#26 2012-04-11 16:40:08

~Monster
Member
From: Rio De Janeiro...
Registered: 2012-03-02

Re: Това аз ли бях?!

Уникалното ^^ <3 Никога, ама никога не съм мислила, че така ще се запаля по история за...дрога 0.o

wwwwwwww[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2atanyJsH1rpxy64o1_500.gif[/img]
wwwwwwww Cuz'only god can judge me!
Just ask '3'

#27 2012-04-11 18:32:41

dirtymind
Member
From: Barselona <3
Registered: 2012-03-24

Мерси много...обичам ви,хора! heart

–Мия,къде си?Какво стана вчера?Къде изчезна?Обади ми се.
   Това беше петото съобщение,което й оставях.Не знаех къде е.Не сме се чували след снощи,когато ме заряза да се оправям сама с онова ченге.Ако са я хванали и затворили в килия и сега я разпитват?!За всички престъпления,които е извършила,всичката дрога,която си е купила и употребила...Ами ако ме издаде?!Коя съм,къде съм...за това,че съм й била съучастничка.За това,че бях повече от надрусана вчера и за малко не се продадох да пакетче гъби.Изпаднах в паника.Не бях помислила за последствията.
   Вървях по мокрите от дъжда улици,оглеждайки се,търсейки я...минавах през най-тъмните улички,обикалях любимите й мрачни,изоставени от хората,площади,докато не стигнах до онзи парк.Разбира се,нямаше никого.Но в настъпилия мрак се виждаха изпотрошените пейки,голите до основи дървета...Вятърът леко полюшваше две люлки по средата на парка.Направих две стъпки напред,но не бях сигурна.Не можех да тръгна сама.Спомних си какво каза онова момче.Трябваше да стоя до човек,който познаваха.В противен случай щях да бъда "изнасилена,пребита или...мъртва".
   –Мен ли търсиш?–чух я.Беше тя,но не се обърнах.
   –Къде беше?Тук?Докато аз се окривам като престъпник?!
   –Би,ние вече сме престъпници!–хвана ме за рамото.
   –Защо ме заряза?Трябваше да се крия,да се прибера и...
   –Какво?!Прибрала си се?!При вашите?!–усетих силното й раздразнение и дори паника.Тогава се обърнах.
   –Да!Прибрах се!И какво?!Не ме видяха.След като най-добрата ми приятелка ме заряза през нощта да обикалям и да бягам от полицията,какво очакваш да направя?!–направих крачка към нея.Заплашвах я.
   –Или ме измъкни оттук и не ме разпитвай или отиваме още сега в районното да те предам за злоупотреба на наркотици и...че си ме подтикнала и мен в това.
Тя се усмихна.Защо?!Трябваше да я уплаша.
   –Мислиш,че ще ти се размине,така ли?Оо,много грешиш,миличка.Това,че аз съм те подтикнала не те оневинява.Изборът е твой.Само и единствено той–вече се смееше.Изобщо не й пукаше.Ако я предам,ще ме повлече със себе си.
   –Защо просто не забравим.Знам,че искаш да направим още много.А без мен си за никъде.Знам също защо си такава.Може да не съм осиновена като теб,но имам далеч,далеч по-големи проблеми.
   –Не ми е проблем,че са ме осиновили,а че собствената ми майка ме е изотавила.Но ти няма как да разбереш.Хайде.Имаме работа.Кой е най-близкият магазин за алкохол?

#28 2012-04-11 19:29:26

DeathPrincess231
Member
Registered: 2011-09-13

некстт

#29 2012-04-11 20:54:52

Dancing Snowflakes
Member
From: New York.
Registered: 2012-03-31

Некст. heart

#30 2012-04-12 10:24:35

sexy_girlll
Member
From: ~Summer Paradise~
Registered: 2012-03-13

Некст. heart

[list=*]
[*]........................................................................

Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.
[/*]
[/list]

#31 2012-04-12 16:45:54

Aleks_stz
Member
Registered: 2011-01-29

Некст. heart

#32 2012-04-27 17:44:05

dirtymind
Member
From: Barselona <3
Registered: 2012-03-24

Докато вървяхме из мрачните улици,аз,мокра до кости,с лепкава коса и свлечени дрехи и Мия,с невероятен обем на косата си,мокри,но изглеждайки като прилепнали,дрехи,оформяха прекрасното й тяло.Няколко пъти извъртах глава и я поглеждах,чудейки се как стигнах дотук,с нея.Никога не съм общувала или дори поздравявала хора като нея, а днес имам най-голяма нужда точно от нея.Тя ме разбира и макар често да ме води до крайности,не ми нарежда,нито ме упреква за постъпките ми.Точно поради тази причина държа и разчитам вмомента само на нея.Дълго време размишлявах над това,което каза Мия по-рано.Станала съм като нея,защото съм осиновена?!Не,разбира се,това го приех наистина ужасно,но чак да се дрогирам,не.Не съм такъв човек.А пък и сега обичах повече от всякога семейството си,защото разбрах,че са ме отгледали въпреки всичките си финансови затруднения и въпреки това,че не съм йм биологично дете.Все пак имаха още две–Анди и Тиф,които си бяха техни,но не са се отказали никога от мен,докато истинското ми семейство ме е изоставила.По-точно само майка ми.Баща ми дори не е знаел за мен,твърди домът за изоставени.Изоставена.Сама.От собствената си майка.Това ме нарани.Наранява ме.Не ме е искала.Добре тогава,щом съм захвърлена точно от нея,то никой друг няма да може да постъпи така с мен.Няма да го позволя.Единственият човек,който ме разбра и който вмомента ми държи ръката е Мия.

#33 2012-04-28 08:21:39

vivianandidi
Member
From: Wonderland.
Registered: 2010-10-08

Moже би в първото изречение има малко смислова грешка,но е супер.НЕКСТ! (f)

Тumblr.
[img]http://prikachi.com/images/957/6122957I.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook