#1 2009-09-29 15:25:43

Деница
Member
From: ....
Registered: 2009-02-22

Re: Пазарувате ли онлайн.?

Пазаруването онлайн е най-новият и модерен начин да си купим нещо ново. Шопингът в мрежата е силно разпространен в Западна Европа и САЩ. У нас обаче хората все още са скептично настроени към това да се сдобият с нещо, без да са го пипнали и усетили.
Почитателите на онлайн пазаруването го намират за най-практичният и икономичен начин да си набавим желана стока. Не са единици световнопопулярните сайтове, от които може да си купим желана стока на по-ниска цена, която да ни бъде доставена в удобно за нас време и място.
Хората, които се отнасят скептично към пазаруването в мрежата, имат две основни притеснения. Едното е, че не могат да видят продукта и да преценят дали им харесва, а второто, че все още се страхуват от разплащането онлайн. Повече от 50% от българските интернет потребители никога не е пазарували онлайн, а около 40% са хората, които не плануват да се възползват от този удобен метод за пазаруване.

Какво е вашето отношение към онлайн пазаруването?

Пазарувате ли онлайн?

Или го намирате за ненужно?

Какво най-често си купувате по Интернет?

#2 2009-09-29 16:07:33

strang3ra
Капризен простак
From: България
Registered: 2008-10-16

Аз да!Поръчвам си всичко ,което ми е необходимо,като се почне от пръстени и обици до техника и мебели!Според мен е по-добре така,вместо да се бъхтиш по градовете и накрая да останеш разочарован,така влизаш,преглеждаш,поръчваш и готово.

#3 2009-09-29 20:00:01

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Не съм пазарувала по нета..И не бих имала нещо против, като изключим факта, че съм на принципа - Око да види, ръка да пипне..Така само да гледам картинки...Не не..не е за мене сякаш  8-)

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook