- Member
- Registered: 2009-11-30
Якичкоо! Некст!
#272 2012-05-16 14:01:07
- xnekfonikfox
- Member
- Registered: 2010-06-28
- Website
Некст.
"Great loves? Maybe one, if you're lucky."
#273 2012-05-16 15:35:10
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Пишеш толкова уникалнооооо. <3
#274 2012-05-16 19:22:04
- kotenceto_394
- Member
Некст
#275 2012-05-17 08:43:16
- Sweet.From.Strawberry
- Member
Съжалявам, че вчера не пуснах, част, но стана много късно и се отказах.
35 част.
Остатъкът от деня мина доста скучно.След като се прибрах, Раян вече бе станал.Минавайки покрай него бе сякаш минавах покрай непознат.Погледите ни се срещнаха за секунда...беше студено.Преминах и се качих в стаята на втория.През следващите няколко часа правих вечеря за мен и за него, но очевидно той имаше друго на ум.Беше се разположил на дивана във всекидневната и бе обграден от пакети с чипсове.
- Явно ще готвя само за един. -Промърморих тихо аз, за да не ме чуе.Когато картофите, които приготвях, се нуждаеха от още 15-20 минути варене, се възползвах и влязох да се изкъпя.Отмих цялата миризма, която бях събрала, докато готвех, и излязох.Обух си разкъсани дънки, които бяха в тъмно син цвят и къси, а за горница облякох тениска с хоризонтални райета в бяло и синьо.Беше дълга и леко широка. - О, нямаме масло. -Сетих се аз, докато сресвах мократа си коса. - Набързо ще изтичам да купя. -Пръснах се с парфюм, слязох долу, обух си кафеви платненки, взех си портомонето и излязох.Тъкмо беше започнало да се смрачава, но хората не се плашеха от това.Продължаваха да се разхождат по центъра, да играят табла и да пълнят пейките.Тъкмо излизах от магазина, след като вече бях купила масло, и видях Майкъл да се опитва да си запали цигарата. - Оу...и ако това не е момчето с дивана. -Казах аз, повдигнах дясната си вежда и леко се приближих.
- И това ако не е момичето с омлета. -Отвърна той и изкара дима от цигарата си.Двамата се засмяхме, аз сведох глава, прокарах пръсти през косата си и отново се изправих. - Как са нещата с Раян? -Погледът ми и цялото ми държание се промениха, когато чух името му.
- ...Не са розови, изобщо не сме говорили. -Майкъл дръпна от цигарата си и се усмихна.
- Хайде.
- ...Какво "хайде"? -Не разбирах.
- Ще те накарам да се развеселиш.
- Да...не мисля, че това е възможно...
- Готова ли си за втория си урок по живеене?
- Какво си намислил? -Попитах аз и се усмихнах.
- Ще видиш. -Двамата се засмяхме и тръгнахме в незнайна за мен посока.
----------------------------------------------------------------------
- Къде отиваме? -Попитах аз и се засмях. - Вървим от колко?!...20 минути и още не сме пристигнали.
- Е... вече пристигнахме.
- О, прекрасна къща. -Бяхме се спрели пред една къща за чудо и приказ, на два етажа в кафеви, оранжеви и жълти цветове.Имаше обширна тераса, а градината беше толкова цветна.Прекрасна гледка. - Наистина е чудесна, но не разбирам какво правим тук.
- Вътре има батут...Първа стъпка-влизаме, втора стъпка-забавляваме се.
- О, не, не, не, не, не.Няма да влизам с взлом, Майкъл.Сериозна съм.Нито пък ти трябва да влизаш.Ами ако някой ни види и се обади на полиция?
- Ами, ако никой не ни види и се забавляваме жестоко?!Спри и се наслади на момента... -Майкъл ми подаде ръка и след няколко дълги секунди се съгласих.Той прескочи оградата, а след това помогна и на мен.След като заобиколихме и навлязохме в задния двор, видяхме огромния батут. - Време е за забавление. -Двамата се качихме и започнахме да скачаме.
- Ооо, невероятно е. -Казах задъхано аз, докато отскачах. - Когато...когато подскоча сякаш...мога да пипна звездите.
- Няма невъзможни неща, Елизабет. -Отвърна Майкъл и двамата легнахме, понеже бяхме много изморени, но в един момент...
- Това полицейски сирени ли са? -Попитах стреснато аз.Както си лежахме, прекрасната тишина беше прорязана от далечен звук на сирени.
- ...Май да. -Обърнах се към Майкъл и двамата се спогледахме. - Бягай! -Извика той и хукнахме.Излязохме в предния двор, помогна ми да мина през оградата, после самия той прескочи и побягнахме.
- Нали собствениците ги нямаше? -Попитах задъхано, докато тичахме.
- Явно съседите са ни видели да влизаме и са се обадили. -След около десет минути бягане най-после им се измъкнахме. - Е, официално мога да кажа, че вземаш и този урок с 6. -Каза Майкъл, след като се спряхме в една уличка.
- Влизане с взлом и бягане от полицията...даже съм за 6+. -Казах аз и двамата се засмяхме.Погледите ни се срещнаха и двамата застихнахме.
- Казах ти, че ще те науча да живееш. -Усмихнах се и се приближих доста близо до него.
- ...Чао, Майкъл. -Отново се усмихнах, целунах го по бузата и си тръгнах.Това определено беше невероятна нощ.
[list=*]
[/list]