Pages: 1
#1 2012-04-06 08:14:54
- CheRRy_LiPs.xD
- addicted to u
- Registered: 2011-09-17
Re: Ревнува от нейните приятелки..
Не можах да измисля по свястно заглавие Та има една от моя клас, която много ревнува от нейната "най-добра приятелка". Всичко почна още от 1вия срок. Хващаха се под ръчичка и вървяха напред без да ни изчакат. Та това го изтърпях. Но втория срок стана по зле и не издържам. Тая все се прави на света вода ненапита и няма с кой да споделя това, че ме дразни... Попринцип се срещам с най-добрата й приятелка и двете ходим на училище. Като наближим и тя като ни види прави една мутра... и веднага хуква към нея да я прегръща.. викат си душо дрън дрън.. където е приятелката ми там е и тя.. исках да я питам нещо и оная веднага дойде да слуша и вика "Какво стана?"... не издържам вече! Вече от 2 седмици ходят до 1 магазин.. искала да се разходи... и оная и върви по акъла.. снощи и викам "ще дойдеш ли до книжарницата да си купя книга?" и тя ми каза добре и оная като чуу.. " И аз ще дойда с вас, да си купя тетрадки " и накрая си купи 1 тетрадка.. Дойде със нас чаак до входа ми, за да е сигурна все едно, че аз няма да си говоря със нейната приятелка.. имам чувството, че я третира като вещ... като седне със друг освен със нея, оная и вика "Ще видиш ти.".. Направо не мога да си трая.. Скоро мисля да поканя приятелката ми за която става на въпрос и още 2-3 момичета и се чудя оная как да не разбере, че ще ги каня в нас.. идеи?
[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.[/*]
[/list]
#2 2012-04-06 08:40:39
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
Много е глупава тая твойта фр ,че и ходи по акъла на онази , всеки си има лично пространство, значи тая твойта фр кат ходи до тоалетната и оная трябва да е с нея да и държи ръката?!!?
Обади се на твойта фр ,покани я у вас,кажи и ,че искаш да си поговорите 2-те и кажи какво мислиш,ако е умна ще те разбере и ще направи нещо по въпроса ,ако ли не си намираш др фр и ги оставяш да пасат трева.
♔...................†...........♔
#3 2012-04-06 08:45:22
- CheRRy_LiPs.xD
- addicted to u
Много е глупава тая твойта фр ,че и ходи по акъла на онази , всеки си има лично пространство, значи тая твойта фр кат ходи до тоалетната и оная трябва да е с нея да и държи ръката?!!?
Обади се на твойта фр ,покани я у вас,кажи и ,че искаш да си поговорите 2-те и кажи какво мислиш,ако е умна ще те разбере и ще направи нещо по въпроса ,ако ли не си намираш др фр и ги оставяш да пасат трева.
Права си. Още днес ще и го намекна. Мерси А и съм забелязала, че иска че все иска да я дразня после на мен да се сърди
[list=*]
[/list]
#4 2012-04-06 09:19:25
- xx_gotinata_xx
- Member
- Registered: 2012-04-02
Позната ситуация...Но в моя случай,тоест нашия (на мен и мои фр) "групичката" е от около 4 момичета..Не ни чакат,все заедно вървят,а като искахме с групата да седнем на някое заведение и двечките лигли от тая "групичка" се разсърдиха и някъде отидоха |-( ...И аз няколко пъти вървях с тая група,ама те вървят толкова наведнъж ,че за мен не остава място .. Те не са единствените,така че аз си имам други и много по-умни приятелки.В твоя случай и аз бих те посъветвала да поговориш с приятелката си,без "нахалната" ( ) да присъства...А после приятелката ти ще говори с "нахалницата" и смятам,че нещата ще се изяснят..Не може да те пренебрегва заради някоя "държаща я за ръчичка" .. (Не знам дали разбра изобщо каква ми беше мисълта..сложно обяснено и сложно разбираемо дори и за мен .. 8-| )
[img]http://i48.tinypic.com/jkf1ah.png[/img]
Sel : 33 .
#5 2012-04-06 09:33:24
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
Обади се на твойта фр ,покани я у вас,кажи и ,че искаш да си поговорите 2-те и кажи какво мислиш,ако е умна ще те разбере и ще направи нещо по въпроса ,ако ли не си намираш др фр и ги оставяш да пасат трева.Права си. Още днес ще и го намекна. Мерси
А и съм забелязала, че иска че все иска да я дразня после на мен да се сърди
![]()
Поговорете и после пиши какво е станало ,ама тази твоя приятелка малко тъпича за да прави такива неща ама карай...
♔...................†...........♔
#6 2012-04-06 09:42:47
- CheRRy_LiPs.xD
- addicted to u
Позната ситуация...Но в моя случай,тоест нашия (на мен и мои фр) "групичката" е от около 4 момичета..Не ни чакат,все заедно вървят,а като искахме с групата да седнем на някое заведение и двечките лигли от тая "групичка" се разсърдиха и някъде отидоха |-( ...И аз няколко пъти вървях с тая група,ама те вървят толкова наведнъж ,че за мен не остава място .. Те не са единствените,така че аз си имам други и много по-умни приятелки.В твоя случай и аз бих те посъветвала да поговориш с приятелката си,без "нахалната" (
) да присъства...А после приятелката ти ще говори с "нахалницата" и смятам,че нещата ще се изяснят..Не може да те пренебрегва заради някоя "държаща я за ръчичка" .. (Не знам дали разбра изобщо каква ми беше мисълта..сложно обяснено и сложно разбираемо дори и за мен .. 8-| )
Не само мен де. И другите от класа ми. Аз не съм и единствената приятелка де, ама онея си мълчат Много е кофти така. Не трябва да се пренабрегват приятелите, но...
[list=*]
[/list]
#7 2012-04-06 09:59:19
- lovegackt
- Member
- From: My imagination *~*
- Registered: 2011-09-26
От това, което прочетох, не мисля че може да се нарече приятелство. По-скоро тази нахалната е обсебена от това да държи другите далеч от приятелката ти.
Както казаха и другите, поговори с нея и сама прецени дали си струва да сте приятелки
P.S. И аз съм имала подобна ситуация. Изтърпях го докато завършим, но после разбрах че не си е струвало да се боря за нея толкова време...
Когато пред теб се изпречи стена, не се притеснявай, изрисувай я!
Нарисувай мечтите, за които не си вярвал че ще се сбъднат.
[img]http://ic.pics.livejournal.com/omgakuto/24609747/35781/35781_900.gif[/img]
#8 2012-04-06 10:08:00
- CheRRy_LiPs.xD
- addicted to u
Мерси на всички. Ще поговоря със нея, пък каквото стане.
[list=*]
[/list]
Pages: 1